roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Tıpki şu konu gibi bir konu daha açmak istiyorum: https://forum.paticik.com/read.php?20,3515925,page=1 Sayın hocalarım, yıllar önce bakkala gidip kola alacak iken kavaklıdere üzüm suyu almıştım, o gün bu gündür hastasıyım. Tadı süper, tamamen doğal, 100 ml'de 15 gr şeker var ama doğal meyve şekeri, acayip güzel bir tad, her türlü ihtiyacı gideriyor. Yalnız bulunmuyor bu meret. Benim gibi bağımlısı olan var mı bir sorayım istedim. https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1428603-32063-kavaklidere-kirmizi-uzum-suyu-200-ml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 şarap paylaşım thread sandım bi an sadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 hakket şarap diye geldim bende ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 sarap degilse kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 kapa kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 aquila said: sarap degilse kitliyorum. durduğun kabahat (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 kacin sarap degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bir şarap thread'i daha doğrusu hayatında sürekli köpek öldüren içtiği halde ortamlarda degüstatör gibi görünebilme tutorial'i olsa aslında fena olmaz. geçen şekilli bi yerde kırmızı şarap istedim, eleman hangisi diye sordu, dedim sen seç. iki tane getirdi ikisini de gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 kavaklıdere demiş işte şarap değil mi yani anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 bunlardan çocukluğumdan beri içiyom ben anam alıştırdı. şişesi değişti hatta bi 4-5 sene önce ama tad hala aynı. siyah iyi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 reisin şarap içeceğinize üzüm suyu için diye lafı var. daha ne denebilir ki. lanet olsun hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 ama ayran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 şıra diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 organik hoşaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 üzüm suyu denilince, ilk işimdeki kahvaltı organizasyonuna meyve suyu alıcam diye yola çıkıp 3 tane üzüm suyu alıp gelen müdürüm geldi. dallama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 uzum suyu meyve suyunun bi alt kumesi degil mi ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Üzümün kendisini değilde suyunu sevmiyorum. Aynı şey osmanlı şerbeti içinde geçerli. Bu aralar şuna taktım. Gidip gidip alıyorum. Hatta biraz önce 1 lt bitirdim. Ortalamaya vuramam şimdi ama son 2 ayda 8-10 paket almışımdır muhtemelen Bugünde dahil 2 kere denk geldi kapaklarını denk yapamıyorlar. Ağzı kapalı paketi yan koyunca akıtıyor. Hatta bugün sırf yan koyarız akar diye bitirmek zorunda kaldım gibi bir şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Sallayın şimdi üzüm suyunu felan. Çok pahalı olmayan kategoride hangi şaraplar var şimdi (30-70 tl arası) o kadar ıvır zıvır marka var ki elim hep fronteralara gidiyor her seferinde. Şunun şu üzümlüsü vs güzel deyin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 fenn said: Üzümün kendisini değilde suyunu sevmiyorum. Aynı şey osmanlı şerbeti içinde geçerli. Bu aralar şuna taktım. Gidip gidip alıyorum. Hatta biraz önce 1 lt bitirdim. Ortalamaya vuramam şimdi ama son 2 ayda 8-10 paket almışımdır muhtemelen Bugünde dahil 2 kere denk geldi kapaklarını denk yapamıyorlar. Ağzı kapalı paketi yan koyunca akıtıyor. Hatta bugün sırf yan koyarız akar diye bitirmek zorunda kaldım gibi bir şey oldu kilo yapmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Kilo derdim yok şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 iyi ve ucuz şarap : Mimoza (Rose) Migros'larda bulabiliyorum sadece. Rose olarak var. Alt-Orta sınıftaki şaraplar içerisinde en iyisi ve fiyatı sadece 15.90 (70 lik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Siz siz olun hicbir meyva suyunu icmeyin seker bombasi, tazesi bile zararli fabrikasyonlari dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 bu dogru malesef. suyunu SIKIP ictigin portakal bile, seker avuclayip yutmaktan bir farki yok. gerci kahvaltilarda da ne guzel gidiyo meret ya, boyle azcik topaklarida olacak icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 fenn said: diyabet item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 sadece kutusu sekerimi yukseltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar