Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üzüm suyu thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tıpki şu konu gibi bir konu daha açmak istiyorum:

https://forum.paticik.com/read.php?20,3515925,page=1

Sayın hocalarım, yıllar önce bakkala gidip kola alacak iken kavaklıdere üzüm suyu almıştım, o gün bu gündür hastasıyım. Tadı süper, tamamen doğal, 100 ml'de 15 gr şeker var ama doğal meyve şekeri, acayip güzel bir tad, her türlü ihtiyacı gideriyor. Yalnız bulunmuyor bu meret. Benim gibi bağımlısı olan var mı bir sorayım istedim.

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1428603-32063-kavaklidere-kirmizi-uzum-suyu-200-ml
Mesaj tarihi:
Bir şarap thread'i daha doğrusu hayatında sürekli köpek öldüren içtiği halde ortamlarda degüstatör gibi görünebilme tutorial'i olsa aslında fena olmaz. geçen şekilli bi yerde kırmızı şarap istedim, eleman hangisi diye sordu, dedim sen seç. iki tane getirdi ikisini de gömdüm.
Mesaj tarihi:

Üzümün kendisini değilde suyunu sevmiyorum. Aynı şey osmanlı şerbeti içinde geçerli. Bu aralar şuna taktım. Gidip gidip alıyorum. Hatta biraz önce 1 lt bitirdim. Ortalamaya vuramam şimdi ama son 2 ayda 8-10 paket almışımdır muhtemelen

Bugünde dahil 2 kere denk geldi kapaklarını denk yapamıyorlar. Ağzı kapalı paketi yan koyunca akıtıyor. Hatta bugün sırf yan koyarız akar diye bitirmek zorunda kaldım gibi bir şey oldu

Mesaj tarihi:
Sallayın şimdi üzüm suyunu felan. Çok pahalı olmayan kategoride hangi şaraplar var şimdi (30-70 tl arası)

o kadar ıvır zıvır marka var ki elim hep fronteralara gidiyor her seferinde.

Şunun şu üzümlüsü vs güzel deyin hele
Mesaj tarihi:
fenn said:

Üzümün kendisini değilde suyunu sevmiyorum. Aynı şey osmanlı şerbeti içinde geçerli. Bu aralar şuna taktım. Gidip gidip alıyorum. Hatta biraz önce 1 lt bitirdim. Ortalamaya vuramam şimdi ama son 2 ayda 8-10 paket almışımdır muhtemelen

Bugünde dahil 2 kere denk geldi kapaklarını denk yapamıyorlar. Ağzı kapalı paketi yan koyunca akıtıyor. Hatta bugün sırf yan koyarız akar diye bitirmek zorunda kaldım gibi bir şey oldu
kilo yapmıyor mu?
Mesaj tarihi:
iyi ve ucuz şarap : Mimoza (Rose)

Migros'larda bulabiliyorum sadece. Rose olarak var. Alt-Orta sınıftaki şaraplar içerisinde en iyisi ve fiyatı sadece 15.90 (70 lik)
Mesaj tarihi:
bu dogru malesef. suyunu SIKIP ictigin portakal bile, seker avuclayip yutmaktan bir farki yok.

gerci kahvaltilarda da ne guzel gidiyo meret ya, boyle azcik topaklarida olacak icinde.
  • Yeni Oluştur...