sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 dua edin omer+rodrigez var da ilk atagimizi yaptik 49. dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 donk da proclayamaz bu maç, değişiklik hakkı kalmadı gg gitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 stancu girerse gol atar. 100% bogdan mogdan ama gsye atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ömer maçı sattı galiba devre arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Topa hamle sebebiyle mi sari simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 penalti dogru belhanda ne guzel topu kaybetti 60'ta dondu SAAAAAKAKKKKKKKK DIYE penalti oldu insallah gol de olur ben bursa'ya basmistim dedim takimda ciger birakmiyor karaktersiz muslera'ya tapmak lazim gene kurtardi penaltiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Topa hamle varsa sarı kart. Penaltıyı muslera kurtardı ama bir tane oyuncumuz ceza alanına girmedi bile. adamı rahatsız eden bile olamadı. Sizin oynayacagınız futbolu ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 selcuk geriye bile adim atmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ulan biri koşmadı topa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Belhandayı dövmeye gidiyoruz geliyor musun diye sorsalar şuan, hukuk mahkeme vs düşünmeden gider ağzını burnunu kırardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 belhandanın kesilmesi için daha kaç kere kırmızı yemesi veya gol yedirmesi gerek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Takımın en iyi oyuncusu son 3 mactır 18 yasında savunma oyuncumuz. ah galatasaray vah galatasaray. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 umarim gol atmayiz da olan benim 100 euroya olmaz :D ikinci en guzel de 200 bine aldigimiz omer bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 abi cebinde euron var da gidip maça mı basıyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 uzun zamandir ilk kez yayincinin ofsayt cizgisi cektigini gordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 girse acayip gol olacakti. disla o ara pas, of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Hakem golden sonra cok basit fauller çalmaya basladi dicem. Oncesinde de caliyordu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Belhanda 1 olumlu hareketi olmadı abi 90 dkda. Müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 ortasaha saldı yalnız, hem belhanda hem selçuk aynı anda sahada olunca hehehue, bir de mustafa sarp koyaydınız aralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Belhanda bitti demeden mac bitmez, savunma orta cizgiye yerlesmisken cart diye topu kaybedip 2. ve 3. golleri de yedirebilir, sayilir stoperlerimizi kirmiziyla safdisi birakarak onumuzdeki maclara da katki saglayabilir. bu sako bildigin kazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 takım tamamen dagılmıs durumda suan. Selcuk 10 metre onune pas atamıyor. maicon bombos pozisyonda topu arkasına dusurup pozisyon veriyor. belhanda zaten belhanda. kanatlarımız top suremiyor. omer 30. dakikadan sonra bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Atamayana atarlar geliyor cok ner geliyor hem de oyle boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 2. Gol gelse 4-0 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 belhanda yine müthiş arapasıyla atağı öldürdü sneijderin ahını almayacaktı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 applev0dka said: Atamayana atarlar geliyor cok ner geliyor hem de oyle boyle degil Dedim sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar