sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 apple kasimpasali galiba fark acilmadi diye baya keyiflendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 olm AHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 muslera’yı atmadı kıyağını geçti yine yaranamadı hakem ilk topa sakallı siyahi arkadaş dokunmuş, kaleci de bodoslama çarpmış aha şimdi muslera topu elinden kaçırdı gol yedi neden atmadı muslera’yı derler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 escape said: dönmez daha ye 2 3 yemeyelim bari Ben dedim akk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 lutfen 4 hatta 5 olsun. cunku bir mac kazanınca hemen sımarılmıs. FT de sımarmıs oyuncular da sımarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 6 dakka az olmus 16 olmaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 maçı açmamla 2 gol oldu --> ayağı uğurlu gelmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 yalan penalti verildi gecmis olsun denmiyor da muslera'yi niye atmamismis keske atsaydi bi de oyle sampiyon olsaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 escape said: olsa ne farkeder krdş (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Keşke belhanda oynasaydı da ona küfür etseydim. Şimdi hangisine küfür edeceğimi şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ya tamam be öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sinan neyin rehavetinde ben onu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sardalya > madcow fanatiklikte ikisi de pozisyona objektif bakamyacak kadar fanatik ama birisi saçmalıklarıyla süslüyor bir de sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bu takımın niye ortası yok ya bir maç da 2-2 falan bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Cidden uclarda takim. Sacma olan o. Yoksa yenilirsin vs o ayri da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 KONS4NTR4SYON ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 aktiftablet said: madcow said: Tamam git oku ogren gitmezsem naparsın?Napıcam muhattap olmam. Anlatınca zaten dinlemiyorsun. Amacın dinlemek ya da ogrenmek degil cunku. E ozaman git oku ogren diyince okumuyorsun, ogrenmiyorsun. Senle ben mi ugrasıcam baskaları ugrassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bir de penaltıları hakkaten muslera atsın, taraftarın iki senedir her penaltıda bağırdığı kadar varmış demek ki penaltılar iki ayda bir kupa bir de derbi haftasında 3 puana maloldu hatta geçen sene de yine kaçan penaltıdan dolayı şampiyonluk son haftaya kaldıydı palermo reisin kefareti niye bu topraklara vurdu anlamadım ki https://c8.alamy.com/comp/JE3TYW/martin-palermo-boca-juniors-old-trafford-manchester-england-03-august-JE3TYW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: aktiftablet said: madcow said: Tamam git oku ogren gitmezsem naparsın?Napıcam muhattap olmam. Anlatınca zaten dinlemiyorsun. Amacın dinlemek ya da ogrenmek degil cunku. E ozaman git oku ogren diyince okumuyorsun, ogrenmiyorsun. Senle ben mi ugrasıcam baskaları ugrassın. yoo okudum yazdıklarını, mantıklı bi açıklama yapmadın. kaldı ki burası babanın çiftliği değil bi tek senle muhatap olmuyorum, muhatap olmak istemiyosan olmazsın, klavye delikanlılığıyla kimi korlutıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 "Git oku ogren" in neresi klavye delikanlılıgı bir anlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 abi noluyor biz neyin derdindeyiz, herif tır gibi geçti üstümüzden sizin derdinize bakın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: FuCKiR said: İlahi adalet ya Abi lutfen uza surdan. Birilerini banlatmaya falan mı kasıyosun? Dostum sen forumu yanlış anlamışsın. Ben sana beğendirmek için yazmıyorum yazıları. Basit bir penaltıydı bana göre. Kaçınca da ilahi adalet dedim. Ne var bunda seni delirtecek. Adam neden banlansın anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar