Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 https://twitter.com/goalradar/status/1043895788672360453 buna vermediler yani ofsaytı? ben everton maçına bakıyorum da. buna verdilerse bariz şike çünkü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Hayır yukarda fotografı olan pozisyonun pas anındaki cizgili halini koydular. Bizde VARla verilen ofsayt kararlarını gosterme konusunda super aciz oldugu icin Bein anlasılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 5 cm ile falan ofsayt abi ilk pozisyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 link var mı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sağ kanat hiç işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 twitter'a bakındım, beşiktaşlılar ne ağlamışlar, sel olmuş lan ofsayt yüzünden. hayır hiç akıllarını da çalıştırmıyorlar azıcık. golde en ufak illegal bişe yok. demek ki golden 5 saniye önceki topta ofsayt var di mi yani? ama yoooooook. şike diye ağlanacak illa ki. ben işte tuvalete gittim geldim, golde bişi yoktu önceki uzun topta vardı ofsayt sanki ona verdiler? diye sordum burda. adamlarda düşünme, değerlendirme yetisi sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Fransuxa said: link var mı arkadaşlar link mi istiyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ofsayt abi işte pozisyon. Keşke herkese böyle adil olsalar. Sadece aynı takıma olmuyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Sonunda ya. Boynuna asılıp faul olmayacagını dusunmek. Hele VAR da varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Derken penaltı gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 net penaltı abi. öyle bir tutuş yok güreş mi ypaıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ne "Derken"? Boynuna asıldı iste daha ne kadar penaltı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Cık güzel bırakmış adam penaltı böyle alınır. Eli hissettiği gibi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 akhisarda aynı herif, serdara 3. kez aynı şeyi yaptı hakem vermeyecekse bile garezinden çaldı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Bu nası bir penaltı garry? Bu herife bi daha penaltı attırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bu kadar sikko ötesi yerden yavaş plase vuruşlara hastayım abi.... kaleciye %50 şans veriyorsun ya. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 İlahi adalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 farketmez normal gol atarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 offf goygoy olmayacak şimdi kaçırdığı için gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 FuCKiR said: İlahi adalet ya Abi lutfen uza surdan. Birilerini banlatmaya falan mı kasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 uzun topa diyorsunuz da o topa da gs'li vurmamış mıydı sanki öyle hatırlıyorum? yani pozisyonda dıdının dıdısını kasıp ofsayt arayıp bulmuşlar gibi geldi bana. bu kadar deşersen bir şekilde her golü iptal edersin zaten. bir de gelip buraya kendi kendinize ergen atarı yapmayın yok twitter'da şunlar bunlar. twitter'da her okuduğumuzu buraya getireceksek ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Idısının dıdısına kadar arayıp ofsayt bulmak ne demek ya bir acıklasana? Bir pozisyonda ofsayt vardır ya da yoktur. Ah bundan 5 pas once olmus ofsaytı vermeyelim diye birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 @Stingray, Getiriyorsunuz zaten genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Maci izlemiyorum. Buradaki yorumlara dayanarak bir sey sorucam. Kural kitabi VAR uygulaması icin kac pozisyon geriye kadar sarip bakiyor ? Oncesinde faul veya ofsayt var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Ofsayt var mı diye 45 dakika onceye kadar bakabilir. Faule hakem karar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar