TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Eshe katılıyorum. Fakat bu gs yönetiminin yetoluğunu ve beceriksizliğini örtbas etmemeli. Gol kralını bedavaya yollarsan alamazsın yerine adam. Yerine adam almayı geçtim dedeyi bile alamadın bjkden. Bide sürekli 1 değil 2 st alacaz diye açıklama yaptılar. Gs yönetimi büyükler arasındaki en kötü yönetim. Her zaman öyle ama. Fb 20 yıl önce uefa falan alsaydı, öyle net bi kadroya sahip olsaydı şu anda cl de favori olurdu. Gs baya kötü yönetiyor takımı ve parayı. Bide rezil oluyor saçma saçma demeçler verip. Baya yetolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Anladım haklısın ama bir durum var. Gomis kazmaydı ama bitiriciydi. Eren bitirici bir oyuncu değil. Burak mesela kazma ama bitirici. Şu futbol anlayışı içinde hızlı düşünen, ayağını bacağını uzatıp bitirebilen biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Cin seddi abartma olayi. At gibi kadro kurdu gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Deplasmanda trabzona 3 sallayacak gs mesela. Kimse forvet falan sorgulamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Abdurrahim Albayrak'tan forvet alma acıklaması: said: "Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne olacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun" Kura cekiminden sonra baskanın yaptıgı acıklama. said: "Transfer konusunda beklenti yükseliyor fakat bunu kasıtlı olarak yapanlar da var. Gaza gelmeyiz. Önümüzde FFP kuralları ve umursamadan transfer yapamayız. Ekonomik durumumuza uyan futbolcuları araştırıyoruz." dedi. Mustafa Cengiz forvet transferine de değinirken, "Transferde çok kısıtlı zamanımız var. Forvet transferi için çabalıyoruz. Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli." ifadelerini kullandı. Sonra bunu alıp "ooo transferi ocaga bıraktılar diye bir guruh yuklendi. ikinci acıklaması: said: "galatasaraylı kardeşlerim beni çok üzdü...transfer ocak ayına kaldı demedim. transfer yapmak için yoğun bir mücadele veriyoruz. fakat sonuç almak kolay değil...bunu bir türlü anlatamiyoruz." diye tekrar acıklama yapmak zorunda kaldı. Demekki calıstılar ve olmadı. Ama soz verdiler tutamadılar diye yuklenilecek bir durum yok. Forvet alamadılar diye istifa hashtag i acan kendini bilmezler bile var. Belhanda satılsın hashtag i acan ergen tier hareketler. Bunu rakiplere laf olsun diye soylemiyorum ama gercekten Galatasarayın en buyuk rakibi kendisi ya. Camia, taraftar 5 dakika rahat oturamıyor. Elimizdeki takım bu, gecen sene sampiyon olduk uzerine bazı bolgelerde kaliteli ek yaptık, bazı bolgelerde eksigiz. İlk 3 haftada 9 puan aldık. Birinde 6 attık. Ama yok. Forvet gelmediyse bu takım 3. bile olamaz. CL'den gelecek gelir icin adam alacaktık (sanki CLden gelen gelir al sat icin kullanılabiliyor gibi). Soyle yapacaktık boyle yapacaktık. Burda degil ama Galatasaray borsaya kote sirkettir baskanın yaptıgı suctur falan diyen bile gordum ya. Bir adet forvet transferi olmadı diye. Gercekten bir sapkayı onumuze koyup dusunmek lazım. Aksam mac var. Kazanalım 4te4 le milli takım arasına gidelim, icimizden cozumler uretelim, genclerimize fırsat tanıyalım diyecegine tum sosyal medya yangın yeri. Niye 1 adet forvet alınamadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 tüm büyük kulüplerde taraftar öyle ki hele twitter'ın coşmasından sonra yönetim muhalifleri çok hızlı şekilde algı yönetebiliyorlar artık, tepki bir anda çığ gibi büyüyor gs ts'ye kaybetsin istifa edin diyenler başlar bile yoksa son gün yapılan bu goygoyun anlamı yok gs ffp altında bir kulüp ve public olarak belli şekilde harcayacağı 400k parası kalmış, son gün bu paraya forvet bulamazsın hele rakibin hiç vermez forvetini sana bu paraya (burak, love vs) taraftar taraftar olsa gomis satılırken yeni forveti ertesi gün kampa getirin derdi ama hepsi 30 gol atan adamı kovaladı istisnasız sonra son gün goygoy yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 hatta bjk’nin çok daha kötü olduğunu söyleyebilirim bu konuda bir fiko muhalifi grup var mykonos jk adıyla geçiyor, karius ve ljajic transferini bile bokluyorlar bir q7 seviciler var adam 11 oynasın da takım ne olursa olsun kafasındalar bir anti-şenorcu tayfa var ne yaparsa yapsın yaranamıyor adam sağnakçılar var bunlar yine en iyisi aralarında valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 sağnak'çılar en iyisi mi, en leşi la asdkjfh tosun'a bile çöp bundan bir bok olmaz bjk'ye atılmış en büyük kazık diyorlardı giderken bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Bugünkü maç çok önemli. Her şey belli olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 1-3 alırız gibi. Kurdish striker atar kesin bu kadar tantananın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ya gomisi hiç satmayacaktı gs fbnin adamları gibi 15-20 milyona değil 6 kağıda satabildin çünkü, 18-19 sezonunda herif geçen seneki gibi OP olmasa da avrupa vitrininden sonra en kötü yine 3e 5e satardın araplara ne anlamı oldu ki şimdiden satmanın podolskiyi de 3e mi sattıydı dursun bakkal, çinden podolskiyi çağırsalardı keşke tabi gomis bana senede 7 milyon euro vermezseniz araplara giderim istanbul=random ortadoğu şehri benim için demiş de olabilir, sonuçta klübün içini bilemeyiz ama işte melo da her sene böyle paramı arttırın bak giderim brezilyaya der, her yaz gs kamp yaparken amerikada falan sürtüyor olurdu, ve her seferinde anlaşılıp sezonboyu hayvan gibi oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ahahah Çin seddine ne koymuş Galatasaray kadrosu kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Of abi ağlamalara bak hahahahahahhaah https://twitter.com/AnkaraliAtiba/status/1035839573488795648?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ne ağlanıyor belli değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ya nasilsa yenilgisiz ve lider cikamicaniz sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Abi yanlış biliyorsun biz sizinle değil siz bizimle sidik yarıştırıyorsunuz. Bizim öyle sizden iyi puan alma vs derdimiz yok Avrupa kupalarında. Yapabildiğimizi yapıp 2 galibiyetle uefaya gidelim yeter de artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 sakin ol sampiyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Esh said: Deplasmanda trabzona 3 sallayacak gs mesela. Kimse forvet falan sorgulamayacak Talihsiz açıklamalar vol. 234 Eğer totem amaçlıysa baya başarılı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 CthuLhu said: Ahahah Çin seddine ne koymuş Galatasaray kadrosu kıyamam Gördün mü dün kim kime koydu? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Trabzon Galatasaray'a koydu da sendeki acı dinmeyecek bu sezon büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Hayır bir de fb li tabii ki, dinime küfreden durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Fenerli de degil abi, en temiz trol hehehe Ben seviyorum her tarafa gecirmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Valeq alt char rpsi yapiyordu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar