TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 İbretlik paylaşım. sabonis said: boş vaktim vardı geçen seneki BJK kura çekiminden 1-2 bişe çıkardım, eğlenelim. applev0dka said: 2 defadir 4. Torbadan alman çekiyoruz.. Biri şampiyondu digeri gonullerin sampiyonu hay böyle isin... 4. Oluruz net applev0dka said: Bi guruptan hem lider hem 4. Cikma ihtinali varsa 4 takimin da net boktan gruptur aktiftablet said: 1 tane her maçını net kazanacak takım olması daha iyi. Böyle hepsi biribirni yenebilecek takımlar ve hepsi beşiktaştan güçlü, çıkma şansı daha zor. Üçüncülük bile baya zor. Neyse ligi koyalım ligi. aktiftablet said: Sonuncu bile olunur bu grupta aktiftablet said: Laraken said: bildiğin gruptan birinci çıkma ihtimaliniz var, ne istediğinizi anlamak harbiden zor. Şu gruptan 1. çıkarsak semtte bizim meyhaneye götürücem seni, istedign gibi ye iç. Esh said: gg bu sene sdfgh 1 puan alsak iyi DarKRideR said: leş kura, ballı evet yine top class takım seçmedik ama o balı resmen dördüncü torbadan grubun en pis, zaten torbanında en güçlü takımını seçerek nötrledik... bu tip gruplar en pisi. top class yok real, munih gibi ama herkesin herkesten puan alma şansı olunca it gibi saldırıyor herkes birbirine. ÖLÜM GRUBU resmen. buradan bjk de, diğer takımlardan herhangi biri de 1. de bitirebilir sonuncuda. leipzig'in gerçi lotarya dışında kalma ihtimali "bence" yok. arcane said: simdi egri oturup dogru konusalim turk takimlari icin ucuncu dorduncu torbadan ne gelecegi daha onemli. super ligden gazel okumaya, zaman makinesine falan gerek yok. lutfen... BURADA İSE 3 TANE ADAM GİBİ ADAM VAR pascalnouman said: kuraya kotu diyen dombilidir taocudur tatava yapmayip basip gecmek lazim ama şg diye bir hamsi var takımın basinda o yuzden hic net konusamiyoruz Llama said: ne guzel kura cekmisiZ ha gecen senede boyle idi umarim.bu sefer beceririz cikmayi gruptan k1nJo said: applev0dka said: Yani pot 1takimini yenme ihtimalin var diye grup otomatik olarak kolay olmuyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.. Top tier takim yok grupta, olsa daha kolay olur bunu diyorum. grup genel olarak kolay değil ama diğerlerine göre kolay. kolaylıktan kastı bu herkesin neyi anlamamak için diretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bunlar hangi takim kafalar karismis arkadaslarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Guzel kura ve her ihtimale acik ! Drogba , Gomis gibi bir forvet ile gruptan cikariz. En kotu uefa. Real gelirdi hep bu sefer sasirtti. Ben eğer alamıyorsak maddiyattan dolayı vs Burak'a bile razıyım. Terim döver möver oynatır. Hatta Gol krallığına bile oynar. Burada gene Ronaldo , Burak kıyaslaması yaparız :) Hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Yönetim kıvıramadı işi ya transferde. Olay Gomis niye gitti top class adam gelmeyecekse de değil ama milletin isyan ettiği gibi. Gomis in huzursuz olduğu ve elimizin FFP nedeni ile zayıf olduğu en başından beri belli iken yönetimin 3 aydır çalışıp ikamesi yapmamasıdır. Yani, Avrupada golcü sıkıntısı varken ve ücretler uçmuşken iyi bir forveti son gün alırım gibi Kayseri esnafı zihniyeti felakettir. Onu da geçtim, bu dünyada tek forvet Niasse mi abi? Ffp sıkıntın yıllardır belli, Gomis durumun Mayıs ayından beri belli. Scout ekibin niye var? Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz. Bu saatten sonra Pandev gibi panik transferi gelir anca, seneye de o adama küfür edilir niye kontratı bırakıp gitmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Valla yonetim bence isi cok iyi kıvırdı. Ekonomik ciddiyetten hic taviz vermediler. Getirdikleri oyuncuların hepsi icin bayagı mucadele gosterdiler. Hepsi de ilk maclarda olumlu notlar aldı. Feghouli ve/ve ya Belhanda gitmemek icin diretmeseydi hersey cok daha iyi olabilirdi. Gidip Modeste'nin ve menajerinin kucagına oturmak yerine gerekirse Ahmet Sivri oynayacak artık bu fikre alısmak lazım. pattisliborek said: Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz. Hele suna hic katılmıyorum. Geldigi 2 senede de herkesin ay Denayer bu muymus, su muymus, cok kotu futbolcu dedigi adama Lyon 10m euroyu yapıstırdı. Ingiltere piyasası futbolun cehresini degistirdi. Duz adam biraz fiziksel olarak yeterliyse 10m euro oldu. Hızlı savunmacı eger biraz da pozisyon bilgisi ve defansif yetenekler gosteriyorsa 20m euro oldu. Ya dumduz orta sahalar 15m euroya gidiyor artık. Bizim paramızın yetecegi ya da bize gelmeyi tercih edecek hızlı stoper bulmak hic kolay degil kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 sabonis said: boş vaktim vardı geçen seneki BJK kura çekiminden 1-2 bişe çıkardım, eğlenelim. Ben gsin grubuyla ilgili bi yorum yapmış mıyım da çıkartıyosun? boş vakit değil boş iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Red said: Böyle grup geldi mi ben sevinmiyorum. Oo kolay grup kafası bize yaramıyor pek. O takımların hepsi içerde dışarda yenebilir bizi. En azından grupta bi tane top class takim olacak abi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 geçen sene bjk'ninkine göre daha şanslı kura ama zor grup, schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz. gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar. aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ha bir de geçen sezon bjk'nin gruba kolay diyip, bu gruba daha zor diyenler türemiş twitter'da. 1.5 gündür bakamıyourm buraya yazılmıştır burada da kesin geriye dönmüyorum da neyse ksjdhfkds bir şey demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bu kurayla ligde çok puan kaybeder Galatasaray. Evet, çıkma şansı nispeten yüksek ama UEFA şansı da nispeten düşük. 6 puanla 4. falan olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 aha geldi schalke övüyor valla sdfsdf abi en son kurayni vardı ben orada kalmıştım sonra duymadım görmedim monaco'da en azından falcao felan vardı gör korkusuyla izliyorduk maçları ya, leipzig vardı yaldır yaldır oynuyordu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Esh said: Simdi dar gelcek pardon d*rk , SCAHLKE BU SENE ANEWUYU VE BELISCHI YI ALDI FENA OYNUYO LIGDE , ALAMANYANIN EN IYI 4-2-4 OYNAYAN DAKUMU OLDULAR Diyecek deliverladı; DarKRideR said: schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz. gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar. aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 burak/erdinc/ozan tufan/pektemek paket yapip sarsalar bile eyw artik pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 tanıyor oğlum adam beni artık asdkfjh zor tahmin değildi. schalke geçen senede övüyordum avrupa futbol topiğinde, defalarca da izledim bu sezonda takip edeceğim. DK'da bile Schalke'li oyuncuları övdüm hep sadkjhfs gerçi goretzka işte ben tapardım, münih'e gitti. max meyer ve kehrer'de gitti. schalke geçen sezon bu adamlar sayesinde en çok köpek gibi iyi takım konumuna çıkmışlardı. özelikle goretzka harbi çok büyük oynuyordu. rudy geldi sadece bu üçlünün yerini harbi doldurabilecek. oyun disiplinleri aynı olur ama işte geçen senenin aynısı olmazlar tahminen sanırım. yine de biraz yaklaşsalar gruptaki en iyi takımlar. tedesco çok iyi hoca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 naptik tolga cigerciyi maasini verip kovduk mu? neydi ne oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Stringray said: aha geldi schalke övüyor valla sdfsdf abi en son kurayni vardı ben orada kalmıştım sonra duymadım görmedim monaco'da en azından falcao felan vardı gör korkusuyla izliyorduk maçları ya, leipzig vardı yaldır yaldır oynuyordu herifler Amni Harit var genç fişek gibi bi hücumcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 sardalya said: naptik tolga cigerciyi maasini verip kovduk mu? neydi ne oldu simdi 2millor euro'nun 125 binini verdik ve karşılıklı feshettik. Muhtemelen 1 sene boyunca kenarda bekleyeceğini ve bir sonraki transferlerinde çok komik paralardan fazlasını bulamayacağını anladı. Ben yatayım bir sene de diyebilirdi. (bkz tarık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 feshetmesi ilginc. bence bu sene de ac kalir fener aldi diyolar ama. kulup tarihindeki en basarili fesih olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ciğerci -> fb'den sonra love -> gs deniyor zincirin son halkası bizim ozan tufan'ı almamızla tamamlanır gibi görünüyor gs iki forvet alacağım dedi yarım gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, love ya da peksimet kaçınılmaz gibi görünüyor sfsdf hemen yetiştiririz evrakları kuryeye hazırdır zaten çekmecede 6 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 what is love MP3'u varsa usbde falan onu da gondersinler yaninda calariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bu gece 23:59 değil mi kapanış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 17 değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 23.59 5 ne abi devlet dairesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 23.59'da. son 9 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Sonraki 42.sayfa (Toplam 186 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 3
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bunlar hangi takim kafalar karismis arkadaslarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Guzel kura ve her ihtimale acik ! Drogba , Gomis gibi bir forvet ile gruptan cikariz. En kotu uefa. Real gelirdi hep bu sefer sasirtti. Ben eğer alamıyorsak maddiyattan dolayı vs Burak'a bile razıyım. Terim döver möver oynatır. Hatta Gol krallığına bile oynar. Burada gene Ronaldo , Burak kıyaslaması yaparız :) Hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Yönetim kıvıramadı işi ya transferde. Olay Gomis niye gitti top class adam gelmeyecekse de değil ama milletin isyan ettiği gibi. Gomis in huzursuz olduğu ve elimizin FFP nedeni ile zayıf olduğu en başından beri belli iken yönetimin 3 aydır çalışıp ikamesi yapmamasıdır. Yani, Avrupada golcü sıkıntısı varken ve ücretler uçmuşken iyi bir forveti son gün alırım gibi Kayseri esnafı zihniyeti felakettir. Onu da geçtim, bu dünyada tek forvet Niasse mi abi? Ffp sıkıntın yıllardır belli, Gomis durumun Mayıs ayından beri belli. Scout ekibin niye var? Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz. Bu saatten sonra Pandev gibi panik transferi gelir anca, seneye de o adama küfür edilir niye kontratı bırakıp gitmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Valla yonetim bence isi cok iyi kıvırdı. Ekonomik ciddiyetten hic taviz vermediler. Getirdikleri oyuncuların hepsi icin bayagı mucadele gosterdiler. Hepsi de ilk maclarda olumlu notlar aldı. Feghouli ve/ve ya Belhanda gitmemek icin diretmeseydi hersey cok daha iyi olabilirdi. Gidip Modeste'nin ve menajerinin kucagına oturmak yerine gerekirse Ahmet Sivri oynayacak artık bu fikre alısmak lazım. pattisliborek said: Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz. Hele suna hic katılmıyorum. Geldigi 2 senede de herkesin ay Denayer bu muymus, su muymus, cok kotu futbolcu dedigi adama Lyon 10m euroyu yapıstırdı. Ingiltere piyasası futbolun cehresini degistirdi. Duz adam biraz fiziksel olarak yeterliyse 10m euro oldu. Hızlı savunmacı eger biraz da pozisyon bilgisi ve defansif yetenekler gosteriyorsa 20m euro oldu. Ya dumduz orta sahalar 15m euroya gidiyor artık. Bizim paramızın yetecegi ya da bize gelmeyi tercih edecek hızlı stoper bulmak hic kolay degil kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 sabonis said: boş vaktim vardı geçen seneki BJK kura çekiminden 1-2 bişe çıkardım, eğlenelim. Ben gsin grubuyla ilgili bi yorum yapmış mıyım da çıkartıyosun? boş vakit değil boş iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Red said: Böyle grup geldi mi ben sevinmiyorum. Oo kolay grup kafası bize yaramıyor pek. O takımların hepsi içerde dışarda yenebilir bizi. En azından grupta bi tane top class takim olacak abi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 geçen sene bjk'ninkine göre daha şanslı kura ama zor grup, schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz. gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar. aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ha bir de geçen sezon bjk'nin gruba kolay diyip, bu gruba daha zor diyenler türemiş twitter'da. 1.5 gündür bakamıyourm buraya yazılmıştır burada da kesin geriye dönmüyorum da neyse ksjdhfkds bir şey demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bu kurayla ligde çok puan kaybeder Galatasaray. Evet, çıkma şansı nispeten yüksek ama UEFA şansı da nispeten düşük. 6 puanla 4. falan olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 aha geldi schalke övüyor valla sdfsdf abi en son kurayni vardı ben orada kalmıştım sonra duymadım görmedim monaco'da en azından falcao felan vardı gör korkusuyla izliyorduk maçları ya, leipzig vardı yaldır yaldır oynuyordu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Esh said: Simdi dar gelcek pardon d*rk , SCAHLKE BU SENE ANEWUYU VE BELISCHI YI ALDI FENA OYNUYO LIGDE , ALAMANYANIN EN IYI 4-2-4 OYNAYAN DAKUMU OLDULAR Diyecek deliverladı; DarKRideR said: schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz. gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar. aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 burak/erdinc/ozan tufan/pektemek paket yapip sarsalar bile eyw artik pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 tanıyor oğlum adam beni artık asdkfjh zor tahmin değildi. schalke geçen senede övüyordum avrupa futbol topiğinde, defalarca da izledim bu sezonda takip edeceğim. DK'da bile Schalke'li oyuncuları övdüm hep sadkjhfs gerçi goretzka işte ben tapardım, münih'e gitti. max meyer ve kehrer'de gitti. schalke geçen sezon bu adamlar sayesinde en çok köpek gibi iyi takım konumuna çıkmışlardı. özelikle goretzka harbi çok büyük oynuyordu. rudy geldi sadece bu üçlünün yerini harbi doldurabilecek. oyun disiplinleri aynı olur ama işte geçen senenin aynısı olmazlar tahminen sanırım. yine de biraz yaklaşsalar gruptaki en iyi takımlar. tedesco çok iyi hoca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 naptik tolga cigerciyi maasini verip kovduk mu? neydi ne oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Stringray said: aha geldi schalke övüyor valla sdfsdf abi en son kurayni vardı ben orada kalmıştım sonra duymadım görmedim monaco'da en azından falcao felan vardı gör korkusuyla izliyorduk maçları ya, leipzig vardı yaldır yaldır oynuyordu herifler Amni Harit var genç fişek gibi bi hücumcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 sardalya said: naptik tolga cigerciyi maasini verip kovduk mu? neydi ne oldu simdi 2millor euro'nun 125 binini verdik ve karşılıklı feshettik. Muhtemelen 1 sene boyunca kenarda bekleyeceğini ve bir sonraki transferlerinde çok komik paralardan fazlasını bulamayacağını anladı. Ben yatayım bir sene de diyebilirdi. (bkz tarık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 feshetmesi ilginc. bence bu sene de ac kalir fener aldi diyolar ama. kulup tarihindeki en basarili fesih olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ciğerci -> fb'den sonra love -> gs deniyor zincirin son halkası bizim ozan tufan'ı almamızla tamamlanır gibi görünüyor gs iki forvet alacağım dedi yarım gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, love ya da peksimet kaçınılmaz gibi görünüyor sfsdf hemen yetiştiririz evrakları kuryeye hazırdır zaten çekmecede 6 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 what is love MP3'u varsa usbde falan onu da gondersinler yaninda calariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bu gece 23:59 değil mi kapanış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 17 değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 23.59 5 ne abi devlet dairesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 23.59'da. son 9 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar