Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

İbretlik paylaşım.

sabonis said:

boş vaktim vardı geçen seneki BJK kura çekiminden 1-2 bişe çıkardım, eğlenelim.

applev0dka said:

2 defadir 4. Torbadan alman çekiyoruz..

Biri şampiyondu digeri gonullerin sampiyonu hay böyle isin...

4. Oluruz net

applev0dka said:

Bi guruptan hem lider hem 4. Cikma ihtinali varsa 4 takimin da net boktan gruptur

aktiftablet said:

1 tane her maçını net kazanacak takım olması daha iyi. Böyle hepsi biribirni yenebilecek takımlar ve hepsi beşiktaştan güçlü, çıkma şansı daha zor. Üçüncülük bile baya zor.
Neyse ligi koyalım ligi.

aktiftablet said:

Sonuncu bile olunur bu grupta

aktiftablet said:

Laraken said:

bildiğin gruptan birinci çıkma ihtimaliniz var, ne istediğinizi anlamak harbiden zor.

Şu gruptan 1. çıkarsak semtte bizim meyhaneye götürücem seni, istedign gibi ye iç.

Esh said:

gg bu sene sdfgh 1 puan alsak iyi

DarKRideR said:

leş kura, ballı evet yine top class takım seçmedik ama o balı resmen dördüncü torbadan grubun en pis, zaten torbanında en güçlü takımını seçerek nötrledik...

bu tip gruplar en pisi. top class yok real, munih gibi ama herkesin herkesten puan alma şansı olunca it gibi saldırıyor herkes birbirine. ÖLÜM GRUBU resmen. buradan bjk de, diğer takımlardan herhangi biri de 1. de bitirebilir sonuncuda. leipzig'in gerçi lotarya dışında kalma ihtimali "bence" yok.

arcane said:

simdi egri oturup dogru konusalim turk takimlari icin ucuncu dorduncu torbadan ne gelecegi daha onemli. super ligden gazel okumaya, zaman makinesine falan gerek yok. lutfen...

BURADA İSE 3 TANE ADAM GİBİ ADAM VAR

pascalnouman said:

kuraya kotu diyen dombilidir taocudur tatava yapmayip basip gecmek lazim ama şg diye bir hamsi var takımın basinda o yuzden hic net konusamiyoruz

Llama said:

ne guzel kura cekmisiZ ha gecen senede boyle idi
umarim.bu sefer beceririz cikmayi gruptan

k1nJo said:

applev0dka said:

Yani pot 1takimini yenme ihtimalin var diye grup otomatik olarak kolay olmuyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum..
Top tier takim yok grupta, olsa daha kolay olur bunu diyorum.

grup genel olarak kolay değil ama diğerlerine göre kolay.
kolaylıktan kastı bu herkesin neyi anlamamak için diretiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel kura ve her ihtimale acik ! Drogba , Gomis gibi bir forvet ile gruptan cikariz. En kotu uefa. Real gelirdi hep bu sefer sasirtti.

Ben eğer alamıyorsak maddiyattan dolayı vs Burak'a bile razıyım. Terim döver möver oynatır. Hatta Gol krallığına bile oynar. Burada gene Ronaldo , Burak kıyaslaması yaparız :)

Hey gidi günler hey
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim kıvıramadı işi ya transferde.

Olay Gomis niye gitti top class adam gelmeyecekse de değil ama milletin isyan ettiği gibi. Gomis in huzursuz olduğu ve elimizin FFP nedeni ile zayıf olduğu en başından beri belli iken yönetimin 3 aydır çalışıp ikamesi yapmamasıdır. Yani, Avrupada golcü sıkıntısı varken ve ücretler uçmuşken iyi bir forveti son gün alırım gibi Kayseri esnafı zihniyeti felakettir.

Onu da geçtim, bu dünyada tek forvet Niasse mi abi? Ffp sıkıntın yıllardır belli, Gomis durumun Mayıs ayından beri belli. Scout ekibin niye var?

Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz.

Bu saatten sonra Pandev gibi panik transferi gelir anca, seneye de o adama küfür edilir niye kontratı bırakıp gitmiyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yonetim bence isi cok iyi kıvırdı. Ekonomik ciddiyetten hic taviz vermediler. Getirdikleri oyuncuların hepsi icin bayagı mucadele gosterdiler. Hepsi de ilk maclarda olumlu notlar aldı.

Feghouli ve/ve ya Belhanda gitmemek icin diretmeseydi hersey cok daha iyi olabilirdi. Gidip Modeste'nin ve menajerinin kucagına oturmak yerine gerekirse Ahmet Sivri oynayacak artık bu fikre alısmak lazım.

pattisliborek said:

Aynısı stoper için de oldu. Denayer iyi hoş da dünyadaki tek seri çabuk stoper de değil. Mevki olarak da en kolay adam bulunan birkaç mevkiden biri olan stoper için bile Denayer kalır bize ya diyip beklemişiz.

Hele suna hic katılmıyorum. Geldigi 2 senede de herkesin ay Denayer bu muymus, su muymus, cok kotu futbolcu dedigi adama Lyon 10m euroyu yapıstırdı. Ingiltere piyasası futbolun cehresini degistirdi. Duz adam biraz fiziksel olarak yeterliyse 10m euro oldu. Hızlı savunmacı eger biraz da pozisyon bilgisi ve defansif yetenekler gosteriyorsa 20m euro oldu. Ya dumduz orta sahalar 15m euroya gidiyor artık.

Bizim paramızın yetecegi ya da bize gelmeyi tercih edecek hızlı stoper bulmak hic kolay degil kısaca.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bjk'ninkine göre daha şanslı kura ama zor grup, schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz.

gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar.

aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Simdi dar gelcek pardon d*rk , SCAHLKE BU SENE ANEWUYU VE BELISCHI YI ALDI FENA OYNUYO LIGDE , ALAMANYANIN EN IYI 4-2-4 OYNAYAN DAKUMU OLDULAR

Diyecek

deliverladı;

DarKRideR said:

schalke hariç birbirine üstünlük kurabilecek takım yok. schalke derli toplu çıkarsa maçlara bu üç takıma da mağlup olmaz.

gerçi geçen sezon bjk grubunda monaco içinde böyle diyorduk da işte iyi dönemde yakaladık adamları sjdhfsd sonradan bayğaı sağlam toparlandılar.

aşırı şanslı kura, zor grup. schalke dahil herkes sonuncuda olur birinci de, ama schalke tahminen lider çıkar buradan. çok ters takımlar, hafta sonu 10 kişi wolfsburg'a iyi sorun çıkardılar yedeklerle de yetemediler. tam kadro pis iş yaparlar yine.
Sosyal ağlarda paylaş

tanıyor oğlum adam beni artık asdkfjh zor tahmin değildi.

schalke geçen senede övüyordum avrupa futbol topiğinde, defalarca da izledim bu sezonda takip edeceğim. DK'da bile Schalke'li oyuncuları övdüm hep sadkjhfs

gerçi goretzka işte ben tapardım, münih'e gitti. max meyer ve kehrer'de gitti.

schalke geçen sezon bu adamlar sayesinde en çok köpek gibi iyi takım konumuna çıkmışlardı. özelikle goretzka harbi çok büyük oynuyordu.

rudy geldi sadece bu üçlünün yerini harbi doldurabilecek. oyun disiplinleri aynı olur ama işte geçen senenin aynısı olmazlar tahminen sanırım. yine de biraz yaklaşsalar gruptaki en iyi takımlar.

tedesco çok iyi hoca :(
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

naptik tolga cigerciyi maasini verip kovduk mu?

neydi ne oldu simdi

2millor euro'nun 125 binini verdik ve karşılıklı feshettik.

Muhtemelen 1 sene boyunca kenarda bekleyeceğini ve bir sonraki transferlerinde çok komik paralardan fazlasını bulamayacağını anladı. Ben yatayım bir sene de diyebilirdi. (bkz tarık)
Sosyal ağlarda paylaş

ciğerci -> fb'den sonra
love -> gs deniyor

zincirin son halkası bizim ozan tufan'ı almamızla tamamlanır gibi görünüyor

gs iki forvet alacağım dedi yarım gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, love ya da peksimet kaçınılmaz gibi görünüyor sfsdf hemen yetiştiririz evrakları kuryeye hazırdır zaten çekmecede 6 aydır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...