Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

atmasına burak da atıyor abi de işte, gomisin yaptığı gibi gol atmanın ötesinde savunmayı öne çıkartıp, kanatlara içeri girme fırsatı verebilecek teknik ve pas kapasitesine sahip değil adam.

ha atar mı atar. ama gsnin ve globaldeki oynanan 4-2-3-1 taktiği öndeki adamın kalitesine bağımlı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip forvetler için yaş o kadar önemli değil. bak luca toniler, drogbalar, mario gomezler falan kaç yaşında leblebi gibi gol atıyordu.

demek istediğim hakan şükür kötü bir forvetti değil zaten. her sırtı dönük oynayabilen adamdan complete forward çıkmıyor diyorum.

onun için gomis gibi bir adamla işleyen taktik erenle işlemez.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

bu tip forvetler için yaş o kadar önemli değil. bak luca toniler, drogbalar, mario gomezler falan kaç yaşında leblebi gibi gol atıyordu.

demek istediğim hakan şükür kötü bir forvetti değil zaten. her sırtı dönük oynayabilen adamdan complete forward çıkmıyor diyorum.

onun için gomis gibi bir adamla işleyen taktik erenle işlemez.

abi drogba da chealseaden sonra 109 maçta 48 gol atmış.
öyle rakamların uçuk kaçık olması gerekmiyor leblebi gibi gol atıyor kavramı için. zaten ben de karşı çıkmıyorum oyun hş'nin tipinin farklı olmasına da derdim ne olursa olsun bu adam baya baya golcüydü yani. öyle ya da böyle yazıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten golcü değildi demiyorum ki ben.

hatırlıyor musun hakan şükürün 2.gelişinde oynadığı futbolu?

şut çeksin diye saç baş yoluyordu millet, gidip pas veriyordu falan. golcülükte değilim yani ben. hakan şükür golcü bir adamdı ama ilerde bir drogba/gomis gibi dribbling yapıp, savunmayı ileri çıkartıp, içeri kat eden kanatlara ara pas atabilen bir adam değildi diyorum.

eren de bunu yapabilecek bir adam değil. ve gsnin o forvet yerine ara pas atıp kanatları savunmanın arkasına kaçırabilecek bir amcsi de yok.

yani dengesi bozulur eren ile oynarsak takımın diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bak burak bu saydığımız adamlardan çok gol attı mesela. ama takım resmen adamı taşımak zorunda kalıyordu ve kötü bir top oynuyordu.

gs gibi 4-2-3-1 oynayan bir takımın ya çok iyi bir pasör amc'ye yada ilerde top tutup, servis yapabilecek bir forvete ihtiyacı var. yoksa oynadığı oyun durağanlaşıp, set futboluna dönüşüyor.

temposuz set futbolu da seni bilmem ama bana saç baş yoldurtuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

CthuLhu said:

GAASSARAY 9 YABANCIYLA OYNUYO QQ gelir yine böyle olursa

https://twitter.com/demarkesports/status/1034065352613867520
ya adama demezler mi siz bu 14 yabancıyla gruptan cıkarken iyiydi artistligini yapıyodunuz noldu diye? Zorla mı 14 yabancı ile oynayın diyor kural diye? Cık kardesim 28 tane turkle durduran mı var diye?
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı olayını arada geçiştirme tarzı söyleyip geçti, hiç üstünde bile konuşmadı 1-2 cümle hariç yalnız. büyük ihtimal bir yerlerden söyle diye emir falan aldı sdkjfhsd

bu aralar yine sağdan soldan pörtletmeye başladılar. hep aynı terane ama söyleyen herkes patır patır yabancı imzalatmaya da devam ediyor. kimse istemiyor ama birileri istiyor yabancı sınırını.

ha sınır düzenlenecekse de harbi yaş sınırı falan gelsin. 5 her yaş, kalanı 25 altı olsun falana bağlasınlar en temiz o olur.

bu ülkede tam serbestlik her yerde her şekilde engellenmeli ya, bu kadar vasıfsızın tam kontrol sahibi olduğu, paraların döndüğü sektörlerde tam serbestlik olmamalı.

30+ adamlara 23482039840923 verileceğine tekrar satılabilir adamlara o kadar verilsin en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...