SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Selamlar, Almanyada yeni eve tasindim, avize asicam ama tavandaki kablo hangi yone gidiyor bilemedigim icin nereyi delecegimden emin olamadim. Zaten 3cm falan delmeyi dusunuyorum, avizeler baya hafif ama kabloyu delersem cok sorun olur heralde. Elektrikciler de 300 400 euro para istiyor hic o kadar para veresim yok. Resmini cektim soyle asagiya koyuyorum. https://image.ibb.co/hu4yty/IMG_9224.jpg https://image.ibb.co/gNRp0d/IMG_9227.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 almanyada elektrikçi olasım geldi 300-400 euro ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 biri geliş biri gidiş biri topraklama değil mi ya ya? kanca olması lazım zaten avizeyi tutturacağın onu sağlam monteleyeceksin dübel mübelle, avizeyi oraya asıp kablo bağlantısını yapıp kapağını üstüne doğru ittireceksin. elektirisiti 101 dersini almadın sanıyorum. delmelik falan bişey yokki. kanca oturtacaksın bitecek. az kablonun soluna doğru falan giriş işte tam görünen dibin 2 cm soluna veya sağına gir matkapla göm dübeli içine çak kancayı ggwpnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 açma kapama düğmesi tarafına gider kablo diğer taraftan delebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 dubeli dikmek icin deligi nereye acacagini soruyor zaten 5/360 sansin var yanlis yere acmak icin, #yolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 cok daha az sansin var aslinda. zaten girecegin derinlikte degildir o kablo. ayrica kabloya denk getirsen bile 1~ cm'lik ttr kablonun icinden matkap ucunu gecirmek daha da zor. istesen beceremezsin yani parcalamayi, yanindan kayar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Pencere tarafına doğru çapraz şekilde del. Usta da farklı yapmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Summom paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 deliği biraz büyütürsen gözükür belki. körlemesine delme tehlikeli olur. bir de kabloların birisini üstü soyulmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Buat, elektrik prizi, aydınlatma anahtarı falan taraflarına gider kablo. Duvara dik çizgi üzerinde delmezsen veya pencereye doğru delersen büyük ihtimalle denk gelmez delik delmeden önce elektriği kes sen yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 senko said: Summom paramecium selamlar sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 yukari tikla azicik. sesi farkli gelir bosluklarin. sonra penetrate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 xaty said: Buat, elektrik prizi, aydınlatma anahtarı falan taraflarına gider kablo. Duvara dik çizgi üzerinde delmezsen veya pencereye doğru delersen büyük ihtimalle denk gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 tamamdir herkese tesekkurler. pencere olan odalarda pencereye yakin taraftan deliyorum, digerlerinde de sigorta kutusuna uzak taraftan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 carpilirsan haber ver kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 300 euro uçak bileti olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 300 euro = 1500 tl. istanbulda yoldan bi elektrikçi çevir abi sana 1.500 tl vericem şu avizeyi tak de yemin ediyorum bütün apartmanın avizelerini once götüne sokar sonra ağzıyla takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Anahtarın oldugu yöne dogru gidiyordur. odayı tavaf edip anahtara gidecek hali yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 150 euro ya ben takarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 sıvalı yerden delme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Fransuxa said: 300 euro = 1500 tl. istanbulda yoldan bi elektrikçi çevir abi sana 1.500 tl vericem şu avizeyi tak de yemin ediyorum bütün apartmanın avizelerini once götüne sokar sonra ağzıyla takar. tekrar tekrar okuyup guluyorum deli diye iceri atacaklar allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Evi yikip tekrar yap abi, olmamis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 boyle eventler icin bak app aklima geldi, giricen app'e neye ihtiyacin varsa, mesela elektirikci, giricen quote fln, adamda video conference ile sana sunu git al, bunu soyle yap, tak fln dicek. saatine 10-50 lira arasinda bisi vericen, win-win. armut.com var ama onda galiba adam eve geliyo. almanyada varsa ole bi app dene, sokaktaki elektirikci guzel oper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 o yutupta da var işin sıkıntısı ya yapabilcek el melekesinde ya da gerekli ekipmanda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 herkesin problemi farkli oluyo, ev sekilleri farkli, kablolar farkli yerde vs vs.. gidicen mesela koctasa, adam videodan bakip sunu bunu al fln dicek. hos yapacak olan kisi yetoysa 2134234 saat alabilir isi bitirmek adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar