ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Alexiel çok iyiymiş, bana da lazım, düşsün pls (gerçi flash gala geçti :/) Bu Xeno Cocytus u nasıl farmlamak lazım? Maniaca yetemedim, zor geldi, ama Extreme kesebiliyorum biraz zorlasa da. Extreme Clash farmla mı kasayım? Yoksa bunda da leechlesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 nm yapa yapa topladım ben, en yüksek mat nm'lerden garanti çünkü. maniac garanti ama extreme de 1-4 kerede bir nm tetikler. bütün xeno eventler aynı, geçen seferler nasıl rahat ettiysen bu sefer de aynı yani, değişmez. xeno cocy de en kolay xeno boss filan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 maniac ve nm yapamıyorsan, extreme yap aralarda raid leechlemeyi unutma kaguyali bountyli falan. sansin yaver gider 1-2 güne bitirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 NM70 bayağı rahat kesiyorum, NM100 e dokunamıyorum bile, o arada biyerdeyim :p Geçen sefer raid leechledim ama pek rahat değildim açıkçası. Tabi extreme kesemiyordum o zaman, şimdi Extreme/NM70 kesip raid leechlemek yerine hostlasam daha rahat farmlarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Böyle bütün charların buffları ne veriyor onu bulabileceğim bir liste filan var mı? Mesela JJ Summer çıktı, bayağı iyi buffer gibi gözüküyor ama ne kadar buff verdiğini yazmamışlar. Ben Eugen i atıp bunu alsam partye ne kadar katkısı olur onun hesabını yapmak istiyorum. Nereden görebilirim bu buffların rakamlarını, nasıl stacklendiklerini? (Yalnız Eugeni atıcam diyip duruyorum da üst üste birkaç turn CA gömünce EMPsi ATK buffı stackleyerek Sieg kadar vurmaya başlıyor, atmaktan vazgeçebilirim) Şurada bir liste var hangi bufflar debufflar hangileriyle stackleniyor filan yazmışlar ama bayağı eksik. Çoğu buffı yazmamışlar. https://gbf.wiki/Status_Effects Bunun daha düzgünü/gelişmişi var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 bulursan bana da söyle, görmedim. ama char sayfalarında hover up yapınca gösterir önemli charları. yazmıyorsa büyük ihtimalle fasafiso bir char olduğundan uğraşıp tespit edilmemiştir. jj mesela, at çöpe gitsin yani senin o ssrlarla backlineda bile yeri yok. earth için sr buffer tek tavsiye edilen yaia ki o bile yoklukta ancak. merlin, waver gibi charlar yok gbfde yani çok takılma buffer işine. mevcut charlarında buff veren biri varsa ne ala da bufflasın diye daha çok dmg kaybedersin şunun gibi birini koyunca. dedicated buffer ancak korwa, rosetta gibi charlar iş yapar, onlar da ssr zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Damageımın çok büyük kısmı da tek turnda bütün buffları açıp NP çakmaktan geliyor. Gridlerim bayağı gelişse de tam oturmadığı için damage caplere reliable bir şekilde vuramıyorum hala. O yüzden bufferlar benim için çok fark ediyor. 4 char 200-300k vuracağına 2 char 1m vursun diyorum mesela. JJ de Charge attack buffı var Earth takımımda başka yok öyle, o yüzden sordum. 20% filan bile olsa partiye girebilir. Merlin, Waver gibi charlar var. Petra 50% Elemental veriyor, Ferry 50% CA veriyor filan. on-element party kuramadığım zamanlarda mesela 2 Earth+Petra+Ferry diye kuruyordum partylerimi, CA performansı aşağı yukarı şimdiki partym kadardı (diğer turnlarda ezik kalıyorlar tabi). Bende yok ama Zooey oyunu kırıyormuş, Merlin tier sayılır skillseti ve amacı farklı olsa da. Anila 50% Normal veriyor bir sürü başka buff/debuffla birlikte. Altair filan da aynı şekilde. Altair tam bir Waver hatta, skillseti filan birebir aynı ^^ (birazcık daha OP hatta). Bayağı game changer bufferlar var yani. Tabi bu dediklerim şimdiki durumum için geçerli, weapon grid iyice oturup reliable bir şekilde damage cape dokunmaya başlayınca dpsin büyük bölümü NP çakmak yerine multiattack spamlemekten geçiyormuş, o zaman senin dediğin gibi bufferların önemi azalıp dpslerin önemi artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Rank 100 HL raidler için 100 yetiyor mu, 101 mi lazım? GW ye 3 gün var gerçi, 101 de yaparım. Git level cap questini yap diyor bana, o questi yapmam gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 elindekilerin nukeleri bile jj'in vereceği herhangi bir bonusun ötesine geçer. sr char koyma eğer özellikle tavsiye edilen bir char değilse spesifik bir maksat için. jj esamesi okunmayan bir karakter. esamesi okunsa zaten o rakamlar yazardı %90 ihtimal. yazdıkların ssr karakterler, sr karakter dediğim gibi yaia hariç yok aradığın şekilde. petra ayrıca bayağı seyrelmiş elemental dmg olması nedeniyle summon üstüne geldiği için, anlatmıştım. neyse tek tek yazmayacağım da altair götürüp off-element konmaz yani, ancak zoeey, korwa gibi çok ender karakter var off-elemente değen, ssr ama bunlar hep. burada fgo aksine çok çeşit buff olduğu ve bonus tiplerine göre çoğu additive ve seyreltilmiş olduğu için aynı öneme sahip olmuyorlar. ma'nın olayı kendi dmgsi değil sırf, charge bar doldurmak bir yandan. 101 lazım. evet o questi hemen yap 100'de. hadi hayırlı olsun, grats. :) yani şu anda 10m hp'li bosslarda bir ougi ile mvp alman yetiyor olabilir de 200m hp'li boss'a girince şimdi pek anlamı kalmayacak. savaşmaya devam edebilmek ilk turn sonrası gerekecek gw'de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Kaç aydır oynuyorum, r100, 2. xeno weaponumu yapıyorum -ve bi raid bitmeden çıkıp başkasına girerek seri bir şekilde leechleyebileceğimi yeni farkettim. evet. Ama suç bende değil, oyun açık açık yanlış bilgi veriyor. Raidden çıkarken "in order to play another quest either win or retreat" diye yazıyor, ama raid bitmeden başkasına girip leechleyip çıkabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 onun sınırı aynı anda devam eden 3 raid, sonuçlarına bakılmamış da 5 raid max. water gw geliyor, prelim'lerde et toplayıp, finaller başlayınca da gündüz biraz host filan yapabilirsen süper olur. raidi başlatınca sadece crew backup çağırırsın direkt akar insanlar. ben görünce hemen giriyorum zaten şahsen başka crewmate'inkine girmemişsem. aynı anda birkaç raid oluyor bazen, biraz zaman alabilir gelmemiz öyle bir durumda. o anda çok online yoksa focusluyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Evet ama yine de 3 kat daha hızlı leech demek bu. Bayağı fark ediyor, Ifritte bayağı sabah akşam leechleyerek toplamıştım bunda günde birkaç saatle hallettim. Tabi Extreme kesebilmeye başlamamın da katkısı var bunda. Hatta bunda solo quest dropu da gerekiyordu 4* uncap için, Ifriti sadece leech materyalleriyle yapmıştım. O dediklerini GWde hiçbir iddiası olmayan guildimde bile yapıyordum, şimdi son sürat grindlarım. GWde çok iyi mat grindlanıyor zaten, iyi denk geldi. Cocytus staff tamam, water grid bayağı toparladı sayılır, R101 e de bir gıdım xp kaldı, yarına hazır sayılırım yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 R101 sonrası ne farmlamak lazım? Omega grid tamamlanana kadar Omega raidlere devam etmelimiyim yoksa üst tier farmlarına başlayayım mı? Prestige pendant düşüren raidlere filan? Impossible raid mi leechliyim? Daha unlocklamadım gerçi. (hostlamak ta çok zor değil sanırım omega raid lootuyla hostlanıyormuş onlar birikti bayağı) Rose Queen var class distinction farmlamak için lazım olabilir (bunları co-op tan mı farmlasam yoksa?) Tabi şimdilik öncelik GWde, ama günlük Omegaları da yapmaya çalışıyorum mümkün oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 "Omega grid tamamlanana kadar Omega raidlere devam etmelimiyim" evet. "üst tier farmlarına başlayayım mı? Prestige pendant düşüren raidlere filan?" ona da evet çünkü distinctionlar lazım sınıfları açman için. ama omega loot için hl omega verimsiz, onun için normal omega. "Impossible raid mi leechliyim?" leechlenecek pek birşey yok onda. iirc 120k skor yapmak lazım max pendant için. "Rose Queen var class distinction farmlamak için lazım olabilir" distinction = renown pendant trade. rose queen pendant veya rose queen wpns için. finallere kadar np, finaller başladığında kazanmamız garanti değilse gw'ye odaklanmaya çalış çünkü 5m farkla kaybettiğimiz zamanlar oldu. zaten 4 gün sürecek sadece bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Sırf Omegaları bitirmek bile 1-1.5 saatimi alıyor (Mechanic sayesinde daha hızlandı gerçi ama yine de bayağı zaman yiyor). Üstüne bir de Impossible Omegaları günlük olarak yapmaya girişince kasacak. 120k vuramadım daha, kesiyorlar hemen ama hostlasam yapabilirim herhalde. Bunların asıl olayı Centrum farmlayıp Omegaları uncaplemek, değil mi? (Bir de prestige pendant tabi) Rose Queen in de petal lootu var distinction almak için kullanılabiliyor shopta, prestige pendantları mümkün olduğunca itemlar için saklarım diye düşünüyordum. Basic gridsteki itemlardan sonra neleri farmlamam gerekecek, listesi var mı? Prestige pendantla toplayacağım itemlar hangileri? (En iyi Fire Enmity Sword var sanırım, Percival sevmez ama Therese ve Beatrix için kasmaya değer) Ya da end game'e kadar aynı Omega itemlarla mı gidiyorum 4* 5* uncapleriyle? Bir de revenant weaponları kasmadım, bunları uncaplemeye ne zaman başlasam? Grind listesi bayağı kabarık gözüküyor diye hiç dokunmadım ama bir yerden başlamak lazım. Charlar şimdilik hayal tabi ^^ Bunları hızlıca kasmanın kolay bir yolu var mı? Tweyen i alsam iyi olurdu en azından. Bir yandan da Glorybringer unlocklamam lazım ama onun için de co-oplara birazcık dokundum pandemonium questlerini açmak için, sonra bıraktım, yarım kaldı öyle. Bir yandan da FGO eventi var tabi ^^ Grindlanacak çok şey var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 günlük yapmayacaksın zaten, gerektiği kadar yapacaksın. distinction pendant ve centrum için. item'lara ayrıca harcarsın, distinction birinci öncelik senin durumunda. sınıf açmak > * 120k pendant için cap, o kadar vuramazsın ama ne kadar vurursan yanına kar anlamında yazdım yani leechlemek kafi değil anlamında. "(1 for 3 Rose Crystal Petals, limit 10 per distinction per month)" hem verimsiz hem kifayetsiz. pendantla almak çok daha hızlı ve harcanan zaman açısından verimli. ayrıca rose queen silahlarıyla ex silahı eksik olan gridlerini tamamlayabilirsin ki petal lazım ona da. team building'e bak wikideki, sonra artık oturup kendin hesaplamaya başlaman gerekiyor ne istiyorsun, neye ihtiyacın var. enmity mi stamina mı. ne kadar hp istiyorsun. 120'de magna2 raidler açılıyor ve ilave omega silahlar destekliyor gridi. summon silahları ancient auberon ve ecke sachs gibi gene. ayrıca sana verdiğim bir link vardı geçen aylarda orada da bahsi vardı silahların. basic gridden sonrası kişiden kişiye değişebilen şeyler yani. sadece bana değil başkalarına da sor derim çünkü benim önceliklerim farklı, crewda benden farklı grid inşa edenler var mesela. ayırmak isteyeceğin vakitle de alakalı. yabancı discord'lar grid inşası danışmak için uygun bir kaynak şayet direkt sormak istiyorsan rehberler üzerinden gitmek yerine. en popüler bazı kanallara invite atarım tercih edersen. magfest iyi bir zaman yapmak için, bayağı pot gidecek çünkü. bir daha ne zaman bilmiyoruz ama. şu anda row4'leri ve ex2 sınıflarından istediklerini açmak birinci önceliğin oyundaki. fgo'da bayıldım eventi okumaktan skipleyeceğim artık, chloe kimmiş hatırına okuyayım dedim de sophistry'e vurdular iyice. dediğim link geçen sayfalardaydı da bulamadım şimdi ama en önemli silahları yazmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DlcMK_QVsAAozch.jpg cygames chelsea sponsoruydu, şimdi juventus'a geçmiş, adamlar gacha'yı kitlelere yayacaklar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Gacha cehennemine kamyonla odun atıyor adamlar haberleri yok. Ama iyi olmuş tabi, bi eşek biz miyiz, başkaları da yansın lol Bir de bunun şerefine bi SSR char versinler bi zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 "cristiano ronaldo ssr when" demişler zaten de şunu koymuş biri lol. https://pbs.twimg.com/media/DlcU5AgUwAAL1Yk.jpg bugün de knox, shadowfury ve crew elele gw günlük skor rekorumuzu kırdık lol. 235m. emeği geçen herkesin eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Noobum ben daha, benim emeğimden ne olucak :p Yalnız bu valor badgeları ne için biriktirmek lazım? char weapon draw ticketlar SSR mı yoksa karışık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 275'lik olani alacaksin sunstone vereni yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 evet her zaman 275liği al, oyundaki tek restock olan sunstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Bugün çok feci kaymışlar ya. 95m fark atmak nedir yani, her şeyi geçtim insan üşenir :p Gerçi dün 237m ile kazanmışız, şu anda rakip 177m de. Aynı performansı şimdi de gösterebilsek olurdu bence (Gerçi yine de olmazdı, bu sefer onlar da abanır daha da feci kayarlardı :p) 1.2m honor kasıp bırakıyor muyuz bu durumda? Yapacak bir şey yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Varuna gridli biri var diyordu bizim dokkan adamlarda. O bile tek başına yapmış olabilir onu lol. Ayrıca bizim crew haftaiçi bende dahil olmak üzere epey kişi oynayacak zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 mesele sadece yenmek değil, bu gw'de yeni ödüller ekledikleri için devamlı yüksek skor yapmak önem kazandı çok. top 3500'e girmek için abanıyor devamlı crewlar. biz dün daha ilk günden (nm95) önceki son gün (nm100) rekorumuzu kırdık ki bu bile ifade ediyor durumu. karşıda r192 adam vardı da sırf onunla bitecek iş değil, adamlarda gece vakti 10 tane filan aktif vardı. ben ilk 2 saat solo oynadım resmen, kimse gelmedi. emi ragequitlemeden önce onunla yapıyorduk işte gece o arjantinli olduğu için. şimdi gece oynayan kimse yok sanırım. son dört saate arada büyük farkla girince zaten pes ettik çünkü et dayanmaz üstüste. yarın nm100 iki katı et isteyeceği için böyle tercih yapmak gerekiyor. böyle bir durumda et kasıyoruz işte gchatten yazıyoruz, gchat'i takip et gw'de hep dur-kalk vs anonsları için. yarın et birikmiş olarak abanacağız. son güne bıraktırmıyorum abanmayı çünkü son gün herkes abanmıyor biriktirdiği etlerle, kazanması en zor gün son gün. yarınki rakip çok sakat çıkmazsa kazanbilmemiz lazım yüksek ranklerimiz oynarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar