ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Sunstoneları buna gömerim o zaman (daha 1 tane var gerçi) Yalnız nasıl bütün gwlerde? Fireda tamam da diğer elementlerde nasıl oluyor? Call effecti aşırı güçlü olsa da fire support kullanınca bonusu bayağı bi azaltmış olmuyorlar mı? 1 Omega 1 Normal bonuslu summon kullanınca max. verim elde ediyorum da ileride başka bi yolu mu var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 bir noktada gridin öyle bir yere geliyor ki shiva ile alakasız element'te bile dmg cap'i kırıp maxlıyorsun sadece o turn için. mesela geçen gw'de videosunu koymuştum, shiva ile nm90'ı otk yapıyordu adam, 45m dmg. ben kendim 32m filan yapmıştım o yöntemle wind takımıyla shiva ile. mesela şimdi water takımı hazırladım gw için, otk meat toplamak için. 20m vuruyor, refreshleyip play again ile öyle meat toplayacağım. senin durumunda henüz işe yaramaz çünkü o turn'de bitirmek lazım işi. boss ölmemişse dmg diplerde ikinci turn. 1 omega 1 elemental devam ediliyor zaten otk harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Shiva gibi summon 10 karaktere bedel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Calculator 2xShiva, Shiva+Colossustan daha iyi diyor, güveneyim mi? 2xShiva 37k, Shiva+Colossus 33.5k hesapladı. Omega/Elemental boostlar multiplicative stackleniyor diye biliyorum, güvenemedim o yüzden. Gerçi gridi maxlamadım daha, grid güçlendikçe omega multiplier artacak tabi, belki bir noktada yetişir/geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 grid gelişmemişken mümkündür. flash gala ile summer almeida & grea süper oldu ya, sasuga kmr! çekebilirim umarım. manaria friends anime, wru. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Belki Zooey düşer diye 12k crystal gömdüm, bi tane bile SSR çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 şanssızlık olmuş bayağı, benim geçen gün 0 servant çekmem gibi 100 draw'la. :/ buradaki rekorum 82 draw'dı sanırım 0 ssr yılbaşı öncesi legfestte. ama 10 tanede 3 çıkardığım da oldu, bol şans. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 180 draw falan birikti bende, sparka gidiyorum artik kacari yok :D Bu bedava 10drawlar sahane oldu yalniz yoksa dayanamazdim heralde. Kmr reyiz sagolsun varolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Benim de spark biriktirmeye başlamam lazım, Zooeyin başka türlü geleceği yok. Gerçi şu eventten gelecek ticketı da gömeyim flash galaya da içimde kalmasın :p Sonra biriktiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 iyi biriktirmişsin @taru. daha öncede gerek sam gerek benimde dediğim gibi bu oyunda kadar cömert bi gacha piyasada yok :). sparklayacak arkadaşlara, video kayıt alsınlar, izleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Eventten son ticketımı da aldım, gömdüm, Hallessena çıktı. Bayağı düşük tiere koymuşlar gerçi, ama ATK boostu bayağı sağlam gibi gözüküyor, ama hayvan gibi babysitting gerektiriyor sanırım. Eugen veya Aletheia'nın yerini alır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 bende yok hiçbiri, bakmadım da. no comment. gz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Hal tasiyor benim earth takimimi, ama korumak gerekiyor evet. Empleri de kritik o acidan(dodge, hostility down) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Sam said: bende yok hiçbiri, bakmadım da. no comment. gz ama. Özetle her turn 30% Unique ATK/MA buffı stackliyor 180% cap, ama dmg alırsa bu buff resetleniyor ve 50% ATK debuffı alıyor 1 turn. Kendisini koruyacak tek şey de 1. skilli 2 turn Other Self veriyor, 8 turn CD, bir de EMPleri var işte. CAsında da Hype buffı var. Hayvani dmg potansiyeli var ama tam anlamıyla glass cannon, aşırı şanslı olmak lazım. Babysitleyecek charım olmadığı için çok efektif kullanamam herhalde, ama yine de işe yarayabilir. Herhalde o yüzden alt tierlere atmışlar tier listte. Aletheiadan, Eugenden yüksek gerçi. Bu arada nasıl olsa 1 hafta var diye eventi ağırdan alıyordum ama Cocytus yarın geliyormuş, çakışıyor LLSS eventiyle. Rushlamam lazım şimdi bunu, alacak çok şey var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 pasif aggro alan charlar var, onlardan biriyle kullanılabilir ama sende öyle biri yok henüz earth için. yggdrasil, summer rosetta, sara gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Grand eugende varmis 3 turn hostility up, onla dusunebilirsin bence. Ben dlf ile kullaniyorum onda da aggro down olmasina ragmen, bossun normal atagi aoe olmadigi surece pek sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Var ama Siegfried ve DLF i partyden atamam Eugen için. Zaten Eugen'i partiden atmaya çalışıyorum pek iş yapmıyor diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ha tamam abi sieg+dlf varsa gitmez bence de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 İlk defa free drawdan char düşürdüm, Summer Beatrix. Hayır ağlamıyorum, gözüme kristal kaçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 ahah helal, anni ticket'la almadığına yanıyordu knox, sana kısmetmiş. (:P) iyi günlerde. gchat'e de yaz böyle iyi şeyler gelince, kutlasınlar hem bonding oluyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Hayır bir de işin komik yani fire partym tırt diye ağlayıp duruyordum, yağmur oldu yağdı top tier fire charlar(+Shiva) Bi eksiğim Anila kaldı, veya Aoidos'tan daha reliable herhangi bir buffer da olur işte. Gerçi Zooeyim yok diye de ağlıyorum ama yeterince ağlamadım herhalde, ondan düşmedi muhtemelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Alexiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Ahahaha abi tam senlik karakter çıkmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Bu nası karakter lan. Hatun the HATUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Biz ne istediysek oyun size vermiş, sana da gz cüce. :p alexiel için kullanacaktım sparkı herkes zooey demeseydi. bu arada xeno cocy başladı, bir tane staff flb yapın mutlaka. bir daha 2019 yaza gelir bu event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar