ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Dynun said: bir arkadaşın eşine aldık inanılmaz memnun. ne aradığın önemli bir de tabi. kamerası başarılı. tam bir instagramda takılmayı seven genç kadın telefonu. işte bu benim sdf
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 sony xperia'nın su geçirmez darbeye dayanıklı serilerinden vazgeçemedim 5-6 senedir. çünkü sakarım üstüne şarap bile dökmüşlüğüm var ama geçirmediği için bişi gönül rahatlığıyla muslukta yıkayabiliyorum telefonu. günde en az 2 kere yere düşürürüm ekranı bile çatlamadı. ama artık beni değiştir diye ağlıyor telefon. arada kendi kendine restart atıyor, tek olayım twitterda bişiler okumak, 1.5 dkdan sonra kapatıyor twitterı. çok kasıyor yani. kendi hafızasında yer kalmadı vs. ne önerirsiniz ? çok pahalı değil ama su ve darbeye dayanıklı düzgün bi telefon varmı ?
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ginaly said: Dynun said: bir arkadaşın eşine aldık inanılmaz memnun. ne aradığın önemli bir de tabi. kamerası başarılı. tam bir instagramda takılmayı seven genç kadın telefonu. işte bu benim sdf bu arada ben yanlış okumuşum, mate20lite'dan bahsediyordum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 kermit said: sony xperia'nın su geçirmez darbeye dayanıklı serilerinden vazgeçemedim 5-6 senedir. çünkü sakarım üstüne şarap bile dökmüşlüğüm var ama geçirmediği için bişi gönül rahatlığıyla muslukta yıkayabiliyorum telefonu. günde en az 2 kere yere düşürürüm ekranı bile çatlamadı. ama artık beni değiştir diye ağlıyor telefon. arada kendi kendine restart atıyor, tek olayım twitterda bişiler okumak, 1.5 dkdan sonra kapatıyor twitterı. çok kasıyor yani. kendi hafızasında yer kalmadı vs. ne önerirsiniz ? çok pahalı değil ama su ve darbeye dayanıklı düzgün bi telefon varmı ? hafızasını boşalt hacı, kasması, takılması ondandır hep.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bu telefonda xperia m5. kendi hafızası 16gb. 3-5 uygulama dışında bi bok yok ama system vs bilmemneleri yüzünden 14gb silemediğin şeyler var telefonda. bi resetlesem kendine gelecek gibiyse bi deniycem ya
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bende xperia x compacttan sonra xperia dışında bi telefon kullanabileceğimi sanmıyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 kermit said: bu telefonda xperia m5. kendi hafızası 16gb. 3-5 uygulama dışında bi bok yok ama system vs bilmemneleri yüzünden 14gb silemediğin şeyler var telefonda. bi resetlesem kendine gelecek gibiyse bi deniycem ya Kurtul gitsin hacı, 16gb ne yapsan yetmez.
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 bugün iphone 7 telefonum 6 kat aşağı düştü. paramparça oldu. benim de içimde bir şeyler paramparça oldu o an.. cihaz tanınmaz halde. hal böyle olunca telefon arayışlarına başladım bu yoklukta. tavsiyelere açığım.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 mi a2 lite p20 lite one plus 5t one plus 6 şeklinde fiyata göre öneririm ben.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 5000'e kadar sd kart girişli ve 3.5mm kulaklik girişi olan ne tavsiye edersiniz?
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 2 tane 256gb micro sd var elimde, dap isini birakayim telefonla oyalanayim bir süre dedim.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Teoride o parayi verecegin telefonjn 128-256 bellegi oluyo icinde. Doldurmanin imkani var mi bilmiyorum. Premium segment olmayan telefon alirsan da yuksek kapasite sd kart telefonu lagletir heralde. Ama bu eskiden boyleydi, hala boyle midir bilemen
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ssw9H08ddlw
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 mate 20 lite aldım. bakalım nasıl olacak.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ben de ayni tercihi yaptim :) Iki uc gundur kullaniyorum gayet iyi fiyatina gore.
Öne çıkan mesajlar