pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 2 hesabım var, birinden X kişisini takip ediyorum diğerinden etmiyorum. 2 hesapta da son görülme açık. mesaj bölümünde hesapların birinde X kişisinin son görülmesi yazıyor (5dk önce aktifti vs) ama diğerinde son görülme yazmıyor. nasıl oluyor bu, ya herkese kapalı ya herkese açık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Daha önce mesajlaştıysan görebilirsin son görülmeyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 degilmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 kanka neyin peşindesin seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 millet nelerle uğraşıyo la son görülme mi varmış instagramda. bilmiyordum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 son görülme ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 edit: tamam yanlış anlamışım, mesajlaşma olayı olabilir sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Solozzo said: Daha önce mesajlaştıysan görebilirsin son görülmeyi diye biliyorum. takip ettiğim hesapla(son görülme görülmeyen) mesajlaştım, diğeriyle sadece 1 mesaj attım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 buglanıyo galiba ben engelli olduğum accountun online şeysini görüyodum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 özel mesaj geldi mi telefon titriyor bu nasıl kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 yeni konu açmayayım uplayayım dedim Ya saçma salak bir 3rd party uygulama yüzünden instagram hesabım donduruldu. Daha önce iş için şu istatistik takipçi izleme uygulaması vardı onu kullanmıştım. Kullanmıyordum da bildirim gelince uygulamaya girince instagram hesabım donduruldu diye mail geldi. Onay için kağıda yazıyorsun fotoğraf çekiyorsun gönderdim ama 1.5 gündür ses yok. Ne yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 İnstagram kullanmamak temiz bi çözüm, kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 aslında iyi olur zaten pek paylaşım yapan biri değilim de böyle iradem dışında gitmesi uyuz etti beni bi insanlara elveda deseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 yani bu olay kaç kişinin başına geldi bilmiyorum. Reddit'te falan 1-2 kişi çıktı ve hiçbir sonuç yok. Artık hesabın kapanmasını geçtim, verilerimi de alamıyorum. Mail atıyorum, hesabınız kapatılmıştır deyip bir forma yönlendiriyor ancak formu doldurunca instagrama girip onaylayın diyor. Problem şu ki; instagrama girmeye çalıştığımda şifremin yanlış olduğunu belirtiyor, şifre sıfırlamak istediğimde de kullanıcı bulunamadı diyor. müthiş bir loopa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar