Grego Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 -Deno- said: Yahu ben kendi görüşümü söylüyorum. Serhat'ın sadece futbol oynadığı dönemi bilirim, bir de bu yayınlarını izledim işte. Hoşuma gitmeyen bir izlenim verdi, söyledim. Nargile de için, tespih de çekin, babet çorabı da giyin. İstediğinizi yapın abi. Ama biri gelip de 'kötü izlenim aldım, bence kro' dediğinde de savunmaya geçmeniz komik. Bence diyorum, sence inanılmaz sempatik de olabilir, o senin izlenimin. abi biz senin mesut yılmaz ın asıla asıla sigara çekmesi gibi mikrofonu emiklercesine konuşmanı kategorize ediyor muyuz hiç : ı
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 -Deno- said: Göstere göstere ve göze soka soka tespih çeken, tespih ile şekil şukul çevirme hareketleri yapan herkes eternal kro'dur. Thanos bile evrenin yarısını silerken ilk onlardan başladı. videoya bakmiyorum ama adamin goygoy guzel. kaldi ki futboldan nefret eden adamim.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Grego said: -Deno- said: Yahu ben kendi görüşümü söylüyorum. Serhat'ın sadece futbol oynadığı dönemi bilirim, bir de bu yayınlarını izledim işte. Hoşuma gitmeyen bir izlenim verdi, söyledim. Nargile de için, tespih de çekin, babet çorabı da giyin. İstediğinizi yapın abi. Ama biri gelip de 'kötü izlenim aldım, bence kro' dediğinde de savunmaya geçmeniz komik. Bence diyorum, sence inanılmaz sempatik de olabilir, o senin izlenimin. abi biz senin mesut yılmaz ın asıla asıla sigara çekmesi gibi mikrofonu emiklercesine konuşmanı kategorize ediyor muyuz hiç : ı Ulan benim açtığım yayınlarda mikrofon bile gözükmüyor, yalanın batsın yalancısın tirrek.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 deno da goygoy mu yoksa oyun mu oynuyor?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Erol mütercimler de tesbih bağımlısı ve koleksiyoncusuymuş. Ne krolar var dimi.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 -Deno- said: Wishmaster said: Abi sorguladığın kişi Denizcan. Farkında değilsin sanırım. Ne demek oluyor bu Emrah? We call this a "bait" son. Well played Emrah.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Bence de tüm tespih sallayanlar kırodur bu arada hasdhuasdhu
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bu adam o kütüphanedeki kitapların hepsini okumuş mu acaba
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 okumuştur. baksana aziz'in korkusundan bi bok yapamıyorlarmış zaten napsınlar, oturup kitap okumuştur.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Wishmaster said: -Deno- said: Wishmaster said: Abi sorguladığın kişi Denizcan. Farkında değilsin sanırım. Ne demek oluyor bu Emrah? We call this a "bait" son. Well played Emrah. Wishmaster said: Bence de tüm tespih sallayanlar kırodur bu arada hasdhuasdhu YILAAAAAAAN TISSSSSSSSSS
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ben uzaktan seviyorum tespihi ya guru gecelegi alınca alcam bi tane tesbih 1metrelik
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ben de aldim 3 4 tane midyattan ..linko..
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 > New Victory Animation unlocked! http://www.youtube.com/watch?v=T-9gwouWGTg
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Deno hafif kiskanmis gibi geldi disaridan bir gozlemci olarak. Lisede tespihli kisiler sikistirmis da olabilir bilemedim. Ama daha cok gamer olarak kotu yayin yapan biri izlenimi uyandirdi. Star wars seviyor diye notrledim ama bu dusuncelerimi. Star wars kotulese mesela saldirilir.
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 star wars sevmek cok nadir bir sey gercekten. dunyadaki en mainstream franchise'lardan birinin fanboy'u adam, wowwwww
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bana daha cok twitchçiler kavgasi gibi geldi sgsh
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Ohhhh konu Serhat'tan bana ve haklılığıma döndü, güzel reklamımı yaptım.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 hadi iyisin artik yayin 2 digit görür sdf
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Çok kıskançlık dönmüş cidden ama. Tespih mespih bahane. Yazık. :(
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 dasaaa said: eglenceli amk https://www.youtube.com/watch?v=icgzxGRTWGU inat ettim tıklamadım güncelde ama bu kadar uzayınca bakayım dedim. Eğlenceliymiş gerçekten. Hikayeler de ilgi çekici anlatım da iyi.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Fin said: hadi iyisin artik yayin 2 digit görür sdf Olm zipzip baskın yapınca 3 digit bile oluyor ne diyorsun. 10 dakika sonra 2 digit ile 1 digit arasında gidip geliyor tabi sdf.
Öne çıkan mesajlar