k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 hepsi serhat'ın ağzından mı bunlar? e olm adam zaragoza maçlarında oynamamış ki. bunlar mı yanlış? http://www.mackolik.com/Mac/69656/Fenerbahce-Zaragoza http://www.mackolik.com/Mac/71435/Zaragoza-Fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 afsafsad ben ekşisözlükten aldım bunu belki oraya aktaran yanlış yazmıştır. videosuna bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 zaaa busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 k1nJo said: hepsi serhat'ın ağzından mı bunlar? e olm adam zaragoza maçlarında oynamamış ki. bunlar mı yanlış? http://www.mackolik.com/Mac/69656/Fenerbahce-Zaragoza http://www.mackolik.com/Mac/71435/Zaragoza-Fenerbahce Tamam işte 90 dakika ayagına top degmemiş oynamadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 said: 90 dakika oynadım ayağıma bir kere top değmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 gerçi şimdi de başka bir espri gelir diye korkuyorum NEYLE OYNADIĞINI SÖYLEMEMİŞ Kİ HAHEHAHEHAHE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Ben dun ne yedigimi hatirlamiyom adam baska macla karistirmistir O zamanlar avrupada fener de oynuyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 şimdi baktım da videosunu bulamadım çıkar yakında ama bütün haber kanalları falan haber geçmiş bu şekilde. belkide karıştırmıştır takımları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 aktiftablet said: k1nJo said: hepsi serhat'ın ağzından mı bunlar? e olm adam zaragoza maçlarında oynamamış ki. bunlar mı yanlış? http://www.mackolik.com/Mac/69656/Fenerbahce-Zaragoza http://www.mackolik.com/Mac/71435/Zaragoza-Fenerbahce Tamam işte 90 dakika ayagına top degmemiş oynamadığı için ben yedegim diyor. soyunma odasinda ceket arkasinda saklaniyorum abi falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 aziz yıldırım teknik direktör olsun başkanlığı bırakıncabırakırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 survivor anılarını anlatmaya başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 adam umit ozat'i hic sevmiyor la ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 eglenceli amk https://www.youtube.com/watch?v=icgzxGRTWGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 ahmedinejad said: adamdan nasıl yayın yapmasını bekliyordunuz onu anlamadım. takım elbise falan mı giymesi lazımdı. adam rahat rahat takılıyor işte kendince. Rahat rahat? More like kro kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 olm sizin sevmediğiniz şeyleri yapan adamlara neden kro yaftası yapıştırıyosunuz? nargile içmem mesela ama içenlerin çoğu kro takılıyor diye her nargile içende kro olmuyor nesi kro bu herifin yaptığının anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Göstere göstere ve göze soka soka tespih çeken, tespih ile şekil şukul çevirme hareketleri yapan herkes eternal kro'dur. Thanos bile evrenin yarısını silerken ilk onlardan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Abi sorguladığın kişi Denizcan. Farkında değilsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 tanımıyorum kendisini. 1 2 kez oyun oynamışlığımız vardır. sadece merak ettim sordum. tespih dediğin şeyi de sen sevmiyor olabilirsin ama çok fazla insan sırf canı sıkılıyor yada elleri durmuyor diye tespihe sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Kekolayzer işi tespih dfjdj. Ama serhatin yayini eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Tespihçiler kendini belli etti sfsd. Anlatamadım galiba, olay tespih çekmek değil, tespih çektiğini insanın gözüne soka soka yapmakta. Adamın ne anlattığına tespih yüzünden odaklanamadım bile ben. Ne Serhat Akın'cı çıktınız iki dakkada be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Wishmaster said: Abi sorguladığın kişi Denizcan. Farkında değilsin sanırım. Ne demek oluyor bu Emrah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 yok tespih ben de kullanmıyorum, nargile de içmiyorum ama garip geliyor bu kadar kolay yaftalamanız insanları. ayrıca evet yayınını sevdiğim için dikkatimi çekti ztn yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Yahu ben kendi görüşümü söylüyorum. Serhat'ın sadece futbol oynadığı dönemi bilirim, bir de bu yayınlarını izledim işte. Hoşuma gitmeyen bir izlenim verdi, söyledim. Nargile de için, tespih de çekin, babet çorabı da giyin. İstediğinizi yapın abi. Ama biri gelip de 'kötü izlenim aldım, bence kro' dediğinde de savunmaya geçmeniz komik. Bence diyorum, sence inanılmaz sempatik de olabilir, o senin izlenimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 samuel johnson yeni turk topculardan daha guzel turkce konusuyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 savunmaya geçmedim ki merak ettim neden böyle düşündüğünü. yoksa banane isteyen istediğini düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar