sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 dana22 said: sanssizsansli said: aynen abi direkt onu düşündüm yok kalsın dedim kıza. su anda moldovya vatandasligi bizimkinden daha cazip..romanya moldovyayla birlesme heyecani guduyor..direkt ab uyesi .. kız evlenmiş zaten abi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 baska varsa sansini dene istedim :OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Abi problem ilişkide değil, ilişkinin bitmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 2 yil ruslarla calisip profesyonel seviyemi korudum. Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 goldbären said: kesin sevinmişsindir ˁ˚ᴥ˚ˀ afjkhasdkf cidden sevindim ya, boyle ketum bi tipti, konusmaz etmez, gulmez siritmaz falan, hic bana gore degil. Bi de simdiki kiz arkadasim hic oyle degil falan, tanisamazdim oburuyle bi seyler olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Wishmaster said: ginaly said: Bahar geldi ondandir. Stavengera git, hiltonda gorusmeni yap, sabah ise gittinde emmi gibi gelir o kız sana totalde kaça patlar abi bu bundle alles inklusive binlik olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 senko said: 2 yil ruslarla calisip profesyonel seviyemi korudum. Saygilar abi artik ben de umudu kesmeye baslayacagim senden.. saka lan saka..igordur vlademirdir ayirdetmeden yardirsaydin..kismetin acilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 abi zayıfladıktan sonra da senko gibi loser by choice olacaksam hiç kasmayayım, hayat trans fat dopaminiyle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 senko said: 2 yil ruslarla calisip profesyonel seviyemi korudum. Saygilar he evet, seviyeni korumak seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 iş yerindeki 3-5 kızdan baska sevgili bulamıyonuz mu abi ekmeğinin peşinde gelmiş hanım kızımıza yürünür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 YÜRÜNÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 senin bacına iş yerinde yürüseler hoşuna gider mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 hmppffsss.. is yeri seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Fistan said: senin bacına iş yerinde yürüseler hoşuna gider mi GİTMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 o kadar da gavat değiliz, bacısına herhangi bir yerde yürünmesine okey olan gitsin hollandada yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 keske hollandada yasasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Sana mı soracağız bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Özellikle tıp, mühendislik vb. okul zamanı sosyalleşmenin zor olduğu, öğrencilik döneminde çok parlak maceraların yaşanmadığı ve nispeten ilk işe başlangıç maaşı diğer mesleklere göre yüksek olan meslek gruplarının çalıştığı işyerlerinde zaten çok fazla olan bir durum bu. Başlık dışında okumadım yazılanları ama direkt colleague veya as-üst ilişkisi yok ise yürünür, devam. Hiç olmadı bende ama iş hayatı da sosyal bir ortamdır, işletmenin katı personel yönetmelikleri ve etik kodu yoksa normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 işimiz olsa da arkadaşımıza aşık olsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 senko said: işimiz olsa da arkadaşımıza aşık olsak... ha siktir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 hamilelik olmadigi surece sorun yok kanka. hamile ise sikinti esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Llama said: senko said: işimiz olsa da arkadaşımıza aşık olsak... ha siktir lan oh duygularıma tercüman oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 olur iş yerinde olm öle şeyler. anandan babandan arkadaşlarından daha çok görüyorsun iş yerindekileri. avukatlık bürosunda 55 avukat mı ne vardı, 10 çift vardı mesela hasdufha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 yallah kürdistana Peregrin said: o kadar da gavat değiliz, bacısına herhangi bir yerde yürünmesine okey olan gitsin hollandada yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Ben iş yerinden bi kıza yürüdüm. 5. senemizdeyiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar