Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş arkadaşına aşık olanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dana22 said:

sanssizsansli said:

aynen abi direkt onu düşündüm yok kalsın dedim kıza.

su anda moldovya vatandasligi bizimkinden daha cazip..romanya moldovyayla birlesme heyecani guduyor..direkt ab uyesi ..

kız evlenmiş zaten abi xD
Mesaj tarihi:
goldbären said:

kesin sevinmişsindir ˁ˚ᴥ˚ˀ

afjkhasdkf cidden sevindim ya, boyle ketum bi tipti, konusmaz etmez, gulmez siritmaz falan, hic bana gore degil. Bi de simdiki kiz arkadasim hic oyle degil falan, tanisamazdim oburuyle bi seyler olsaydi.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

ginaly said:

Bahar geldi ondandir.
Stavengera git, hiltonda gorusmeni yap, sabah ise gittinde emmi gibi gelir o kız sana

totalde kaça patlar abi bu bundle

alles inklusive binlik olursun
Mesaj tarihi:
senko said:

2 yil ruslarla calisip profesyonel seviyemi korudum.

Saygilar

abi artik ben de umudu kesmeye baslayacagim senden.. saka lan saka..igordur vlademirdir ayirdetmeden yardirsaydin..kismetin acilirdi..
Mesaj tarihi:
Özellikle tıp, mühendislik vb. okul zamanı sosyalleşmenin zor olduğu, öğrencilik döneminde çok parlak maceraların yaşanmadığı ve nispeten ilk işe başlangıç maaşı diğer mesleklere göre yüksek olan meslek gruplarının çalıştığı işyerlerinde zaten çok fazla olan bir durum bu. Başlık dışında okumadım yazılanları ama direkt colleague veya as-üst ilişkisi yok ise yürünür, devam. Hiç olmadı bende ama iş hayatı da sosyal bir ortamdır, işletmenin katı personel yönetmelikleri ve etik kodu yoksa normal yani.
Mesaj tarihi:
olur iş yerinde olm öle şeyler. anandan babandan arkadaşlarından daha çok görüyorsun iş yerindekileri.

avukatlık bürosunda 55 avukat mı ne vardı, 10 çift vardı mesela hasdufha.
  • Yeni Oluştur...