dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Cokomantis said: ney o? önemli bişeyse alayım 5 tane. bana 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 yüzüğü frodo gibi boynunuza takmayın. takacaksanız parmağınıza takın yoksa şekil yapmayın ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Fistan said: bişeyler demek istiyosun ama anlatamıyorsun doğru ama yüzüğü görünce insan bir daha düşünür yazmadan önce eğer insansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tamam da kalede kaleci varsa gol atmayalım mı zihniyetindeki adamın zihniyeti zaten gol atmak yüzük olsun olmasın yanlış anlatım var aman neyse be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ben paraya ihityacım oldu sattım (alkol aldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Fede gibi bende 2 sene sonra satıp cidden alkol almıştım. Ne esim ne ben dugunden sonra hiç takmadık.14 sene olmus.Bundan sonrada takmaya gerek duymayız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Beni çok rahatsız ediyor yüzük. Ama hatun takmam konusunda çok ısrarcı 1 gün takıyorsam 2 gün takmıyorum falan yavaş yavaş alıştırcam hatunu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Hayaller Bloodless Hayatlar Bereket Doner Reklami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Lithran said: Fede gibi bende 2 sene sonra satıp cidden alkol almıştım. Ne esim ne ben dugunden sonra hiç takmadık.14 sene olmus.Bundan sonrada takmaya gerek duymayız sanırım. abi sen daha dün kediciklerin piyasasını tartışıyodun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 adam 14 sene olmuş diyo. napsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bugüne kadar ne saat ne yüzük ne bileklik ne kolye hiçbişey takmadığım için hatunda doğal olarak takmamamın yüzükle alakalı olmadığını biliyor. Nişandan sonraki gün kahvaltıya gitmiştik ailelerle parmağımda yüzük yoktu millet aptal olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bana da garip geldi başta ama sonra umursamadım pek. Ha takmışsın ha takmamışsın ne farkı var Bu arada fedenin boşanma nedenlerini hala öğrenemedik yem atıp kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Aiko said: Lithran said: Fede gibi bende 2 sene sonra satıp cidden alkol almıştım. Ne esim ne ben dugunden sonra hiç takmadık.14 sene olmus.Bundan sonrada takmaya gerek duymayız sanırım. abi sen daha dün kediciklerin piyasasını tartışıyodun :D Ben kedicikler için üzüldüm ,yoksa eşimi seviyorum canım fsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ben hic takmadim hanim takiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 altın takmayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 niye de?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 axedice said: Bana da garip geldi başta ama sonra umursamadım pek. Ha takmışsın ha takmamışsın ne farkı var Bu arada fedenin boşanma nedenlerini hala öğrenemedik yem atıp kaçıyor. a l d a t m a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Ki olsa bile yakistirmayin boyle seyleri forumdakilere ya, ayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Yazılmıştır belki ama yine de duramadım, o yüzük öyle nalet bişe ki kemikte bile bildiğin iz yapıyor inceltiyor kemiği. 13 yıldır ben de takıyorum hiç yüzüksüz gezmedim ama bazen çıkarınca yokluyorum da hiç normal bir şey değil aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 kemik değil parmak..kilo alınca yada ödem olunca ufak geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Bende bi ara öyle bahaneler söylemiştim dövme yaptıralım o zaman dedi... O işten hala nasıl sıyrıldım bilmiyorum... Neyse çok konusmayalım aklına düşer falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Dynun said: değil insider info? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Xaero said: Bende bi ara öyle bahaneler söylemiştim dövme yaptıralım o zaman dedi... O işten hala nasıl sıyrıldım bilmiyorum... Neyse çok konusmayalım aklına düşer falan... dövme konusunda parmağa yapılanlar 2 senede patates oluyormuş diyerek yırtabilirsin, 1-2 "finger tattoos fade" diye vidyo aç youtube'dan, kapanır konu. (ama "biz de kalbimizin üstüne yazdırırız aşkısı" derse kolay gelsin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar