Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evli olup yüzük takmayan insan modeli

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Fede gibi bende 2 sene sonra satıp cidden alkol almıştım.
Ne esim ne ben dugunden sonra hiç takmadık.14 sene olmus.Bundan sonrada takmaya gerek duymayız sanırım.

abi sen daha dün kediciklerin piyasasını tartışıyodun :D
Mesaj tarihi:
Bugüne kadar ne saat ne yüzük ne bileklik ne kolye hiçbişey takmadığım için hatunda doğal olarak takmamamın yüzükle alakalı olmadığını biliyor. Nişandan sonraki gün kahvaltıya gitmiştik ailelerle parmağımda yüzük yoktu millet aptal olmuştu.
Mesaj tarihi:
Bana da garip geldi başta ama sonra umursamadım pek. Ha takmışsın ha takmamışsın ne farkı var

Bu arada fedenin boşanma nedenlerini hala öğrenemedik yem atıp kaçıyor.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Lithran said:

Fede gibi bende 2 sene sonra satıp cidden alkol almıştım.
Ne esim ne ben dugunden sonra hiç takmadık.14 sene olmus.Bundan sonrada takmaya gerek duymayız sanırım.

abi sen daha dün kediciklerin piyasasını tartışıyodun :D

Ben kedicikler için üzüldüm ,yoksa eşimi seviyorum canım fsdsd
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bana da garip geldi başta ama sonra umursamadım pek. Ha takmışsın ha takmamışsın ne farkı var

Bu arada fedenin boşanma nedenlerini hala öğrenemedik yem atıp kaçıyor.

a
l
d
a
t
m
a
Mesaj tarihi:
Yazılmıştır belki ama yine de duramadım, o yüzük öyle nalet bişe ki kemikte bile bildiğin iz yapıyor inceltiyor kemiği. 13 yıldır ben de takıyorum hiç yüzüksüz gezmedim ama bazen çıkarınca yokluyorum da hiç normal bir şey değil aslında :D
Mesaj tarihi:
Bende bi ara öyle bahaneler söylemiştim dövme yaptıralım o zaman dedi... O işten hala nasıl sıyrıldım bilmiyorum... Neyse çok konusmayalım aklına düşer falan...
Mesaj tarihi:
Xaero said:

Bende bi ara öyle bahaneler söylemiştim dövme yaptıralım o zaman dedi... O işten hala nasıl sıyrıldım bilmiyorum... Neyse çok konusmayalım aklına düşer falan...

dövme konusunda parmağa yapılanlar 2 senede patates oluyormuş diyerek yırtabilirsin, 1-2 "finger tattoos fade" diye vidyo aç youtube'dan, kapanır konu. (ama "biz de kalbimizin üstüne yazdırırız aşkısı" derse kolay gelsin :))
  • Yeni Oluştur...