Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evli olup yüzük takmayan insan modeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yüzük görmeyince herkese asılan tipler mevcut ülkede.

mini etek de risk.

akıl sağlığı açısından riskli işte bunlar hep. bok çukurunda yaşıyoruz çünkü.
Mesaj tarihi:
Yüzük parmağıma olmuyordu zaten çıkardım kilo aldıktan sonra. Taşınırkende kaybettim. Hiç hanımda bende umursamadık açıkcası, yüzük taksam ne yazar takmasam ne yazar bu saatten sonra dedik :D
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

goldbären said:

Cokomantis said:

garbaj tadı yaşatmadınıs :(

eşim bana peştemalin altından cockring takdı :( al sana garbaj dadı :))

sana buttplug iyi gider sisko

sana da butthurt iyi gitmiş anlaşılan! :( ( (( (( hiç unutmam 2011 yazında cevahirin ortasında tagmışdım sana!!
Mesaj tarihi:
Cam karıştırma kabımıza yumurtanın sarısı ve limonun suyu alınır, güzelce çırpılır. Limonun suyunda çekirdeklerin bulunmamasına dikkat edin. Ardından çorba kaynarken yavaş yavaş ilave edilir. Bu terbiye genelde taneli çorbalarda daha çok kullanılır. Çorbanıza hem kıvam hem de ekşilik katmak için birebirdir. ..
Mesaj tarihi:
goldbären said:

sana da butthurt iyi gitmiş anlaşılan! :( ( (( (( hiç unutmam 2011 yazında cevahirin ortasında tagmışdım sana!!

sonrasinda neden beni biraktin gittin!! pislik!
Mesaj tarihi:
dasaayla carls jr yemiştik ve ılımıştık... sonradan öğrendik ki meğer içinde israyil ibneleştirici domuz ekstratı varmış. sen bunları bilmezsin dana22. tek bildiğin her cümleye iki nokta koymak..
Mesaj tarihi:
işyerindeki bütün bekar kadınlar yüzük takıyor
yazilmasin yürümesinler diye üff herkes beni zikmek istiyo ((: modundan cikamiyolar o kotu baya.
  • Yeni Oluştur...