miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 bu arada buzdolabini almadan once mutfaga sigip sigmadigina emin ol yoksa benim gibi kapiyi sokup taktirmak zorunda kalabilrsin.bazi buzdolaplari kapiyi soksen bile standart pvc kapiya sigmiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Piyasanın en uzun garantisi hala Miellede, müthiş bir marka.Westinghouse'da efsanelerde özellikle buzdolabında çok iyi tavsiye ederim. Diğer markalar için kısa vade planlama yapmakta fayda var.Bosh dur vs dir problematik olabiliyorlar, yerli markaların garantileri vs iyi.Yiğidi öldür hakkını yeme derler.Siemensde fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 beyaz eşya da miele mutfakta bora tv de loewe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 12k buzdolabına verirsem ömür boyu garanti isterim mielle bunu mu sağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 o parayi versem ben fabrikanin mudurunun makam odasinin kapisini da isterim..12k ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 12 k versem yazın buzdolabında kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 hipsterlar için buzdolabı yapmışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 fakirler için değil ki bu markalar yoksa bizim gibi fakirler için vestel siemens fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 vestel le siemens i aynı cümlede kullanma ya ayıp taam bizde dilenciye vestel veriyoz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Boschdan aldim ya herseyi. Buzdolabi Camasir ve bulasik mak. Firin ocak davlumbaz Bide torbasiz elektrikli supurge. Neyseki staff only websitelerinde epey uyguna geldi. Su yukardaki 7 parca 8.263. Bonus world ve maximum karta da 9 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 boş iyi seçim ya 10 küsür sene oldu 1 kere overload yapmışım makineyi sesten tırsıp servis çağırdım abi bozulmuyo ki bunlar dedi 20 lira alıp gittiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 bir de beyaz eşya alırken max garantiyi de alın benim çok işime yaradı bozulmayacak alet bozulmuyor zaten de bozulan olduğunda da kafa rahat oluyor. 1-1.2k verirken 200 fln de atın garantisine 7-8 yıllık şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Garantileride uzattiricam ya. Kuruluma gelince halledicekler onuda. Zaten daha kuruluma 2 ay var. Ben hazir stokta varken alayim evde dursun diye aldim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 bosch bayisinden mi aldin? mediamarkt falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brkkfy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Merhabalar, Bosch Siemens Profilo grubu için eğer eskilerin hep anlattığı "20 senedir kullanıyorum hiç bir şey olmadı" kalitesini arıyorsanız bu markaların Made In Germany olan modellerini seçmelisiniz. Bayide Made In Germany olanları sorduğunuzda zaten fiyat ve malzeme farkını göreceksiniz. (makinelerin iç haznelerine bakmanız yeterli) Bunun haricinde Miele alırsanız da torunlarınız dahi o makineyi sorunsuz çalışırken görecektir. Teknoloji zaten hızlı değişiyor, 4-5 sene gidecek orta karar birşey alsam yeter derseniz de mantıksız diyemem, seçimim TR üretimi Alman markaları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 bu topic güzel oldu, ben de bir süre sonra beyaz eşya dizmem gerekebilir. baktığım ürünler arasında en hoşuma gidenler bosch oldu. hem fiyatı kısmen ucuz hem de en kaliteli özellikleri sunuyor. breville ve miele'nin ürünleri hep çok pahalı Barathrum said: Boschtan uzak durun. Babamlar eve full bosxh aldilar hep problem. Arcelik iyidir, 2005 ten beri kullandigimiz buzdolabi camasir bulasik makineleri 1 kere servis gormedi adam gibi. ahaha katılmıyorum. arçelik iyidir de şu ana kadar aldığım hiç bir bosch üründe "problem"in p'si bile olmadı. adam gibi servis görmeyi bırak, hiç servis görmediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 neutrino said: bosch bayisinden mi aldin? mediamarkt falan mi? yok, bosch çalışanı olduğumdan mütevellit kendi sitelerinde bize ayrı login kısmı var personel numarası ile kayıt olunabilen. ordan aldım ki normal fiyatları 10.900 peşin falan oluyodu bana 8.260'a geldi kredi kartına 9 taksitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Hmm iyiymis, gule gule kullan guzel gunlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 inox rengi kullanan ürünler çok leke yapıyor ve çıkmıyor diyorlar. beyaz almak şart sanırım. epey'den baktığımda ilgimi çeken ürünler şunlar TV: LG 65SJ800V / LG 65UH850V Şofben: Bosch Comfort Condense ZWBR 35-3 A / Buderus Logamax Plus GB172-35iK Buzdolabı: Samsung RT62K7060WW / Samsung RH77H90507F Bulaşık Makinesi: Bosch SMS88MW00T / Siemens SN26M232TR Çamaşır Makinesi: Bosch WAY28862TR / Samsung WW12K8412OW/AH Ocak: Arçelik OI 656 SF / Bosch PIV675N17E Fırın: Siemens HB656GHW1 / Bosch HBG655NW1 Çay Makinesi: Arçelik K 3283 C / Arçelik K 3286 Su Isıtıcı: Arçelik K 3312 / Bosch TWK70A03 Blender: Arçelik K 8240 / Breville BBL800 Mutfak Robotu: Siemens MK860FQ1 / Bosch MCM3501M Mikser: Karaca Maestro Chef Stand / Kenwood KVL4100S Kahve Makinesi: Homend Coffeebreak 5002 / Delonghi ESAM 6600 PrimaDonna Uydu Alıcısı: Next 10000 UHD / Vu+ Uno 4K Medya Oynatıcı: Tanix TX9 Pro / NVIDIA Shield Pro Kahve/Baharat Öğütücü: Delonghi KG 89 / Bosch MKM6003 Elektrikli Süpürge: Rowenta RO8370 Multi Silence / Arnica Tesla Premium Rose ET14300 Tost Makinesi: Delonghi CGH 912 / Bosch TFB4431V Ekmek Yapma Makinesi: Arçelik K 2720 / Profilo PBM1000W Çok Amaçlı Pişirici: Bosch AutoCook Pro MUC88B68TR / Redmond RMC-M90E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 inox kullanıyorum bütün beyaz eşyayı, yağlı ellerinle bu onun dışında, buzdolabını bosch almayın, no-frost olayında buz kırma diye bişi var, ses çıkarıyor katır kutur çatır çutur, gece gündüz. 10 yıllık annemlerin arçelik i daha ileri teknoloji, ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 abi o siyah buzdolaplarına magnet yapışmıyor çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 senko said: mutfakta bora şuna kaçyüzmilyonbalonuk isterler acaba? https://i.pinimg.com/originals/74/80/54/7480545ac854dc7c40ae2cfeb5498a51.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Pordakal said: neutrino said: bosch bayisinden mi aldin? mediamarkt falan mi? yok, bosch çalışanı olduğumdan mütevellit kendi sitelerinde bize ayrı login kısmı var personel numarası ile kayıt olunabilen. ordan aldım ki normal fiyatları 10.900 peşin falan oluyodu bana 8.260'a geldi kredi kartına 9 taksitle arçelikten 4 parçayı bile zor alırdın o paraya, bosch çalışanıysan şu başlığı açman bile bir tuhaf olmuş. neyse yine başkalarına daha yararlı bilgiler vermiş oldu böylece sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 annem 10 yıldır bosch kullanıyor 0 sıkıntı aletler. ben 5 yıldır bekar evimde boschun en ucuz modellerini kullanıyorum (çamaşır bulaşık buzdolabı termosifon). bir kere bile arıza çıkarmadılar. şimdi evleneceğim için tekrar bosch tercih ettim. buzdolabı camaşır bulaşık son seriler pazarlık vs 2018 ocak ayında peşin 7.500e geldi. bosch virali gibi oldu ama benim beyaz eşya tecrübem budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 KillJoy said: onun dışında, buzdolabını bosch almayın, no-frost olayında buz kırma diye bişi var, ses çıkarıyor katır kutur çatır çutur, gece gündüz. 10 yıllık annemlerin arçelik i daha ileri teknoloji, ses seda yok. ne kadar kötü bir model aldığını merak ettim şimdi. 2 tane Bosch buzdolabım var ve sıfır sorun. ses sorunu felan da hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar