Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Dağ serisinin ve Börü dizisinin yapımcısı Alper Çağlar'ın yeni projesi. https://www.youtube.com/watch?v=IeRJYzSH9tk&feature=youtu.be Merakımı uyandırdı, önceki işlerinin referansları ile de güzel birşey ortaya çıkacağını umuyorum. Dediği gibi hep başkalarının hikayelerini dinledik, bakalım kendi hikayelerimiz nasıl anlatılacak ve bilmediğimiz neler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Ne güzel diye izliyordum sonra gene cringe başladı "Onların kurmaca çizgiromanları varsa bizim gerçek tarihimiz var, onların hayal ürünü karakterleri varsa bizim 2000 yıla yayılmış saymakla bitmeyecek halis kahramanlarımız var." Yahu herkesin tarihi kendine. İsteyen istediğini yapsın, bu neyin ezik kompleksi yani? Elin Danimarkalısı, Rusu 100 yıl önce oturup bizim tarihimizi ortaya çıkarmaya çalışırken bizimkiler 2018 yılında hala youtube videolarının altına Osmanlıyı nasıl püskürttük ama diyen Polonyalı çocuk kafasında. Güzel bir şeyimizi betimlemek için illa başkalarına taş atmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 börüyü yapan adamsa çöp geliyo hazır olun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 biz süperiz biz en büyüğüz, biz hariç herkes bok dizisi olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ONLARIN KAHRAMANLARI HAYAL ÜRÜNÜ TAMAM MI BİZİMKİLER GERÇEK KURT SİLKMİŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Eksi de baslik vardi neden yapilmiyor türk mitolojisi falan filan. Ordan uyanmişlar takip edio demek fjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 "onlarin kurmaca cizgiromani varsa bizim gercek tarihimiz var" demez mi... amk yaptigin ilk is conan the barbarian'in logosunu calmak olmus. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ahaha harbi çalmış asdadsa dikkat etmemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 bu ne ya? baslik mi parselliyosun, daha yapmadigin filmin reklamini yapmak nedir arkadas? hani bu arada birisi cikip yapmasin bakin ben yapicam, fikrim calinmasin der gibi asdlkfj bi de tarih vermisler yok 2022 fln filan. abi filmi yapar bitirirsin, fragmani koyarsin. boyle hype yaratmaya calismak nedir? yuzuklerin efendisi gibi bir triology efsanesi yaratmak istiyo sanirim da, mantalite dirilis ertugrul tarzi birsey cikaracak gibi duruyo. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 polat alemdar çin seddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 arcane said: "onlarin kurmaca cizgiromani varsa bizim gercek tarihimiz var" demez mi... amk yaptigin ilk is conan the barbarian'in logosunu calmak olmus. AHAHAHAHAHA http://tr.web.img2.acsta.net/c_215_290/medias/nmedia/18/94/69/72/20349184.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 auuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 arcane said: "onlarin kurmaca cizgiromani varsa bizim gercek tarihimiz var" demez mi... amk yaptigin ilk is conan the barbarian'in logosunu calmak olmus. AHAHAHAHAHA lan sdldfjaskldfj https://image.ibb.co/kjP5P7/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Göktürk shitolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Onceki islerinin referansi muthismis gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 net 2-3 milyon gişesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 amunike böyle şeyler yapacaklarına adam gibi senaryo yazıp hollywood a yaptırsınlar da bari dünyada iş yapsın. setin yok adam akıllı oyuncuların yok yönetmen desen dramadan başka bir şey bilen yok. yok allah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 bu kötülük ve rezaletle cografyanin ekmegini yiyorlar bastan assa hersey boktan. bi 10 yil önce falan türk sineması gelişsin muhabbeti vardi hani bu noktaya mi geldi maksimum öf smh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 o kadar kültür üretmiyoruzki film yapıcak halimiz yok. baya kıt kısır bir ülkeyiz artık. 2 tane mizah dergisi dısıdna cizgiroman karikatür olmıyan bir ülkede film falan nasıl yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 bide hala onların falan diyo... gecelim abi bu ezikliği ya. demiyoki benim götüm yemiyo örümcek adamın supermanin karsısına dimdik cıkmaya tarihi film falan yapıyorum hemde kurmaca değil. varsa o taşşak git örümcek adamla kapış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 reyou said: arcane said: "onlarin kurmaca cizgiromani varsa bizim gercek tarihimiz var" demez mi... amk yaptigin ilk is conan the barbarian'in logosunu calmak olmus. AHAHAHAHAHA lan sdldfjaskldfj https://image.ibb.co/kjP5P7/image.png offf cidden çok fenaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 göktürkler güncel müfredatta artık köktürkler olarak geçiyor kpssye çalışanlar ve liseliler bilir title baştan yanlış bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Logo gerçekten fail ya :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 2. sayfa bitmiş hala feamer yok ortada. duyunca zangır zangır titreyecek zevkten : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar