spompas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 basligin acilmamis olmasi uzucu :( free to play geldi osi ye. girer girmez oyunculara destek olup item veriyorlar. populasyon cok fazla. skill gainler cok kolay. subscribe olmaya bir sebep gormuyorum oyunda. oynamak isteyen pm lesin. https://uo.com/wp-content/grand-media/image/Asuka-2.jpg https://uo.com/wp-content/grand-media/image/Mizuho.jpg https://uo.com/wp-content/uploads/2018/04/ec_ej_splash5.png https://accounts.eamythic.com/ origin hesabinizla giris yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 edit var serverda hic ugrasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 bu arada yeni gelenler için beleş eski hesaplar için 13 dolar aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 polemiğe girmek istemiyorum ama Ultima Online çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 asıl şu rererö ayıp said: "New accounts and previously paid subscription (veteran) accounts that have been closed for at least 120 days are eligible for Endless Journey." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 ulan çekici geldi ama gerek yok. maks 1 hafta sürüyor uo maceram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 15 gune damlarim 😍😍😍😍😍😍😍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 lel denerim lan bi. hayatımda osi oynamamışım, girmedim demem bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 ben bi girdim baktım brit bank çok değişmiş sonra gideyim iki bişey keseyim dedim, ilk ayıya öldüm /uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Legends of ultima yakında bitirir komple osi falan kalmaz, öneririm, her ne kadar henüz tam oturmamış olsa da yeni wipelı ve çok kısa bi süreliğine 5x gain var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 biryere baslayip arada discord falab takilsak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 abi oynanır aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Ya imam bırak allasen. EŞŞEK kadar olduk. Ortaokulda lisede olduğu gibi dersten çıkınca akşamın bi vaktine kadar skill kasabileceğimize inanabiliyon nu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 cagrus said: Legends of ultima yakında bitirir komple osi falan kalmaz, öneririm, her ne kadar henüz tam oturmamış olsa da yeni wipelı ve çok kısa bi süreliğine 5x gain var. boyle birsey olacagini sanmiyorum. 2-3 server asiri kalabalik, atlantic deyim. bir suru yeni skiller ozellikler eklenmis geride kalmisiz. diger oyuncular startup supply veriyor zaten azcik rp yaparsan. gm tamer gm sampire yaptim bile. pvp zayif bu arada yada ben daha olaya giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Valla şöyle diyeyim, legends of aria daha henüz reklamı bile yapılmadı publicity istemediği için, legends of ultima ariadan daha fazla adam çekti ve discordda online sürekli 700 800 arası adam var, daha bu closed betada olan bi oyunun tamamlanmamış alpha bir community serverı, gerisini sen hesap et. Legends of ultima bildiğin T2A UO artı mantıksız olmayan özellikler eklenmiş, oyun motoru kat be kat üstün, 3d, ve çok daha kolay modlanabiliyor uoya göre. legends of aria steame çıktığı dakikada osi biter veya çeyreğine düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 bakayim bende o zaman cikinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 cagrus said: Legends of ultima yakında bitirir komple osi falan kalmaz, öneririm, her ne kadar henüz tam oturmamış olsa da yeni wipelı ve çok kısa bi süreliğine 5x gain var. buna baktık utubedan baya iyi yapmıslar ama amerika degilmi server? uoforever da bile pvp yapamıyorduk pingden bırakmıştık gecen seneler edit. ayne discorddan baktım - Hosted in Eastern US (New York) bizim için zor ya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 110 ping falan oluyo, bilemiyorum pvp denemedim henüz craft karakter oynamaktan ama eğer başkası EU serverı açarsa adamlar aynı serverı oraya da açıp karakter transferine izin verirlermiş öyle dediler, yani illa hep US olacak diye bi kaide yok ki bi çok avrupalı oynuyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 legends of ultima, legends of ariayı bekleyen insanların kurduğu ve oyun çıkana kadar oyalandığı UO serverı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 hayır legends of ultima, legends of ariadaki bi server, her şeyi birebir T2A uosu ile birebir yapılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 e yani birinin ugraşması lazım o işte, hybrid tayfası el atar belki zaten donationdan para kırdılar yıllarca uo üstünden. burdada ışık görürlerse atlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 cagrus said: hayır legends of ultima, legends of ariadaki bi server, her şeyi birebir T2A uosu ile birebir yapılı. legends of ultima ip falan mı var client bulamadım nasıl girip bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 oynuyoruz mu şimdi osi'ye mi giriyoruz legende mi nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Xaero said: cagrus said: hayır legends of ultima, legends of ariadaki bi server, her şeyi birebir T2A uosu ile birebir yapılı. legends of ultima ip falan mı var client bulamadım nasıl girip bakarız To join our server, navigate to the 'Community' tab in your Legends of Aria server browser and select [US-East]Legends of Ultima (Live). Alternatively, connect to cluster1.shardsonline.com:5040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Legends of Aria'yı satın alıcaz yani... http://cdn.legendsofaria.com/LegendsOfAria-0.6.1.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar