Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık A180 CDI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ön kaput falan değişmiş normal o fiyatlar resmi serviste yapıldıysa. iki şeritli yolun orta refüje çekip fotoğraf çekilmesi beni bir soğuttu arabadan yalnız. hor kullanılmış araba gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

iki şeritli yolun orta refüje çekip fotoğraf çekilmesi beni bir soğuttu arabadan yalnız. hor kullanılmış araba gibi duruyor.

harbiden lan adam orta refüje çekmiş arabayı asfdsadfsaf

bide o koltuklar göt yakmıyo mu ya yazın?
Mesaj tarihi:
Fotoğrafı çektiğim yer gayet sakin bir yer. O kaldırımın yüksekliği 2cm falan. Ona mı takıldınız asfasd
Koltuklar yazın sıkıntı aynen. Soğutma yok.
Mesaj tarihi:
çıkıp çıkamaması değildi benim kafamdaki. daha çok neden arabanın fotografını çekmek için 2 yol ortasındaki refüje araba çıkılıyor onu anlamadım. başka yer mi yok asdfasfdas
Mesaj tarihi:
mokoko said:

çıkıp çıkamaması değildi benim kafamdaki. daha çok neden arabanın fotografını çekmek için 2 yol ortasındaki refüje araba çıkılıyor onu anlamadım. başka yer mi yok asdfasfdas

konya ?
Mesaj tarihi:
ahhahaha abi sesli güldüm ya :D Araba yıkamadan yeni çıkmıştı yağmur yağacaktı yağmur yağmadan çekeyim dedim. Genelde insanlar kazaları başka hatası var mı vs gibi sorularla geliyo dumur ettiniz beni bu sorularla tebrikler hiç hazırlıklı olmadığım yerlerden çıktı :D
Mesaj tarihi:
Abi bu kadar yakışıklı olup da bu kadar saçma bir araba olamaz. Gerçekten çok isterdim A180'in adam gibi bi araba olmasını valla ama her kiraladığımda küfür edip bırakıyorum. Manuel ve dizel, 140 binde, allah kolaylık versin.
  • Yeni Oluştur...