paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Selam, Yarın öğleden sonra 5 günlüğüne bir yere gideceğim ve aracı bırakacak yakınlarda otopark arıyorum. Tavsiye edeceğiniz var mı? Havapark ve Avrasya var. Bir de İspark buldum ama onun servisi var mı bilmiyorum. Bir de 7/24 denen servisler gerçekten de sık sık kalkıyor mu yoksa saat başı falan mı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ispark'a koy direk. oradan havalimanına servis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 viaportun orada bir otel yapıyordu o işi servisli bir şekilde ama unuttum ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 uygun kredi kartı vs varsa ver havaalanı otoparkına yahu. atatürkte garanti valeye 4 gün için 135 tl veriyorum 2 oldu, hem stressi olmuyor hem kolay. sabihada daha uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 havaalanı indirimlerine kampanyalarına bir bak, uygun olabiliyor bazen. ispark veya pegasus'un otoparkı var, servisleri oluyor. veya kurtköy'ü biliyorsan güvenli bi yerde sokağa bırakırsın, taksiyle geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 İspark'a bırakıyorum, servis gayet sık oluyor ama erken gitmekte fayda var, sıra olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 havaalanı otoparkına bırak ne o öyle arabayı baska parka bırakıp servise binmek falan ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ispark en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Selam, Sabiha'nın hesabına göre 5 gün 5 saat için 259,00TL; Garanti %40 indirim ve +20TL vale ücreti diyor ki 175,40TL yapıyor. İspark 6 gün olarak hesaplayınca 48,00TL tutuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Biz yoğun olarak ispark kullanıyoruz, isparkın kavşaktan sonra 2 tane arka arkaya otoparkı var, ikisi de 15dk da bir servis kaldırıyor. (havaalanında otopark içinde yolcu bıraktıkları ve aldıkları yer farklı, ama götüren gidip aynı yerden alıyor.) Sabah 5-7 arası çok kullandık herhangi bir sıkıntı yaşamadık, bir de PARAF'a indirimi var, sanırım en ucuz otopark ispark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Selam, İspark ile çözdüm. Giderken ve gelirken servisi denk geldi, hiç beklemedim çok şükür :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 bi daha ihtiyaç olursa gelin bizim siteye koyun yav kurtköyde dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 selamlar. ben de şurayı tercih ediyorum son zamanlarda. 24 saat 12tl ispark, pendik belediyesi ve pegasus ekopark'ın full olduğu zamana denk geldiğimde bulmuştum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 12 değil 8TLymiş. Az önce önünden geçtim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar