Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2 küp ayı yağı tavsiye ederim ortasına yarı eritilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 9 saat önce, Fin dedi ki: yoo bozmadi anktakya humus u bu sekilde zaten yillardir oyle yedik. antakya humusu şu şekilde: sumak ve kimyon serpilir, maydonoz konulur, turşu veya zeytin konulur, biraz daha lüks yerlerde kavrulmuş çam fıstığı konulur. ayrıca adamın yaptığına göre çok daha ezilerek yapılır, krem kıvamında olur. nohut koymak Lübnan'da İsrail'de görüp de uygulayanların işi olabilir, onu bilemiyorum. ama oralarda humusu daha tane tane olacak şekilde hazırlıyorlar. zaten bu kadar da süslemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 https://www.beinconnect.com.tr/yasam-eglence/lezzetin-ustalari/lezzetin-ustalari-sezon-2/humuscu-salim-usta beinde her denk geldiğinde ağzımın suları aka aka izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 bu üstteki fıstık kaplıcası çok yarım duruyor ya, tamam hepsi güzel de ekmeği yağa mı banıyoruz püreye mi falan kafası karışır insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 İbrahim ustada da yemiştim.baklada on numara birşey yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: bu üstteki fıstık kaplıcası çok yarım duruyor ya, tamam hepsi güzel de ekmeği yağa mı banıyoruz püreye mi falan kafası karışır insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 3 saat önce, Frostbite dedi ki: İbrahim ustada da yemiştim.baklada on numara birşey yaw hepsi averaj bunlarin duzgun yapan yeri sahibi turkce bilmiyor bi suriyeli bi tane de filistinli var iskenderun’da. cok abartmamak lazim nohutlu arap mezesi ustune pastirma bacon atinca iyi oluyo baya Bone tesekkurler google a imagele beni yok ettin kimligimi ve kutugumu cope attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 3 sene iskenderunda kalmistim 2000 lerin başında en son 2016 ta gittim hala severim oraları.dukkan sahiplerini hatirliyorsan ver adresi yada isimlerini buldururum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) tereyağlı mı zeytinyağlı mı sıcak sıcak tırnak pide ile ana yemekten önce midenize bayram yaptırabilirsiniz Kasım 11, 2020 vivavale tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 üstüne koyduğu nohut tavada kızartılmış baharatlanmış olaydı efsane olurdu ama sanırım amaç eskiden nasıl yapılıyordu ona göstermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 On 11.11.2020 at 00:24, Fin dedi ki: Bone tesekkurler google a imagele beni yok ettin kimligimi ve kutugumu cope attim. iyi olmuş çünkü 84'te Antakya'da doğdum ve 98'e kadar orada yaşadım, Antakya'da humus şu şekilde yapılır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 500g Dried Chickpeas 250g Tahini 70-100g ice 75ml Lemon Juice 2 Tsp Salt 1 Tsp Baking Soda For Beiruty Hummus: 1 Cup Hummus 2 Tbsp Parsley 1 Tsp Mint 1 Clove Garlic 2 Tbsp Lemon Juice 1/2 Tsp Chilli flakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 humus baya lezzetsiz bişi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 humus tozunu sulandırıp veren veya az tahin koyan yerlerde yemişsindir. 500 gr nohuta en az 125 gr tahin koymak ve baharatları (sarmısak dahil) düzgün eklemek lazım. yoksa düz nohut oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Of sabah sabah agzim sulandi. Favayla beraber favori mezem bu, hatta kizarmis ekmek varsa butun gun yerim. Bugun yarin bi yapim sundan dsfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 8 saat önce, Oce4n dedi ki: humus baya lezzetsiz bişi ya. alin bu arkadasi alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 (düzenlendi) Spoiler Bir antalyalı olarak favori humus videolarım ektedir, arz ederim. edit: aha middle eats'in videosunu sen de eklemişsin Bone, o eleman iyi baya. Arabik lezzetler için Nadia Gilbert'in kanalı da çok güzel, tavsiye ederim. Aralık 16, 2021 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar