Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Nasıl olmalıdır? Zamanında hepimiz stajımızı yaptık bir şekilde. Gerek naylondan, gerek vakit öldürerek bir şekilde bitirdik. Şahsen stajlar bana pek bir şey katmamıştı zamanında. Peki stajyere faydası dokunacak etkili bir staj süreci neleri içermelidir? Yapabileceği düzeyde iş vermek mi gerekir, şirket bağımsız alakasız işlere bak mı denilir yoksa otur yanıma beni izle mi demek lazım? Güzel stajyerlik dönemim oldu diyenler var mı aramızda hiç?
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 staj süresi ne kadar stajdan sonra iş imkanı var mı
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 anlasabilecegi bir seniorun yanina verip test yazdirmak->minor bug fixletmek seklinde 4er 5er hafta gecirmek (tu)
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 1 2 hafta izletip sonra iş vermek lazım
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 test yazdirmak en iyi fikir bana kalirsa da. sonra 3-5 tane mentor kitabi verip, bunlari oku, anladiklarini presente et demek te olabilir. veya poc tarzi, ufak seyler yaptirmak da is gelir.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 stajı bittikten sonra nasıl bir işle karşılaşacağını göstermeli. Ağır işler verip işten bezdirmemeli ama aynı zamanda da çok kolay işler verip günün geri kalanında mesai öldürmesini engellemeli. Orta ayar.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 mesleğe, firmaya ve stajyere göre değişir
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 MasterHapLo said: Baştan sorayım Arda Bey? Bunu sormaya gelmiştim :(
eldar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Kesinlikle kendisinin sorumluluk alacağı somut bir şey ürettir. Proje, kod, en kötü bir rapor olur. İş yerine katkısından ziyade stajyer için çok faydalı olacaktır.
Öne çıkan mesajlar