Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Son yıllarda pek çok başarılı korku filmine imza atmış olan Blumhouse, belli ki tür skalasını geliştirmek için yeni adımlar atmanın peşinde. https://www.youtube.com/watch?v=IyB3Ovj1qh4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 böyle über çip ile über insan filmleri çok cheesy oluyor genelde ama işte ai'ın kontrolü aldığındaki kas hareketlerinin mekanikliği falan çok güzel olmuş. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 geyiğine izlenir de şu çipin kendisini de upgrade edeymişler 8086 gibi bacaklara gel https://i.imgur.com/88iIeuV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 tom hardy degilmisymis lan o : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Ahahaha suratını ekşite ekşite herifi paketlemesi güzelmiş, izlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 trailer de maşallah tüm filmi vermişler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 yalnız bende tom hardy diye bakıyorum sesi bi farklıymış diyorum meğer şu adammış; Logan Marshall-Green. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 nasil tom degil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Dublorü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Bu kadar klişe bir konu bu kadar mı iyi olur, bayıldım fragmana. SAW serisinin ekibi yapmış bol bol kan revan bekliyorum. Kesin giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 öhhhöm öhhm. film güzel gayet. aksiyona yeni bir soluk getirmiş, izletiyor kendini. bilimkurgu kısmı yeani ama filmin öyle bir çabası yok. modern bir evrenin askerleri olmuş bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Trailer crank havası verdi, öle mi benziyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 konu 8/10, oyunculuk/yönetmenlik 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 6.5 falan bu. Akşam canınız sıkılıyorsa sıkıntıyı alır tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 başrolde damat berat var bir de. bi kez o gözle izlerseniz bir daha hiç geçmiyor o algı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Filmi acayip beğendim, bütün klişeleri doğru kullanmışlar bence ve sonu da çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Ben de baya beğendim hatta 8 notum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 güzeldi gayet. ama baktığımda IMDB 7.8 mi neydi. Yani bence ex-machina daha güzel mesela. ha aksiyon pata küte diye belki aşağı çekiyorum ister istemez bilinçaltımda. ama ne bilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Filmi şimdi izledim.çok beğendim.patlar bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 aynen oscar falan da alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 bende cok begendim bunu. harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 film güzel mi ya cidden? ben trailerını zaten çok beğenmiştim de trailerı iyi olan film dandik çıkıyor genelde diye çok da ümitlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 aksiyon daha önde. aksiyon sci-fi gibi bak. ex-machine gibi değil kesinlikle öyle bir felsefe bekleme. hatta tam olarak modern bir evrenin askerleri gibi düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 iyi ya izlenir o zaman. ben trailerda gördüğümden de onu bekliyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Felsefeside iyi ama 5 dakika en sonda gerisi full action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar