oldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 adam hakli taksici bela havaalani taksicisi duble bela.Sürekli homur homur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 hoşgeldin dayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zaten taksiciler es gecerse ben el atacam mevzuya. rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 "roket adam" said: Uber dediğim gibi çalışıyor. İsteyen denesin. Daha ubere 100 tl vermedim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 roket sallamis millet de he evet oyle demis atasehirden taksime konser bitince de taksimden atakoye gittik 60-65 tl tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 sanırım o, havalimanından bir yere demek istedi ama beceremedi anlatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ben uberin 100 lira olayını "istanbulun her yerinden max 100 liraya havaalanı" olarak anladım ilk duyduğumda. Burada başka şeyler söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 şu an uygulamadan bakıyorum. AHL-Kadıköy veya AHL-Pendik XL ile 178,80 diğerlerinde taksimetre yazıyor. beylikdüzü 100 diyor, ataköy 17,90. Max 100tl veya 178,80 olarak güncellemişlerdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 onların saat/yoğunluğa göre de değişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Uberi düzenli kullanım için ayarlamak mümkünmü, Misal Levent - Beylerbeyi arasında her sabah götürüp her akşam getirme olayı, aynı şoförü ayarlamanin yolu varmı uber üzerinden? Şoförle anlaşmak istemiyoruz özellikle, işler hep uber üstünden yürüsün istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 app da yok da, stand kuruyorlar bazı avm lerde denk gelirsen konuşulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Yok olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 bombilo said: zaten taksiciler es gecerse ben el atacam mevzuya. rahat ol vay arkadas ne bilendin la 1 aydir, trip trip trip sdgb neyse gelince karate yaparim sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 bu konu banada lazim olcak yazin ya asdf ama ben direk sari $ekerlere binip accuk nolcak bu ubercilerin hali geyigi cevirmek istiyorum. video kaydina falan alirsan atarim belki. egeye indigimde uber'e gecis yaparim dicem ama, bilmiyorum yazlik mekanlarda calisiyolar mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 taksici ve havaalani lobisi her ulkede mevcut. o yuzden taksilerin bekledigi yerler (yani arrivals cikisi) uber icin no go uber'le ya departures cikisinda bulusuyorsun (sanki birini departures'a birakiyormus gibi yaklasip seni aliyorlar) ya da short stay car park da. app de acikliyor zaten welcome to x airport burda procedure boyle diye bazi sehirlerde zorla on koltuga oturtuyorlar hatta asd. polis falan durdurursa arkadasim, musteri degil diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 ozaman bi soru daha, aksam iniyorum, book ederken uberTaksi ilemi book ediyosunuz yoksa XLmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 ubertaksi bildiğin sarı taksi uberxl vito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 E xlmi cagiriyorum yani duz taksi cagirmiyosam? Duz normal uber secenegi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 yasal olarak normali o, xl olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Korax said: E xlmi cagiriyorum yani duz taksi cagirmiyosam? Duz normal uber secenegi yokmu? Hayır, o korsan taksi kategorisine giriyor Türkiye'de yasal olarak. Başta vardı, sonra kaldırdılar o yasak denince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Nasi is ben anlamadim sedan uber korsan da vito degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Tek kisi xl cagiricam o vakit sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 reyou said: Nasi is ben anlamadim sedan uber korsan da vito degil mi? sedanların uber olarak kullanıldığı sistem henüz ülkemizde yok. Bizde sadece uber xl var o da vito zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Über ilk geldiğinde vardı sedanlar da TR'de, anında kapatıldı ama. Sebep de işte korsan taksi muhabbeti olması. Bi şekilde biri bireysel diğeri ticari gibi mi geçiyor falan tam detayını bilmiyorum. Muhtemelen Doblo'lardaki vergi indirimi bugı gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 pariste 3 kere lazım olmuştu, 3 ünde de mondeo gelmişti. Burda da böyle olsa ne güzel, vito gibi mimli olmazdı adamcağızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar