miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 haftasonu cumartesi 11 de kalkip kahvalti yapiyoruz,masayi topladigimiz an cay sefasi basliyor ve evde herkes 6 saatligine free oluyor.pazar gunu toplu aktivite(film,alisveris,cocuklarin odevleri,haftaici icin yemekler yapiliyor) klasik memur hayati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 dana22 said: uu beybi..renkli fotokopi cekecek eleman bari kirmizi giysin.. Renklinin basindaki disko topu seklinde. Konsept kirtasiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Kurmuyoruz. Katlarım böyle işi diyip yaşayıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 gülmekten yazamıyorum Xaero said: Kendi işini yapmadığın sürece bu sarmaldan kurtulmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 kendi işini yapınca hayatın da iş oluyor denge menge kurma derdin kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Lopeth said: işim de yok hayatımda, yine de 24 saat az geliyor bana https://new4.fjcdn.com/thumbnails/comments/Gt+be+you+gt+make+comment+_bee8f105736c00bf2dcf6f5bff5e8808.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 lan ben bu topiğe eski diye bakmıyorum ikidir. aynı topicten bi tane daha yok muydu yoksa anlamsız bi dejavu mu yaşıyorum? ya da tek başıma bir tür mandela effect mi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Güncel başlıklarda takılmadığın için senin kekoluğun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Su youtube da parasiz dunyayi gezen adamlar var ya, onlara sormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 ben hiçbir şeyin dengesini kuramıyorum ya. 8 aydır it gibi çalışıyorum. Fazla mesai almıyorum izin bile vermiyorlar 8 ayda herhalde 11 aylık çalışmışımdır. Zaten işi sevmiyorum, üstüne bir de böyle over work. Cumartesi'de yarım gün çalışıyorum mis.. zaten cumartesi saat 1-2 gibi evde oluyorum, uyuyorum 1-2 saat pazar günü ise zaten pazartesi işe gidecek olmanın psikolojisi ile çöküyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Ben o dengeyi kuramıyorum diye kendi / aile işime geçiş yaptım, 1 sene oldu. Şimdi genel olarak çalışma konseptine karşıyım, part time freelance allah ne verdiyse sistemi en iyisi galiba sadkfjads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 bLackcha0s said: ben hiçbir şeyin dengesini kuramıyorum ya. 8 aydır it gibi çalışıyorum. Fazla mesai almıyorum izin bile vermiyorlar 8 ayda herhalde 11 aylık çalışmışımdır. Zaten işi sevmiyorum, üstüne bir de böyle over work. Cumartesi'de yarım gün çalışıyorum mis.. zaten cumartesi saat 1-2 gibi evde oluyorum, uyuyorum 1-2 saat pazar günü ise zaten pazartesi işe gidecek olmanın psikolojisi ile çöküyor insan. abi son iki senede işle ilgili mutlu bir postunu görmedim şu forumda. napıcaz böyle. kredi çekip esnaf falan mı olmak lazım çok güzel duruyo karşıdan bakınca o iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 ne iş o iş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 abi esnaf olacaksın. ama böyle gel giti çok olan esnaf değil bakkal gibi. az satıp geçindirecek şeyler, kıyafet fln gibi. dükkanda oturucan bütün gün takılıcan bilgisayar başında işte. ideal iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 internet/ps4 kafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Black-ice said: abi esnaf olacaksın. ama böyle gel giti çok olan esnaf değil bakkal gibi. az satıp geçindirecek şeyler, kıyafet fln gibi. dükkanda oturucan bütün gün takılıcan bilgisayar başında işte. ideal iş. abi ben sevmiyorum işimi ya. 2 sene değil 5 senedir böyle. Beni bir noktaya götürdüğü de yok. O iş de var. İzmit'te babam yapıyor. Ona kalsa gel otur diyor da oturup boş boş müşteri beklemek de ne bileyim bi garip. Böyle şeyler fena halde anksiyetimi tetikliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 İş/hayat dengesi diye bir şey yok. Ertesi gün çalışmaya yetecek kadar kafanı rahatlatacağın, mamanı yiyeceğin, uykunu alacağın boş zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Black-ice said: abi esnaf olacaksın. ama böyle gel giti çok olan esnaf değil bakkal gibi. az satıp geçindirecek şeyler, kıyafet fln gibi. dükkanda oturucan bütün gün takılıcan bilgisayar başında işte. ideal iş. Bakkal da 7 gun calisiyor lan. Yazi kisi yok. En guzeli nargile kafede surekli koz isteyen tiplere kombin satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 En guzeli kira yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 en güzeli elbette kira yemek de sağlam kapital lazım onun için azıcık aşım ağrısız başım diyen için en iyisi memurluk ya da yılda 3-4 hafta izin alabildiğin küçük özel bir şirkette hafta sonu tatil şekilde 9-6 çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Peregrin said: Black-ice said: abi esnaf olacaksın. ama böyle gel giti çok olan esnaf değil bakkal gibi. az satıp geçindirecek şeyler, kıyafet fln gibi. dükkanda oturucan bütün gün takılıcan bilgisayar başında işte. ideal iş. Bakkal da 7 gun calisiyor lan. Yazi kisi yok. En guzeli nargile kafede surekli koz isteyen tiplere kombin satmak olm oku azcık postlarımı oku lan dsf bakkal gibide bırakıp post yazmaya başlamadıysan neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 adam türkçe paragraf görünce dayanamayıp bölerek okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 anadilde egitim olmadigi icin okuyamiyo da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 kombin sat demiş bi de, bakkaldan 5 kelime sonra "kıyafet" yazmışım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Geldi gene Pazartesi, ühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar