Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 sabah baya büyük bi anacaddede (maslak- katar cd.) yayayım, yeşil yanmış ama doblolu barzonun teki uça uça geliyo, daha 100mtden duramayacağı belli. neyse yanımda kardeşim var diğer tarafa bakarak yola adımı attı yeşil diye rahat rahat (4-5 saniyedir falan yeşil bu arada yayaya), ben barzonun uzaktan gelişten anlayınca çektim geri durdurdum kardeşi. bu da tam yaya çizgisinin üstündfe zar zor durdu, teknik olarak çarpamazdı yani ama istemsiz okkalı bi küfür salladım bunun suratına devam ettim karşı kaldırıma. bu arabadan çıkıp gelmiş arkadan bi yumruk salladı gözlük falan düştü. ben gözlüğü kurtarmaya çalışırken bu hala vurmaya çalışıyor, kafa kola aldım ameleyi dursun diye ittirdim, çevreden millet geldi. ben de polisi arıyorum beklee sen diyince pıtı pıtı koştu arabaya zaten araçlara yeşil de yanmştı uçtu gitti şerefsiz. 155'e anlattım plakayı verdim, bekleyebilir misiniz dedi, tomb raider'a yetişecektim ne beklemesi asdfs (güzel film bu arada gidin). gitmem lazım dedimç o zaman gün içinde bir hastaneye gidip hastane polisinden darp raporu alıp karakola şkiayet edin dedi. sorun şuki hiçbir şey yok barzonun eli hafifmiş :( kızarık vardı şakağa doğrr biraz ama filmden çıkınca o bile kalmamış. kısaca darp raporu vermezler ama sadece uğraştırmak için barzoyu gidip şikayet edeyim mi karakola? teknik olarak ışıkları da geçmedi ama arkadan yumruğu mobese yakalamıştır yolun ortasında arabadan inip geldiğini vs. ne diyosunuz?sallamazlar büyük ihtimal benim zamandan gider sadece gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 o da kufurden sikayetci, hakaret davasi acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 küfür değildi ağzımdan yanlış anlamış OĞLUM NAPIYON dedim aslında ben dersem???? https://memegenerator.net/img/images/4698786/what-if-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 sıradan bir yurdum doblolosu kırmızıda durmazlar makas atarlar önüne kırarlar. bi de üstüne dövmek için inmiş sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Dayagi yediginle kalirsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Kavga durumlarinda hic cekinmeden doveceksin hakliysan turkiyede,polisler bile boyle durumlarda abi once dovup sonra cagirsaydin keske diyor.Adamdan sikayetci olsan bile birsey cikmaz o davadan seni tatmin edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 keşke dayak yiyeydik de şikayet edeydim, morartamamış bile amele arkadan hiç farketmeden vurup asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 adam güzel dövmüş. arkam dönüktü görmemişim yemedik sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 miyaw33 said: Kavga durumlarinda hic cekinmeden doveceksin hakliysan turkiyede,polisler bile boyle durumlarda abi once dovup sonra cagirsaydin keske diyor.Adamdan sikayetci olsan bile birsey cikmaz o davadan seni tatmin edecek. o zaman allahından bulsun mr barzo diyip unuttum olayı eyvallah. trafiğe bilgi veriyorum dediydi telefondaki polis, onu durdurdularsa o korku bile yetmiştir ona :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 plakadan adres bulup git tekerleri indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Abi simdi adama dava mava falan acabilirsin de, dogrusu da o ama turkiye be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Gerge daha güzel aydinlatir Ama sikayetlerde ekstra islem yapılmazsa sikayet eden de dosyada gozukuyor. Telefonu adresi vs Adam 10 kez gelse 10 kez dover gonderirsin de bu tipler tek gelmez, ustune silahla mi gelcek satirla mi allah bilir. Şikayet eden bolumunun gizlenecegine emin olduktan sonra sikayeti bas kesinlikle, onun icinde savcinin mi hakimin mi ayricana ugrasmasi gerekiyormus sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 ben olsam pesine duserdim sucker punch belli olmaz. dusup kafani kaldirima da vurabilirdin en nihayetinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Kufur etmemis olsan cok temiz olabilirdi de olayda kufur var hafifletici sebep sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 etmemiş olsa da etti derdi adam, anama küfretti derdi, hepsi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Geçmiş olsun. Önce dövüp sonra şikayet etmen daha faydalı olurdu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Geçmiş olsun Küfür etmeseymişsin iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 küfür etmese zaten adam inmezdi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Geçmiş olsun. Gözlüğün yenisini alırdın abi vuracaktın yakalamışken ağzına yüzüne, stres atardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 böyle durumlar için cebinde kalem gezdireceksin abi. https://www.youtube.com/watch?v=20DN9wDhbAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 biber gazi en temizi..teke tek sik gozune 20 dakika iptal..istersen ustunde tepin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Biber gazi ne abi, adam vurmaya geliyo tecavuze degil Bi de basliktaki GECITINDE icin yedigin yumrugu haketmisin gibi gelmeye basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 çete olacak işte gidip döveceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Hikayeyi şöyle kuracaksın; Adam hızla geçti, 'sende allah korkusu yok mu mübarek' dedim 'arabanın içinden senin allahını ***' dedi o an çok sinirlendim ve kendimi kaybederek sinkaflı cümleler kullandım. o da durdu indi saldırdı. 'seni cumhurbaşkanımıza şikayet edeceğim' dedim 'cumhurbaşkanını da ****' dedi ve sonra kaçarak gitti. plakası 34 FG ile başlıyordu, gerisini hatırlamıyorum. aracın arkasında abd bayraklı dekoratif bir çıkartma vardı. bi dakka lan doblo mu demiştin. shit, mission abort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar