Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaya geçitinde doblolu barzo

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

sabah baya büyük bi anacaddede (maslak- katar cd.) yayayım, yeşil yanmış ama doblolu barzonun teki uça uça geliyo, daha 100mtden duramayacağı belli. neyse yanımda kardeşim var diğer tarafa bakarak yola adımı attı yeşil diye rahat rahat (4-5 saniyedir falan yeşil bu arada yayaya), ben barzonun uzaktan gelişten anlayınca çektim geri durdurdum kardeşi. bu da tam yaya çizgisinin üstündfe zar zor durdu, teknik olarak çarpamazdı yani ama istemsiz okkalı bi küfür salladım bunun suratına devam ettim karşı kaldırıma. bu arabadan çıkıp gelmiş arkadan bi yumruk salladı gözlük falan düştü. ben gözlüğü kurtarmaya çalışırken bu hala vurmaya çalışıyor, kafa kola aldım ameleyi dursun diye ittirdim, çevreden millet geldi. ben de polisi arıyorum beklee sen diyince pıtı pıtı koştu arabaya zaten araçlara yeşil de yanmştı uçtu gitti şerefsiz. 155'e anlattım plakayı verdim, bekleyebilir misiniz dedi, tomb raider'a yetişecektim ne beklemesi asdfs (güzel film bu arada gidin). gitmem lazım dedimç o zaman gün içinde bir hastaneye gidip hastane polisinden darp raporu alıp karakola şkiayet edin dedi. sorun şuki hiçbir şey yok barzonun eli hafifmiş :( kızarık vardı şakağa doğrr biraz ama filmden çıkınca o bile kalmamış.

kısaca darp raporu vermezler ama sadece uğraştırmak için barzoyu gidip şikayet edeyim mi karakola? teknik olarak ışıkları da geçmedi ama arkadan yumruğu mobese yakalamıştır yolun ortasında arabadan inip geldiğini vs. ne diyosunuz?sallamazlar büyük ihtimal benim zamandan gider sadece gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Kavga durumlarinda hic cekinmeden doveceksin hakliysan turkiyede,polisler bile boyle durumlarda abi once dovup sonra cagirsaydin keske diyor.Adamdan sikayetci olsan bile birsey cikmaz o davadan seni tatmin edecek.

o zaman allahından bulsun mr barzo diyip unuttum olayı eyvallah. trafiğe bilgi veriyorum dediydi telefondaki polis, onu durdurdularsa o korku bile yetmiştir ona :>
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge daha güzel aydinlatir

Ama sikayetlerde ekstra islem yapılmazsa sikayet eden de dosyada gozukuyor. Telefonu adresi vs

Adam 10 kez gelse 10 kez dover gonderirsin de bu tipler tek gelmez, ustune silahla mi gelcek satirla mi allah bilir.

Şikayet eden bolumunun gizlenecegine emin olduktan sonra sikayeti bas kesinlikle, onun icinde savcinin mi hakimin mi ayricana ugrasmasi gerekiyormus sanirsam
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayeyi şöyle kuracaksın;

Adam hızla geçti,
'sende allah korkusu yok mu mübarek' dedim
'arabanın içinden senin allahını ***' dedi
o an çok sinirlendim ve kendimi kaybederek sinkaflı cümleler kullandım.
o da durdu indi saldırdı.
'seni cumhurbaşkanımıza şikayet edeceğim' dedim
'cumhurbaşkanını da ****' dedi ve sonra kaçarak gitti. plakası 34 FG ile başlıyordu, gerisini hatırlamıyorum. aracın arkasında abd bayraklı dekoratif bir çıkartma vardı.

bi dakka lan doblo mu demiştin.
shit, mission abort.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...