SARBAY Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Başlık dikkat çeksin diye bu şekilde yaptım öncelikle onu belirteyim :) Ekran kartı aramaktayım. Gtx 9XX,1XXX Seriler olabilir. Veya HD7XXX serisi, R serisi,RX serisi de olabilir. Teklifleri Öm ile de alabilirim veya konu altına da yazabilirsiniz tabii ki nasıl arzu ederseniz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 banlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) ama dogruyu soylemek gerekirse donanim haberin ikinci el forumuna baksana genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s12.gif https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s12.gif https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s12.gif https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s12.gif https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s12.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 SenariouS said: :) ama dogruyu soylemek gerekirse donanim haberin ikinci el forumuna baksana genc Genç olduğunu nereden biliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 2 senedir forumda 39. mesajı ^^^ ALINIK EKRAN KARTI ^^^ Paticik Dedektiflik Hizmetleri A. Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paticikte sarbay olacagina Donanimhaberda YARBAY olursun Gunun atasozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 sdfsdf başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Nedir bütçe ? Belirtsene fiyatını. Satmayı düsünen var ise geri donus yapar. Yoksa Satıcıya birakirsan, ucuz olmaz o iş. Al teklif, madem saticiya biraktin, 6 gb Gtx 1060 asus dual x, 6-7 ay var garantisi daha sanırım. 2000 den aşağa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 hd7 serisi özellikle 7950 veya 7970 halen akıyor bu arada, ucuza bulursun. ama gtx9xx çok daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Asus Strix Gtx 1060 oc 6g var vatandan almıştım 1 yıl'a yakın garantisi devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Quo-Vadis said: Nedir bütçe ? Belirtsene fiyatını. Satmayı düsünen var ise geri donus yapar. Yoksa Satıcıya birakirsan, ucuz olmaz o iş. Al teklif, madem saticiya biraktin, 6 gb Gtx 1060 asus dual x, 6-7 ay var garantisi daha sanırım. 2000 den aşağa olmaz. Merhaba, bütçem 1500 civarında zorlarsam aslında(Tabii ki yarı fiyatlarına Gtx 970 veya 2x 970 vs olsa Rx serisine göre daha iyi benim için). Teklifler dediğim şöyle ki, mesela ilan vermeye üşenen ama elinden kartını çıkarmak isteyen biri olur iletişime geçeriz. Orta noktada mutabık oluruz anlaşırız diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Yok mu başka kimsede abiler ? Öm den gelen rx580 hariç kimse teklif vermedi. Mininge mi bıraktı herkes kartları naaptı hiç ilanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 İyi kötü bir ekran kartı sahibi olan şu anda onu kolay kolay satmaz. Onu elden çıkarırsa, bu fiyatlarla bir daha düzgün bir şey alamama korkusu ile satmıyor. Kıçı kırık 1050 ti ler bile 1000 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 temsili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Goering said: temsili: Konuyu upladım bir teklif daha geldi ama tam iletişimleşemedik satıcıyla. Halâ aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Quo-Vadis said: İyi kötü bir ekran kartı sahibi olan şu anda onu kolay kolay satmaz. Onu elden çıkarırsa, bu fiyatlarla bir daha düzgün bir şey alamama korkusu ile satmıyor. Kıçı kırık 1050 ti ler bile 1000 tl olmuş. Haklısınız ama ekran kartı değil sadece, her alanda herhangi bir ürünü yenilemek şuan mantıksız zaten. Yerine yenisini koymayacak olanlar vardır veya maddi açıdan önemsemeyecek olan vardır diye konu açtım bekliyorum bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar