lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Meraktan soruyorum, ayrıca bu tip aktivist hareketlere katılan arkadaşlar var ise; ya gerçekten yapılan kampanyalar hedefine ulaşıyor mu? Yapılan tepkiler bir cevap olarak geri dönüyor mu? 10bin 5bin imza toplandı şu şu oldu, diye bileceğimiz bir olay var mı? Ben devlet olsam iplemem bu tip kampanyaları. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 benim devletim neyi ipleyecegini iyi bilir. gaz almak gerekiyorsa ve gaz alma imkani varsa gerekirse gazini da alir, gaz vermesi gerekiyorsa tam gaz da ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tepki her zaman onemlidir, ulasanlar var benim bildigim bir reklam panosu kaldirilmisti hisarustundeki bogaz manzarasini kapatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Change org 1 -2 kere başarılı oldu. Kampanyaları hatırlayamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Genelde duyarlilik masturbasyonu icin kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Hiçbir şey yapmamaktan iyidir o mastürbasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 nasibiaktivizimyapabiliriz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 lord_gorthaur said: Meraktan soruyorum, ayrıca bu tip aktivist hareketlere katılan arkadaşlar var ise; ya gerçekten yapılan kampanyalar hedefine ulaşıyor mu? Yapılan tepkiler bir cevap olarak geri dönüyor mu? 10bin 5bin imza toplandı şu şu oldu, diye bileceğimiz bir olay var mı? Ben devlet olsam iplemem bu tip kampanyaları. :P https://www.change.org/tr/ba%C5%9Fard%C4%B1klar%C4%B1n%C4%B1z#featured Buyur, kendin bak. Bu tür kampanyalar aslında farkındalık yaratmak isteyenler için bir platform görevi görüyor. Fikir alışverişi de yapılıyor. Başvuracağın merciyi bırak, farzet ki sen bir konuda rahatsızlık hissediyorsun, seninle aynı hisleri taşıyan onbinlerce insanın kampanyanı desteklemesi önemli bir motivasyon sağlar, evet yalnız değilim demek az şey değil. Zaten bu işlerde de en önemli unsur motivasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 aha bunu yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 eldar said: https://www.change.org/tr/ba%C5%9Fard%C4%B1klar%C4%B1n%C4%B1z#featured Buyur, kendin bak. Bu tür kampanyalar aslında farkındalık yaratmak isteyenler için bir platform görevi görüyor. Fikir alışverişi de yapılıyor. Başvuracağın merciyi bırak, farzet ki sen bir konuda rahatsızlık hissediyorsun, seninle aynı hisleri taşıyan onbinlerce insanın kampanyanı desteklemesi önemli bir motivasyon sağlar, evet yalnız değilim demek az şey değil. Zaten bu işlerde de en önemli unsur motivasyon. bu linki bilmiyordum inceliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 şu ösym sınavlarıyla alakalı bi aktivizm yapılsa sonuç çıkar mı ki? resmen sinirlerim bozuluyor sınava bozuk para cüzdan falan götüremeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Yıldırım Koç var türk iş sendikasının eski eğitimcisi. Yıllardır iş ve işçi hareketleri hakkında yazılar yazar. 2-3 yıl önce imza kampanyaları hakkında bir yazı yazmıştı. Özet olarak dünya üzerinde imza kampanyası ile başarıya ulaşmış hiçbir hak arayışı yok. Ama birkaç imza kampanyası olarak başlayan daha sonra kitleselleşen ve başarıya ulaşan birkaç olay varmış. Mesela haziran ayaklanması da ilk başta imza kampanyası ile başlamıştı, taksim metro çıkışında imza topluyorlardı yeşilciler, bir defa dönüp imza atmamıştım. Sonra olay beklenmedik şekilde kitleselleşti. Kamuoyu yaratmak için iyi bir şey ama çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar