Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 applev0dka said: Cokomantis said: Cokomantis said: abi "ne var abi seviyorsa sevsin bırakın <3" ile çomarlara cahillere denen "ne var yea saygı duyun görüşlerine" arasında paralellik var. no quarter eşiğini aşmadık mı sizce? ha bi de "X- dotayı oynayanların hepsi aptal hiç mi bakmıyorsun kimlerle aynı oyunu oynadığına ya" demiyorum ki, "tipler"i görünce üzülmüyorsan sorun yok diyorum :) bir oyuncunun X oyunu yerine Y oyununu sevmesi, bir insanın A sporu yerine B sporunu sevmesine saygı duyun söylemi ile. "bence dünya yuvarlak değil düz" diyen aptalların görüşüne saygı duymayı eşit tutuyorsan sorun bende değil sende... iyi de "x yerine y'yi sevmesine saygı duyun"u fitbol takip edenler söylemiyor ki, sen söyl oh shi- https://i.imgur.com/ZhESbDM.jpg
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Fistan said: paralellik varsa birbirinden bağımsızdır geçiniz nokta(.)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Cokomantis said: applev0dka said: Cokomantis said: Cokomantis said: abi "ne var abi seviyorsa sevsin bırakın <3" ile çomarlara cahillere denen "ne var yea saygı duyun görüşlerine" arasında paralellik var. no quarter eşiğini aşmadık mı sizce? ha bi de "X- dotayı oynayanların hepsi aptal hiç mi bakmıyorsun kimlerle aynı oyunu oynadığına ya" demiyorum ki, "tipler"i görünce üzülmüyorsan sorun yok diyorum :) bir oyuncunun X oyunu yerine Y oyununu sevmesi, bir insanın A sporu yerine B sporunu sevmesine saygı duyun söylemi ile. "bence dünya yuvarlak değil düz" diyen aptalların görüşüne saygı duymayı eşit tutuyorsan sorun bende değil sende... iyi de "x yerine y'yi sevmesine saygı duyun"u fitbol takip edenler söylemiyor ki, sen söyl oh shi- https://i.imgur.com/ZhESbDM.jpg applev0dka said: herkes sizin izlediğiniz dizi izlemek, sevdiğiniz filmi sevmek, hayatta zevk aldığınız şeylerden zevk almak zorunda değil.. bu başkasının zevklerine saygı duymak falan filan da değil, konu futbol bile değil.. konu bom boş olmanız sorry ilk posttan futbolu çıkar yerine peynirli makarnayı koy en ufak fark yok
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 aquila said: Fistan said: paralellik varsa birbirinden bağımsızdır geçiniz nokta(.) çok düz önerme. düz yaklaşacaksak paralellik kesişimden daha yakındır. kesişen iki doğru bir kez kesişir fakat sonrasında düzlemde sürekli uzaklaşmaya devam eder. iki paralel doğru hiç kesişmese de, her zaman aynı doğrultuda hareket ettiği için kesişimden daha yakındır. saçmalamış olabilirim, çok fazla futbol muhabbeti döndü ondan etkilenmiş olabilirim :(
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 yahu ben de diyorum ki onlara "ya bırakın takılsınlar :)" demekle öbürüne "ya bırakın takılsınlar :)" demek birbirine çok yakın. aman neyse başa sarıyoruz. halı sahaya gitmem lazım geç kalıyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ben de diyorum ki ikisinin alakası yok.. birisi zevkler ve renkler ötekisi fact olan bir şeye karşı beyinsizlik yapmak ve muhtemel bir şekilde çoluğunu çocuğunu genç nesilleri zehirlemek gerçek olmayan düşünceler ile nasıl aynı olsunlar abi yapma gözünü seveyim..
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 konuyu acan arkadasin forum kullanmayi becerememesinden bahsedildi mi?
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Cokomantis said: yahu ben de diyorum ki onlara "ya bırakın takılsınlar :)" demekle öbürüne "ya bırakın takılsınlar :)" demek birbirine çok yakın. aman neyse başa sarıyoruz. halı sahaya gitmem lazım geç kalıyorum. en az '' futbol izleyen maldır! '' diyen ile ''içki içen alkoliktir!'' (ve bilimum reis alıntılarını koyabilirsin) kadar.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Yahu aynı şey işte. Mesela cahil seçmen dediğiniz adamların sıfır kültürel bir aktivitesi var, kitap okumuyor, gündemi tek kanaldan takip ediyor, sinemaya gitmiyor. Futbol fanlığı da ülkede böyle, futbol fanı kitlenin tek "ZEVK ALDIĞI AKTİVİTE" futbol. Bunun bi üst levelı bi üniversite bitirmiş ama bitirirken hiç edebiyat, fizik, biyoloji, sosyoloji ile ilgilenmemiş, sabah 8 akşam 6 memur olmuş ama yine tek "ZEVK ALDIĞI AKTİVİTE" futbol. aynı şey işte. bırakın takılsınlar. bir toplumun kalkınması için cehaleti ortadan kaldırman lazım. cehaleti ortadan kaldırmak için eğitim ve sanatı kullanırsın. spor tabii ki takviye sağlar ama ülkedeki futbol spor falan değil, net değil. sadece boş beleş adamların kendilerini adayarak hayattan tatmin olmaya çalıştıkları bir şey. bu yüzden "şahsen" bana batıyor futbol, çünkü aynı kefe.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 nası bi önyargı arkadaş bu. küçük reis mübarek kendimden örnek vericem gene entelektüel birikim teşhirciliği yaptım diye dangalaklar wololo yapacak sonra.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 insanlar boş beleş hayatlarının tek temeli türkiye futbol ligi olmasın, kültürlensin, farklı hobiler edinsin holigan olmasın ama böyle olmuyor ülkede futbol böyle değil dedim diye küçük reis olacaksam ok. _Rave said: nası bi önyargı arkadaş bu. küçük reis mübarek kendimden örnek vericem gene entelektüel birikim teşhirciliği yaptım diye dangalaklar wololo yapacak sonra. e verme tabii ki kendinden örnek niye konuyu "RAVE VE TÜRK FUTBOLU" sanıyorsun ki? :D :D nasıl bir kişiselleştirme ki bu nasıl bir futbol aşkı ki üzerine alıyorsun? sen ve bir iki patili futbol severin boş zamanlarında iki filme iki konsera gitmesi burada anlatılmaya çalışılan şeyi etkilemiyor inş önce onun farkına varırsın.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sorun senin öyle demiyor olman ama ??
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 _Rave said: nası bi önyargı arkadaş bu. küçük reis mübarek kendimden örnek vericem gene entelektüel birikim teşhirciliği yaptım diye dangalaklar wololo yapacak sonra. Kardeş neden dangalak dedin şimdi bize? Biri çıksa dangalak babandır dese üzülmez misin?
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 oğlum canım benim diyorum ki herkesin tek zevki futbol değil. tek zevki futbol olan adam zaten fazla bir birikimi olan insan değildir. ama sen her futbol seven adamın tek sevdiği şey futboldur diye aptalca bir önyargıyla konuşuyorsun. değil ulan işte burda beyniniz nerde tekliyor anlasam ona cevap vericem.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 hayır bayadır aynı şeyi diyorum ve benimle birlikte diyor birkaç insan. bunu derken de size de ucu dokunuyorsa hak veriyorsunuz, ne kadar leş bir ortama dahil olduğunuzu farkediyorsunuz sonra gelip burda rage kusuyorsunuz. _Rave said: oğlum canım benim diyorum ki herkesin tek zevki futbol değil. tek zevki futbol olan adam zaten fazla bir birikimi olan insan değildir. ama sen her futbol seven adamın tek sevdiği şey futboldur diye aptalca bir önyargıyla konuşuyorsun. değil ulan işte burda beyniniz nerde tekliyor anlasam ona cevap vericem. abi allah veya inandığın inanmadığın ne varsa onun aşkına (veya hiçbir şeyin aşkına) konuyu üstüne çekme ya. ya sen türkiyede cahil kültürsüz boş adamların ait olduğu o camiadan olabilirsin ama senin böyle MÜKEMMEL bir insan olman o camiayı topluluğu değiştirmiyor delireceğim anlamıyor :D ben de çokomantis gibi halısahaya gideyim bari anlatılmıyor çünkü.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ad3m said: _Rave said: nası bi önyargı arkadaş bu. küçük reis mübarek kendimden örnek vericem gene entelektüel birikim teşhirciliği yaptım diye dangalaklar wololo yapacak sonra. Kardeş neden dangalak dedin şimdi bize? Biri çıksa dangalak babandır dese üzülmez misin? size değil direk spesifik olarak sana söyledim.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ajan provokatör gibi konular açmayın şöyle ya, "güncelde fitbol var" diyordunuz, şimdi güncelde fitbol üzerinden bir birine girenler var
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 paradoksalkedi said: hayır bayadır aynı şeyi diyorum ve benimle birlikte diyor birkaç insan. bunu derken de size de ucu dokunuyorsa hak veriyorsunuz, ne kadar leş bir ortama dahil olduğunuzu farkediyorsunuz sonra gelip burda rage kusuyorsunuz. ben de çokomantis gibi halısahaya gideyim bari anlatılmıyor çünkü. abi ülke boktan yani bunun neyini anlamıyorsunuz? futbol yüzünden değil millet cehaletten birbirinin göbek deliğini s*kiyor. hala futbol diyorsunuz
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 paradoksalkedi said: ben de çokomantis gibi halısahaya gideyim bari anlatılmıyor çünkü. sigara pakedimi bulamıyorum ya çıkamadım bi türlü
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 _Rave said: ad3m said: _Rave said: nası bi önyargı arkadaş bu. küçük reis mübarek kendimden örnek vericem gene entelektüel birikim teşhirciliği yaptım diye dangalaklar wololo yapacak sonra. Kardeş neden dangalak dedin şimdi bize? Biri çıksa dangalak babandır dese üzülmez misin? size değil direk spesifik olarak sana söyledim. O zaman çoğul takısı eki kullanmayacaksın tatlışko.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 dön de girdiği yerden çıkarayım ozaman takıyı eki. cnms
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 YAPMAYIN ÇOCUKLAR, BAN GELİR ORDAN :(
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Entelektüel birisi ile tartışınca insanın ufku açılır derler gerçekten öyleymiş.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 XDXDXDXDXD ben ünlemledim yetkililere yine de (:D
Öne çıkan mesajlar