_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 benim milletin mikro penisiyle dalga geçip ego masturbasyonu yapmaya ihtiyacım yok kardeşim. ama belliki senin milletin zevkleriyle dalga geçip egonu parmaklamaya ihtiyacın var.
µh Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 _Rave said: Jaegerjaquez said: FUTBOL MUHABBETİ YAPAN Bİ KİŞİDEN BEKLENEN GENELLEME XDDD aç bak bakıyım benim kaç tane futbol topiklerinde mesajım var. sadece senin gibi çakma elitistler gibi at gözlüğüyle bakmıyorum başkalarının zevkine. attigin ilk mesajlarin tamami futbol bolumune. futbola mesaj yazabilmek icin uyelik almis AhHahHahhHHahHaha
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 futbol güzel spor abi seyir açısından hele de taraf tutmuyorsan daha güzel. ama bi bisiklet bi snooker değil sdf
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 _Rave said: benim milletin mikro penisiyle dalga geçip ego masturbasyonu yapmaya ihtiyacım yok kardeşim. ama belliki senin milletin zevkleriyle dalga geçip egonu parmaklamaya ihtiyacın var. futbol muhabbeti yapanlarla neden dalga gectiğimin canlı örneğisin abi dlkjfsdlfsd aşırı tetikleniyosunuz çok boş muhabbetlere fdsflkjdfldgd
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 senko said: SEKS! konuşalım OK besiktas yenseydi zaten futbol bolumunde cok tehlikeli seyler olacakti onu da public'e kapatmamiz gerekcekti. krem santili.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 µh said: _Rave said: Jaegerjaquez said: FUTBOL MUHABBETİ YAPAN Bİ KİŞİDEN BEKLENEN GENELLEME XDDD aç bak bakıyım benim kaç tane futbol topiklerinde mesajım var. sadece senin gibi çakma elitistler gibi at gözlüğüyle bakmıyorum başkalarının zevkine. attigin ilk mesajlarin tamami futbol bolumune. futbola mesaj yazabilmek icin uyelik almis AhHahHahhHHahHaha OMEGALUL
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 µh said: _Rave said: Jaegerjaquez said: FUTBOL MUHABBETİ YAPAN Bİ KİŞİDEN BEKLENEN GENELLEME XDDD aç bak bakıyım benim kaç tane futbol topiklerinde mesajım var. sadece senin gibi çakma elitistler gibi at gözlüğüyle bakmıyorum başkalarının zevkine. attigin ilk mesajlarin tamami futbol bolumune. futbola mesaj yazabilmek icin uyelik almis AhHahHahhHHahHaha sadece bilgiyi düzeltmek için belirtiyorum ki, 2002 de açtım ilk hesabı ultima için. ki futbol topiklerine mesaj atmak için hesap açmış olsam da bunda gocunacak birşey yok, gocunacak birşey görende sıkıntı
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Jaegerjaquez said: _Rave said: benim milletin mikro penisiyle dalga geçip ego masturbasyonu yapmaya ihtiyacım yok kardeşim. ama belliki senin milletin zevkleriyle dalga geçip egonu parmaklamaya ihtiyacın var. futbol muhabbeti yapanlarla neden dalga gectiğimin canlı örneğisin abi dlkjfsdlfsd aşırı tetikleniyosunuz çok boş muhabbetlere fdsflkjdfldgd abi tetiklenmek değil, kafa yapın hoşuma gitmiyor. hayatımda bir kere bile bir konuya attığın düzgün,konuya birşey ekleyen ve içi dolu bir mesajını görmedim.(badici bölümleri hariç) sonra gidip en azından ilgi alanları hakkında fikir alışverişi yapan adamlarla dalga geçiyorsun. trolluk pozitif bir terim değil bunu sana illa ki benim söylememe gerek olmamalı. sadece badici bölümlerine ciddi mesaj atan adamın gidip futbol bölümünde tartışan adamları eleştirmeye benim gözümde hakkı yok.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ilgi alanınız birbirinize sövüp banlanmak abi sdklfsd neyse iyi forumlar
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Pestemalin altindan su mu sicritsaydik... 🙄
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 _Rave said: benim milletin mikro penisiyle dalga geçip ego masturbasyonu yapmaya ihtiyacım yok kardeşim. ama belliki senin milletin zevkleriyle dalga geçip egonu parmaklamaya ihtiyacın var. Sen niye bu kadar nefret kusan bir adamsin. Real life problemleri fln mi var arkasinda?
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 abi siz ilkokulda okuduğunu anlama dersi mi görmediniz anlamıyorum ki. milletin zevkiyle taşşak geçmeyin isteyen istediği şey konusunda konuşsun dediğim için mi nefret kusan adam oldum? yoksa fubol izleyen herkes birbirine küfredip banlanan maldır muamelesi yapanlar mı nefret kusuyor ? türkiyede yaşaya yaşaya balataları yakmışsınız lan yazık.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 şu çok basit bak. birşey sırf senin ilgini çekmiyor diye başkasının da ilgisini çekemez veya çekiyorsa o adam dandiktir diye bir düşünce yapısı sıkıntılıdır. tepenizdeki adamı dinleye dinleye farkınız kalmamış.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Bence 2018'de futbol fanı olup böyle sabah akşam lig takip eden adamlar üzerinde bir araştırma yapılsa, başarı, birikim ve kültür üzerinden çok net korelasyonlar çıkabilir. Bana öyle geliyor.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 başkasının zevkine hakaret ederek eleştiren kimse haklı falan değil abi. ha futbol sana göre saçmadır, ok. niye saçma diye topik açarsın da yıl 2018 mallar hala futbol tartışıyor diye topik açmanın yeri anca garbage olabilir. hayır yıl 2018, futbol konuşmayan herkes marsa tesla yolluyor sanılacak. sizde gidip 52352526.sı çekilen marvel filmlerini veya oyunları konuşuyorsunuz. birini yapan diğerini yapana biraz insan olsun da yücelik taslamasın.
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Kulturle ilgili abi, herkes o boslugu bi sekilde kapatmak istiyor. Kimisi kitap okuyor, kimisi muzikle ugrasiyor, kimisi de gotunun uzerine oturup televizyonda mac izliyor. Bi komuniteye ait olabilmek, muhabbetini yapabilmek adina bunlar hep. Ama muhabbet de duzgun yapamiyorlar iste, ilkelliklerinden tribunlerdeki hallerini falan goruyoruz.
Öne çıkan mesajlar