Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1,5 gun suyumuz yok

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet; Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilcelerinde sali sabahindan carsamba aksamina kadar su yok.

http://www.haberturk.com/istanbul-da-su-kesintisi-tam-30-saat-surecek-iski-den-son-dakika-aciklama-1870890

Ne rezilliktir bu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ankarali olarak İ. Melih'in bir gun su var, bir gun su yok yazindan gecmis biri olarak talimliyim en azindan.
Mesaj tarihi:
Bu belediyeye alınan adamlardan ziyade genel olarak 20-30 yıllık hükümetler problemi ya, şehir büyürken hiç kimse hiçbir şey yapmadı. Sağdan soldan su çeke çeke böyle olur yapacak bir şey yok.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Belediyeye hiçbir şey bilmeyen adamları torpille ala ala gelinen nokta bu

20küsür yıl kaldım istanbulda, izmir-kuşadası-urla bi konaklama sıram oldu bu sene taşınma işleri vs. burda chp belediyeli açık ara rezalet akpye göre. nasıl olsa oylar garanti diye bi bok yapmıyorlar, iletişimde kopuk hiçbişey yaptıramıyosun zamanında.
Mesaj tarihi:
ayrıca kadıköy 4 gün su almadı lan ne diyonuz. 4 gün nereye sıçacaklar yaşadık.... 4 gün 4. son zamanlarda da 20 saat civarı kesildi 1-2 kere.

neyse iyi artık önceden haber veriyorlar. eskiden çat diye giderdi ortada kalırdın.

doldurun 7-8 tane 5 litrelik su şişesi önceden.
Mesaj tarihi:

Daesu said:

Bright said:

Belediyeye hiçbir şey bilmeyen adamları torpille ala ala gelinen nokta bu

20küsür yıl kaldım istanbulda, izmir-kuşadası-urla bi konaklama sıram oldu bu sene taşınma işleri vs. burda chp belediyeli açık ara rezalet akpye göre. nasıl olsa oylar garanti diye bi bok yapmıyorlar, iletişimde kopuk hiçbişey yaptıramıyosun zamanında.

Abi zaten AKP-CHP diye belirtmedim çünkü ikisi de kötü, ikisinde de saçma sapan torpil var.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ankarali olarak İ. Melih'in bir gun su var, bir gun su yok yazindan gecmis biri olarak talimliyim en azindan.

Sağ olsun Melih Başgan götümüzü terbiye ettiydi.
  • Yeni Oluştur...