Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1,5 gun suyumuz yok

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evet; Beyoğlu, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş ve Eyüpsultan ilcelerinde sali sabahindan carsamba aksamina kadar su yok.

http://www.haberturk.com/istanbul-da-su-kesintisi-tam-30-saat-surecek-iski-den-son-dakika-aciklama-1870890

Ne rezilliktir bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Belediyeye hiçbir şey bilmeyen adamları torpille ala ala gelinen nokta bu

20küsür yıl kaldım istanbulda, izmir-kuşadası-urla bi konaklama sıram oldu bu sene taşınma işleri vs. burda chp belediyeli açık ara rezalet akpye göre. nasıl olsa oylar garanti diye bi bok yapmıyorlar, iletişimde kopuk hiçbişey yaptıramıyosun zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca kadıköy 4 gün su almadı lan ne diyonuz. 4 gün nereye sıçacaklar yaşadık.... 4 gün 4. son zamanlarda da 20 saat civarı kesildi 1-2 kere.

neyse iyi artık önceden haber veriyorlar. eskiden çat diye giderdi ortada kalırdın.

doldurun 7-8 tane 5 litrelik su şişesi önceden.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

Bright said:

Belediyeye hiçbir şey bilmeyen adamları torpille ala ala gelinen nokta bu

20küsür yıl kaldım istanbulda, izmir-kuşadası-urla bi konaklama sıram oldu bu sene taşınma işleri vs. burda chp belediyeli açık ara rezalet akpye göre. nasıl olsa oylar garanti diye bi bok yapmıyorlar, iletişimde kopuk hiçbişey yaptıramıyosun zamanında.

Abi zaten AKP-CHP diye belirtmedim çünkü ikisi de kötü, ikisinde de saçma sapan torpil var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...