Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 iyi boş yaptınız he, lisansını almayı unutmayın ama. korsan boşa hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 bakmadım ama kanalın logosu assasins creedmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Kermit'in Esh'den bile daha az komik olması trajik ya. Yazık olm biraz kendini geliştir, bak kaç kere de söyledim nerelerden yürüyebileceğini başka topic'lerde, fotolu malzeme bile sundum. Yerinde sayıyorsun yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 komik olmaya çalıştığımı kim söyledi bu arkadaşa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Başka bir vasfın var mıydı hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 cosplay yapıp sinemalarda geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 bu güzel kavgayı discorda taşımaya ne dersiniz? epeydir tadı yok, hareket gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Sonra xunn herkesi voice charte alıp 1.5 saat nasıl adil birisi olduğunu anlatır gece 1 de. GÜZEL OLMAZ MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Olmaz. Taşındık da. ttnet sağolsun haaala intenetimiz bağlanamadı. Altı üstü nakil yapacak eşşolu eşşekler. Drama kaçırmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 nereye taşındın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Ahmet önce Tekken'de versus yapsın benimle bahane üretmeyip, sonra napacaksa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 sen tekken biz hepimiziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 prim vermeyin bedavacı emek hırsızına ya sigaranızı falan isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Şşşş bitti artık, bir daha ki sefere tekrar denersin. Yoruldun, biraz dinlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 deftonez said: prim vermeyin bedavacı emek hırsızına ya sigaranızı falan isteyecek. DAHHSHS ya deniz severim seni ama şuna çok güldüm fahja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 deftonez said: prim vermeyin bedavacı emek hırsızına ya sigaranızı falan isteyecek. AAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Saeros said: deftonez said: prim vermeyin bedavacı emek hırsızına ya sigaranızı falan isteyecek. DAHHSHS ya deniz severim seni ama şuna çok güldüm fahja Sigara içmiyorum ki be Yavuz'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 İçsem senden otlanırdım ama hatta tuvalete gittiğinde paketi çalardım. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 benden mi ben de içmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 kimse sigara icmiyo burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 beyler isim verip durmayin rumuzlarimizi kullanalim alirlar iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 sormadan alır sigaranızı sonra sigaranı bitirdim ama problem yoktur umarım derdi :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Önce sigara cosplay'i yapardım ama :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Ben bir eşya taşıttım yakın zamanda. Taşıyan adamlardan birine yardım ediyorum, literally beraber taşıyoruz. Koydum eşyayı yere, arkamı bi döndüm, 2. adam sigara içiyor. Abem dedi, senin paket şurdaydı bir tane yaktım helal et dedi. Yoksa Deno da mı böyle. Önce alıp, sonra HELAL ET. bi dk lan..... LANNNNNN?!?!?!?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 sigarayı salla, sen neden taşıyorsun abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git