Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

claw basış için mouse önerisi

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

logitech g pro var abiler bende, süper mouse hakkını yemim ama, son zamanlarda sol click fazladan 1 kere daha basmaya başladı, kafam güzel dğlkende aynı güzelkende, bende bi sıkıntı yok gibi mouse da sıkıntı var, şimdi ben bu işlerden pek anlamazdım ama meğersem işte basma şekline göre mouse varmış.

O kervana claw mouse alıp katılmak istiyorum, bunuda yollarım değiştirirler artık satarım yeni geleni napim. Şöyle rgb ışıklı siyah claw mouse bilen varsa yazsın hele, hem başka arayıp soranlarada rehber olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

g102 dicem ama pro'dan geri dönüş yapmak istemezsin heralde. baya memnunum ucuz küçük mis gibi mouse.
pro ile tek farki sensoru ama bunun logitech inhouse sensorunun de cok buyuk farki yok. Flawless tier sensorler arasinda yine yanin pro isteyen bosuna 2 kat para dokup almasin 102 yeter
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, şu üflemeyi denerim bakalım olcakmı.

fistan abey, senin yazdığın saçma abi, ben yıllardır böyle basıyom, ona göre mouse aramamın sebebi rahatımı bozmim diye, birde işte bu basış stiline hemen teklemicek mouse arama kafası.

photographer, geçmiş olsun abi fds.

slip, rgb yok abi bunda ucuz mouse fdsfd, öyle bişey alcaksam şunu alırım daha iyi gibi. edit : rgb varmışta gözle görülür değil.

https://tr.gearbest.com/mouse/pp_1320042.html

rgb kervanına katıldım artık geri dönüş yok
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

g303 varmış claw için
sen söyleyince baktım nasıl tutuyorum diye bende claw mışım neden bu mouse ile rahat edemedim diye soruyordum ne zamandır kendime. Çok sağ ol masraf kapılarını açtın yine

ben Logitech g303 kullanıyorum, clawcıyım. Baya memnunum yalnız geçmişte kullandığım mouse'lardan ötürü bi önemli nokta daha var, mouse'un solundan sağından dışarıya doğru genişleyen çıkıntılar. onların beni rahatsız ettiğini farkettim. Mesela bi önceki mouse'um şuydu:

Corsair M60
http://www.corsair.com/Media/catalog/product/m/6/m60_viewb_lit_1.png

Lakin solundaki o çıkıntı FPS oynarken beni inanılmaz rahatsız etti. ben parmağımı mouse pade dayıyorum kullanırken, orası da sürekli parmağımın üstüne çıkmaya çalışıyor falan, yara oldu en sonunda. G303'de böyle bişey yok, içeri doğru bombeli çünkü:
https://images10.newegg.com/ProductImage/26-197-036-13.jpg

Ona göre seç. M60 daha geniş bi mouse bu arada, büyük el için güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Şurada test edebilirsin çift click yapıp yapmadığını.

Clawgrip için normalde üzerine bileğini yaslayabildiğin büyük mouse'lar makbül ama claw/fingertip hybrid'i tutuşun varsa en ufakları makbul.

G102 işini görür, G102'nin sensörünü ben G Pro'nun 3366'sından daha fazla beğendim açıkçası. Bir de G Pro'da örgülü kablo kılıfı var sanırım, G102 sadece lastik, lastik olması da çok daha iyi.

HB'de indirimde 110 lira falandı herşey dahil bugün, yedek aldım kendime hatta
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de bütün logitech mouse'lar aynı sebepten patlıyor.

Logitech VX Nano, Logitech G400, G400s hepsini çift tık ya da tuş sertleşmesinden kenara koydum.

Geçen hafta G400s ile çok mutlu olmama rağmen mecbur kenara kaldırdım.

Ama hala yeni mouse alsam logitech alırım. Nasıl sübliminal marka değeri işledilerse beynime.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

farklı mouse alırsan basışın değişir o clawmış, palmmış falan filan tablolar hikaye

Basış değil komple tutuş ve hareket ettiriş tarzı bu, adam 10-20 sene öyle oyun oynadıysa nereye değişiyor abi farklı fare almakla. Biri bileğini sabitleyip komple oradan hareket ettiriyor fareyi, biri dirsekten itibaren bütün koluyla. Fikriniz olmayan konularda saçma sapan tavsiyeler verip insanların parasını boşa harcatmayın sırf kendiniz araştırmaya üşenip random alıyorsunuz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...