GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 logitech g pro var abiler bende, süper mouse hakkını yemim ama, son zamanlarda sol click fazladan 1 kere daha basmaya başladı, kafam güzel dğlkende aynı güzelkende, bende bi sıkıntı yok gibi mouse da sıkıntı var, şimdi ben bu işlerden pek anlamazdım ama meğersem işte basma şekline göre mouse varmış. O kervana claw mouse alıp katılmak istiyorum, bunuda yollarım değiştirirler artık satarım yeni geleni napim. Şöyle rgb ışıklı siyah claw mouse bilen varsa yazsın hele, hem başka arayıp soranlarada rehber olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 farenin tuşunu hafif tırnağınla kaldırıp içine üfle düzelir eskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 g102 dicem ama pro'dan geri dönüş yapmak istemezsin heralde. baya memnunum ucuz küçük mis gibi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 farklı mouse alırsan basışın değişir o clawmış, palmmış falan filan tablolar hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 g303 varmış claw için sen söyleyince baktım nasıl tutuyorum diye bende claw mışım neden bu mouse ile rahat edemedim diye soruyordum ne zamandır kendime. Çok sağ ol masraf kapılarını açtın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Sifir xornet2 var calisiyor mu diye takdim sadece. best claw grip mouz imis ama palmciyim ben anlamam https://www.sanalmarketim.com/Urun/Cooler-Master-SGM-2002-KLON1-Xornet-II-RGB-Optik-Gaming-Mouse/18245 Kaca alion??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 https://www.goldfries.com/images/hwreviews/2016/cmxornetii/xornet_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Black-ice said: g102 dicem ama pro'dan geri dönüş yapmak istemezsin heralde. baya memnunum ucuz küçük mis gibi mouse. pro ile tek farki sensoru ama bunun logitech inhouse sensorunun de cok buyuk farki yok. Flawless tier sensorler arasinda yine yanin pro isteyen bosuna 2 kat para dokup almasin 102 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ahmedinejad, şu üflemeyi denerim bakalım olcakmı. fistan abey, senin yazdığın saçma abi, ben yıllardır böyle basıyom, ona göre mouse aramamın sebebi rahatımı bozmim diye, birde işte bu basış stiline hemen teklemicek mouse arama kafası. photographer, geçmiş olsun abi fds. slip, rgb yok abi bunda ucuz mouse fdsfd, öyle bişey alcaksam şunu alırım daha iyi gibi. edit : rgb varmışta gözle görülür değil. https://tr.gearbest.com/mouse/pp_1320042.html rgb kervanına katıldım artık geri dönüş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 g502 yazmislardi buralarda baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 lan rgb ne olum al iste bosta duruyo bende sende clawciymis win win. Sensore bakcan gidip cin isi noname mouse koymus top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 photographer said: g303 varmış claw için sen söyleyince baktım nasıl tutuyorum diye bende claw mışım neden bu mouse ile rahat edemedim diye soruyordum ne zamandır kendime. Çok sağ ol masraf kapılarını açtın yine ben Logitech g303 kullanıyorum, clawcıyım. Baya memnunum yalnız geçmişte kullandığım mouse'lardan ötürü bi önemli nokta daha var, mouse'un solundan sağından dışarıya doğru genişleyen çıkıntılar. onların beni rahatsız ettiğini farkettim. Mesela bi önceki mouse'um şuydu: Corsair M60 http://www.corsair.com/Media/catalog/product/m/6/m60_viewb_lit_1.png Lakin solundaki o çıkıntı FPS oynarken beni inanılmaz rahatsız etti. ben parmağımı mouse pade dayıyorum kullanırken, orası da sürekli parmağımın üstüne çıkmaya çalışıyor falan, yara oldu en sonunda. G303'de böyle bişey yok, içeri doğru bombeli çünkü: https://images10.newegg.com/ProductImage/26-197-036-13.jpg Ona göre seç. M60 daha geniş bi mouse bu arada, büyük el için güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Bu g303de de pro ile ayni sensor var top1. Ama sekli o kadar dandikki ya kullanabilirsin ya kullanamazsin. Kardesime almistim bi cs dm deneyim dedim elim agridi 5dkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Ben de m65'i önerebilirim claw için. Harika bi mousedur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 üfledim şimdilik fazladan basması geçti gibi lül, niye böyle olduki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Şurada test edebilirsin çift click yapıp yapmadığını. Clawgrip için normalde üzerine bileğini yaslayabildiğin büyük mouse'lar makbül ama claw/fingertip hybrid'i tutuşun varsa en ufakları makbul. G102 işini görür, G102'nin sensörünü ben G Pro'nun 3366'sından daha fazla beğendim açıkçası. Bir de G Pro'da örgülü kablo kılıfı var sanırım, G102 sadece lastik, lastik olması da çok daha iyi. HB'de indirimde 110 lira falandı herşey dahil bugün, yedek aldım kendime hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bu g102 pro ile aynı gözüküyo, niye bunu alimki abi, attığın linkte baktım bu arada şu an normal gözüküyo çiftlemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Tekrar çift click yaptığında aynı mouse'un daha güzel ve ucuzu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 g9x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 GONDARCENGIZ said: üfledim şimdilik fazladan basması geçti gibi lül, niye böyle olduki acaba Ufleyince ne kalkar? Toz kalkar Demek ki tozlanmış O zaman mhp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 abi o kadar içerideki şeye nası toz gitti onu kafam almıyo fdsfs, duruyomu 80 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Atarız akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 claw grip ne yaw? hayvan gibi penceli bir sey dusunuyorum ben simdi. tirnakli kiz misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 O değil de bütün logitech mouse'lar aynı sebepten patlıyor. Logitech VX Nano, Logitech G400, G400s hepsini çift tık ya da tuş sertleşmesinden kenara koydum. Geçen hafta G400s ile çok mutlu olmama rağmen mecbur kenara kaldırdım. Ama hala yeni mouse alsam logitech alırım. Nasıl sübliminal marka değeri işledilerse beynime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Fistan said: farklı mouse alırsan basışın değişir o clawmış, palmmış falan filan tablolar hikaye Basış değil komple tutuş ve hareket ettiriş tarzı bu, adam 10-20 sene öyle oyun oynadıysa nereye değişiyor abi farklı fare almakla. Biri bileğini sabitleyip komple oradan hareket ettiriyor fareyi, biri dirsekten itibaren bütün koluyla. Fikriniz olmayan konularda saçma sapan tavsiyeler verip insanların parasını boşa harcatmayın sırf kendiniz araştırmaya üşenip random alıyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar