Mayhem Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Selam. Kendim ve eşimin olmak üzere toplamda 2 adet pasaport kayıt hakkı mevcuttur. Adet vergiler hariç 120 TL Telefon IMEI kayıt vergisi ile birlikte 290TL İşlemler e-devlet üzerinden anında gerçekleştirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Karina sordun mu? Kavga cikmasin yine forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Adam sineğin yağını çıkarıyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 satacak baska sey bulamadin mi aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bende spotify aile paketinden artanı satıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 tehlikeli adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 valla Mayhem'den 2.5 sene önce almıştım, hala mutlu mesut kullanıyoruz, tavsiye edilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bence bugün 2 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 delulace said: valla Mayhem'den 2.5 sene önce almıştım, hala mutlu mesut kullanıyoruz, tavsiye edilir (tu) bu nasıl bi post lan dkfgj "Valla mayhemin pasaportu çok temiz maşallah, bi kayıt yaptırdık 2.5 senedir sorun çıkarmadı tıkır tıkır çalışıyor. bi kere cila çektik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Mayhem’in karisi forumdaydi di mi? Yenge! Bak bu adam sana hediye verir cok degerli va vs der. Bil ki belese bir yerden kazanmistir gelmistir. Bizim hakkimizi yemistir cekilise katilarak. Inanma. Kabul etme hediyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ben fake degilim, giysilerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 1 adet kaldı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Ben şeyi çok merak ediyorum. Şimdi ben pekekeli olsam telefonu sana kaydettirip fetöyle görüşsem. 100 tl için deyiyor mu bu riske? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ayni dert ssd ler hdd ler laptoplar ikinci el telefonlar icin de gecerli..dun mesela hastanede elemanin biri abi birseyler birseyler dedi..anlamadim dedim..bir telefon edebilir miyim dedi..bildigin hayir dedim nereden blleyim fetocunun birini aramayacagini ya da eyp patlatmayacagini dedim ..hos elemanin derdi muhtemelen benim telefonu gaspedip kacmakti ama yine de afalladi..uzadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 abi belki hastanede şarjı bitmiştir adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 hiç tanımadığım biriyse ben de vermem. her bok oluyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 insanlık ölmüş karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 50 metre otede ptt vardi..orayi gosterdim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 kafamda senaryo yazdım, beyin jimnastiği hastanedeyim ameliyat olcak hastam var kan verilmesi gerekiyor , bi sürü insan gelicek onu koordine etmeliyim şarjım bitiyor çok kritik bir anda , şarj aletini unumuşum yahut bozulmuş, zordayım , sonucta o gün abim/babam ameliyat olcak onun derdindeyim şarj aletini unutmusum cok mu neyse kritik anda şarjım bitmiş, ABİ NOLCAK, hastanedeyiz,heryer kamera güvenlik var fln,zaten herkesin telefonu var,illa biri yardım eder bi saniyeliğine nolcak yani derim adam bana ptt yi gösterir la havleeee ha telefonu iç etmek isteyen dırzonun biri de olabilir ama ne bilim geçen gün BANA lazım oldu takside düşürdüm telefonu indiğim saniye farkettim kaldırımda bi adama koştum dedim böyle böyle düşünmeden çıkardı verdi telefonu saolsun ama gitti iphone6splus 2 hafta kullanmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Gider danışmadan istersin, olur biter. Dikkatsiz ve tedariksiz yaşamayı seviyorsunuz diye şu kadar sözde örnek kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 general ayarı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://venturebeat.com/wp-content/uploads/2017/11/prestige.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 insan ilişkilerinden bu kadar korkayın abi weeb'lik biyerden sonra sizi törpülüyor ha şarjının bitmesi için tedbirsiz dikkatsiz vb diye bi sürü sıfat uydurmaya gerek yok,insanlık hali günübirlik alayımız yaşıyoruz benzer durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Tükendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar