Komutan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=0eaqdOb9H2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 enteresan olabilir, gameplay neye benzeyecek biraz göstersinler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 necromundo mordhhein in speysssss miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 ulan gw ne lisans sattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 aynen oymus zaten mordheimşi yapan firma yapıyo oynu reskin gibi olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 necromunda eskiden masaüstünde yardırıyormuş da gw bitirmiş. sanırım "skirmish oyunu, dev wargame oyunu değil, az malzeme satıyoz" diye vurdulardı tekmeyi. 2015'te mi ne ceo'su değişti de ondan sonra akıllı başlı hareketlere başladılar zaten. geçtiğimiz aylarda yeniden necromunda çıkardılar da masaüstücü tayfa bi bağrına bastı. oyunu da gelsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 mordheim'i yapan şirket olduğunu görünce bekleme listeme aldım ben de. onun kadar bile olsa beni tatmin edebilir, gerçi necromunda setting'ini bilmiyorum, çok heyecanlandırmadı o yüzden video tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 bana dota olacakmış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ya olay sanırım biraz şey kalıp masrafıdır stok masarafıdır adamlar cok satmayan modelleri tutmuyolar ellerinde bide cycle istiyolar yeni yeni ordular yeni satılcak modeller felan aynı dediğin gibi 5 tane model satcaz diye urasamayız necromundosuyla felan dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 hadi diyelim orası öyle, canım fantasy den ne istediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 satmıyordu. tüm gw satışlarının %5'i mi ne saçma sapan bi orana düşmüştü. aos'la resetleyince yükseldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Aynen 40k ile karşılaştırıldığında satmıyordu. Boktanda olsa sigmarines olayıyla bir satışları arttı. Şimdi herşeyi retcon edicekler belki ama vurdular parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 https://store.steampowered.com/app/566440/Necromunda_Underhive_Wars/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Mordheim'ı ilk görünce acaba Necromunda oyunu yapacaklar mı diye merak etmiştim. Umuyorum onun kadar iyi birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 aralara 1-2 gameplay ilistirmisler sonunda: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 güzel görünüyor, hadi bakalım. mordheim gameplay hissini verdi videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar