Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 dasaaa said: bardaktan ise icilir, tabaktan yenilir. aparey (kaşık) kullanımıyla alakalı bir nevi diyorsun. peki çorbayı bardağa koysak ama sadece ekmek bansak, bitince de bir güzel sünnetlesek, ekmeği yiyip çorbayı içmiş mi oluyoruz yoksa çorbayı yemiş mi oluyoruz yoksa çorba içmiş mi oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 İlginç bir konu, epey düşündürüp ürettirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 türkçe'de içilir ingilizce'de yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Archangel_ said: dasaaa said: bardaktan ise icilir, tabaktan yenilir. aparey (kaşık) kullanımıyla alakalı bir nevi diyorsun. peki çorbayı bardağa koysak ama sadece ekmek bansak, bitince de bir güzel sünnetlesek, ekmeği yiyip çorbayı içmiş mi oluyoruz yoksa çorbayı yemiş mi oluyoruz yoksa çorba içmiş mi oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben çorbayı burundan çekiyorum kana daha hızlı karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Pisirme derdi de yok oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hangi dili konuştuğuna göre değişir. türkçede içilir yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben corbayi yuzume suruyorum vitamin sentezini hizlandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 kulaktan damlatan tanıdıklar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Jaegerjaquez said: ben çorbayı burundan çekiyorum kana daha hızlı karışıyor çorbaya cam tozu atınca daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 o degilde konu ne zaman taharet musluguna baglanicak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben eve bagladim taharet muslugu gotum temiz. cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Asil maharet taharet muslugu olmadan gotu temiz tutmakta. Ben alistirdim vucudu kiz gibi siciom artim tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 espriden yıkıldı forum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Sabah paçacıya gideyim de spesyel çakayım bol taneli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 senko said: Asil maharet taharet muslugu olmadan gotu temiz tutmakta. abi git 60-70 dolara bi tane bidet al. yasam kaliten yukselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 çorba "yemek" ten sayılmadığı için içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 öyle çorbalar var ki nice yemekler önünde diz çöküp tövbe eder aman diyim abi başka yerde söyleme dalga geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 gidin bi esnaf lokantasına, 4 çeşit yemek 10 lira yiyin. neleri yemekten saydıklarına inanamayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 la öyle değil, bizde yemek dediğin -ana yemek, ana öğün, gibi düşünün- ettir, sebze yemekleridir, pilavlı falandır ondan 4 çeşit 10tl çok yedim ayrıca (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Pipetten geçtiği sürece içilir... Mesela kesme aşı çorbası var.El yapımı hamur işi spagettiyi o pipetten geçirebiliyorsanız, rahatlıkla çorba içiyorum diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 pipet çok büyükse insan bile geçer içinden o zaman insan içilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 insanı hüpletebiliyorsan içilir alsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/0e/f4/9e/13/hupletmek-serbest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Lyv said: senko said: Asil maharet taharet muslugu olmadan gotu temiz tutmakta. abi git 60-70 dolara bi tane bidet al. yasam kaliten yukselsin. harbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar