stimpak Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Bright said: Printer/Scanner Wireless, wireless'ı uyuzluk yapmasın. Yazılımı Win10/Android düzgün çalışsın. IOS/OSX'le çalışmasa da olur. Mürekkebi ucuz olsun, bulması zor olmasın. Fiyatı ucuz olsun (herşey dahil 500 tl altı). Kağıt sıkışması yapmasın, durduk yere saçma sapan hatalar vermesin. Var mı böyle bir alet? Canon Pixma g3400 aldım hepsini yapıyor. 650'ye bulunuyor ama. Wireless olmayan versiyonu 500 küsürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 canon’larda kafa ayari yapmak gerekiyor, onceki modellerde yoktu. 45dk fln ugrastirdi setup, otomatik calismadi bir kac kez. brother veya epsonlar daha mi kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Mürekkebi döktüm, WPS'le tanıttım, yazılımlarını falan kurdum, sorunsuz çalıştı. Kafa ayarı falan istemedi Epson L3050. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Yeni topic acmiyim simdi, wireless + OSX’le arasi iyi, nispeten hizli bassa super olur versiyonu lazim bana bunun. Siyah beyaz olsa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Hizli basan tankli daha yok hayvani paralar vermedigin surece. Lazer bak. Bu Epson'larin hepsinin arasi macOS ile iyi. Linux suruculeri ve tarayici ve faks icin ozel programlari bile var. iOS ile rahat degiller sadece, sunu kullanmak gerekiyor orada: https://itunes.apple.com/us/app/epson-iprint/id326876192?mt=8 En ucuz kablosuz versiyon ama zaten konustugumuz L3050. HP'nin, Canon'un filan tanklilari var ama, Epson en iyisi. Digerleri 5k sayfa silan basiyor dolu tankla, Epson 10k. Epson daha hizli Canon ve HP'den ayrica. https://www.youtube.com/watch?v=4YFnuWfxQNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 CANON PIXMA G4400 vs EPSON L565 Bu ikisi arasında kaldım. Küçük bir ofis için ne alayım? ya da şu mu alınmalı HP LASERJET PRO M130FW Hızlı basması falan çok önemli değil. Önemli olan çıktı birim maliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Kagit basina maliyet icin L565'i gecebilen yok tabii. O HP'nin renkli modelini de anneme aldim 1. siniflar geldiginde, sinifinda kullaniyor. Odev, fotokopi, bir suru calisma filan. Kalitesi ve hizi cok iyi. Ama pahali tabii, sene basindan beri iki kere degisti tum tonerleri. Aletin kendisi de, tonerler de pahali. Ama sinif para toplayip odedigi icin dert etmedik onlari. Tankli tatillerde kapali duracagindan da sorun cikartir dedim. Canon'lar her acidan daha kotu. Yazici ve tarayici cozunurlugu daha dusuk. Tarayici cozunurlugu yarisi Epson'un. Tank daha az basiyor, s/b icin yarisindan az hatta. Daha yavas basiyor. Faks bellegi ve telefon hafizasi yarisindan az Epson'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Epson L565 o zaman. Valla ofis printer çöplüğüne döndü işallah bu 3-4 sene idare eder. Teşekkürler GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 L565 aldık ofise, millet bu ne yeaaa küçücük bu ev printerı falan dedi ama basım performansı iyi görünüyor. Yalnız taraması çok yavaş ya, özellikle toplu tarama yüzünden sekretere kemoterapi uygulamaya başladık. Var mıdır çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bende hızlı yahu. Tarama modları var programda, oradan bir ayar olması gerek, bakın. Akşam evde bakarım unutmazsam, Windows bilgisayar orada. Ofis modunda çözünürlük düşür işte. 300 dpi çok bile çoğu doküman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 zaten 3 5 tane parametre var..150 dpi tarama..300 dpi tarama..renkli tarama..ocr icin degilse 150 de yeterli olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Epson al garantisi asla üzmez... O modelle tüm plazanın 1 aylık çıktısını alırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar