sardalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 bisey degil gardas baska sorun olursa cekinme sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Abi son sorudaki "garsona erişim kolaylığı" komikli şık olarak eklenmiş di mi? "Garsonu kolay çağırıyorum" diye bi işletmeye tekrar gitmeyi düşünen, motivasyonu bu olan varsa bir kaç sorum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bi su isteyemediği için ölen arkadaşım var. umarım yazdığın mesajı kaldırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 nasi bir garson yapabiliris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 70 erkek pati oy vermiş toplamda, bi 30 erkeğe daha ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Dükkanı açınca %25 indirim ver hemen 30 adama yaptırayım anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bi arkadasim butik cafesine app yaptirdi, gelmeden once siparis verebiliyosun, masa ayirtiyosun, hatta istek sarki gonderiyosun, o anda calan baska bir playlist yoksa o sarkiyi caliyo mekanda fln. enteresan isler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 oha be, herseyi ne kadar hizli tuketmeye alismisiz, su 8 soruluk anket bile uzun geldi asdlkasdfkj bitirdim ama, guzel olmus, sonuclarini da paylasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 şu an için bi kaç girişimcilikşalksfşasşg yarışmasındayız sonuçları aktarırım çıkınca küvesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Holy said: Abi son sorudaki "garsona erişim kolaylığı" komikli şık olarak eklenmiş di mi? "Garsonu kolay çağırıyorum" diye bi işletmeye tekrar gitmeyi düşünen, motivasyonu bu olan varsa bir kaç sorum olacak. benim için önemli garson çağıramam ben utanırım milletin ortasında. kendi kendine geliyorsa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Holy said: Abi son sorudaki "garsona erişim kolaylığı" komikli şık olarak eklenmiş di mi? "Garsonu kolay çağırıyorum" diye bi işletmeye tekrar gitmeyi düşünen, motivasyonu bu olan varsa bir kaç sorum olacak. yap hep ayni yerlere gidiyorsun, yada ufak mekanlara sanirim. daha gecen gittigim yerde, 2 hektar mekana 3 garson koymuslar, hesap isteyene kadar bir isaret fi$egi atmadigimiz kaldi. gidip kendin de odeyemiyodun. erisim kolay oldugu icin degil belki ama "zor" oldugu icin gitmemeyi dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 2 hektar mekana 3 garson koyan acemi mekanlara gitmiyorum genel olarak. Hep küçük yere gitmekle alakası yok, servis işini düzgün yapmayan bir yer gördüysen bir daha gitmezsin zaten. Yazdığımı anlamamışsınız, tekrar edeyim; "kolay garson çağırmak bir yere gitmek için EN ÖNEMLİ MOTİVASYONUNUZ mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 değil, zaten onu da sormamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 en onemli olayi kisiye gore degisir, kaldi ki dogrudan onu da sormamis. bir de oyle acemi mekanlara gitmiyorum demek de iyiymis ahajsdhfj heralde %100'luk memnuniyet oraninla gidiyosun her ziyaret ettigin mekana. sirrini ver de biz de bilelim? foursquare'den order by rating yapmadigini varsayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar