-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 kara cuma gelsinde büyüğünü alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 adam onu sormamış ki ayrı ssdler ile os un bulunduğu ssd arasındaki farkı sormuş. büyük ihtimalle sen de benim gibi 128lik ssd ile başlayıp sonra yer kalmayınca 2. 3. yu alıp onlara oyunları kurdun şimdi acaba onları tek bir taneye birleştirsem mi diye düşünüyorsun. internetten bakmıştım bi ara çok birşey bu konuda mantıken bir fark olmaması da gerek. https://linustechtips.com/main/topic/634871-1-large-ssd-or-2-small-ssds/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 neredeyse her oyunda SSD zaman kazandiriyor. maddi mesele degilse HDD'nin manasi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Borastus said: adam onu sormamış ki ayrı ssdler ile os un bulunduğu ssd arasındaki farkı sormuş. büyük ihtimalle sen de benim gibi 128lik ssd ile başlayıp sonra yer kalmayınca 2. 3. yu alıp onlara oyunları kurdun şimdi acaba onları tek bir taneye birleştirsem mi diye düşünüyorsun. internetten bakmıştım bi ara çok birşey bu konuda mantıken bir fark olmaması da gerek. https://linustechtips.com/main/topic/634871-1-large-ssd-or-2-small-ssds/ Aynen bunu sordum. 128'lik ssd aldıydım 6 sene önce falan, yanında da 1TB hdd vardı. Amazon'dan 500GB'lik ssd aldım şimdi ama her şeyi baştan kurmaktansa 500'lüğü formatlayıp oyunları ona geçireyim, OS 128GB olanda kalsın istiyorum. Dün SSD'yi falan taktım ettim bu arada ama ya benim 6 yıllık sertifikasını falan bilmediğim SATA kablosu yetersiz kalıyor veri aktarımında ya da iki ayrı SSD işi yalan. Çünkü dün Path of Exile'ı HDD'den yeni SSD'ye aktardım ve HDD'dekinden daha uzun süre bekliyorum loading screen'de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Ben tam olarak soyledigin sekilde kullanıyorum. 128lik ssd de OS, 500luk ssd de oyunlar var. Soyledigin gibi bi problem yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 bende de boyle yillardir, senin sikintin baskadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 deadwoll said: Borastus said: adam onu sormamış ki ayrı ssdler ile os un bulunduğu ssd arasındaki farkı sormuş. büyük ihtimalle sen de benim gibi 128lik ssd ile başlayıp sonra yer kalmayınca 2. 3. yu alıp onlara oyunları kurdun şimdi acaba onları tek bir taneye birleştirsem mi diye düşünüyorsun. internetten bakmıştım bi ara çok birşey bu konuda mantıken bir fark olmaması da gerek. https://linustechtips.com/main/topic/634871-1-large-ssd-or-2-small-ssds/ Aynen bunu sordum. 128'lik ssd aldıydım 6 sene önce falan, yanında da 1TB hdd vardı. Amazon'dan 500GB'lik ssd aldım şimdi ama her şeyi baştan kurmaktansa 500'lüğü formatlayıp oyunları ona geçireyim, OS 128GB olanda kalsın istiyorum. Dün SSD'yi falan taktım ettim bu arada ama ya benim 6 yıllık sertifikasını falan bilmediğim SATA kablosu yetersiz kalıyor veri aktarımında ya da iki ayrı SSD işi yalan. Çünkü dün Path of Exile'ı HDD'den yeni SSD'ye aktardım ve HDD'dekinden daha uzun süre bekliyorum loading screen'de sdf. Oyunun dandikligindendir o :p Ilk ciktiginda yuklettilerdi bana, oyunda fps limiter yoktu 3 defa oynarken asiri isidan islemci kapandiydida manuel ugrasmistim filan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Oyunla bir alakası yok. Bende ssdye kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Steam saçmalamış benim, dün akşam çözdüm. Arkadaş dosyaları geri taşımış HDD'ye. Bir de SSD mi bozuk diye benchmark programı falan indirip test ettim, bendeki 6 senelik Corsair'ın 4 katı okuma ve yazma hızı var 860'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 şimdi işin yoksa windowsu ona geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 573tl'den stoklara girmis tekrar. sinirsiz stok 12 stok bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Benim icin bayagi iyi bir yatirim oldu. WoW, Overwatch, PoE, Rocksmith, CS falan ayni anda kurulu ilk kez. Eskiden bir oynamak icin baska oyun silip bir gun boyunca insin diye bekliyordum sjfkg Benchmark sonuclari falan da iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Kimse kara cuma'yı beklemiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 photographer said: Kimse kara cuma'yı beklemiyor mu ya? masa bekliyordu en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 bizi vurur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 dana22 said: photographer said: Kimse kara cuma'yı beklemiyor mu ya? masa bekliyordu en son.. sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ben fiyatlar adam gibi olursa pc yenileyeceğim. Bir de 11/11'de N11'in indirimleri olur muhtemelen. Nasip bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 n11 indirimleri su an kupon falan satin alman lazim cark mark bisiler var kovalamadim, param var her gun 20:00'de ios/android app'de cark cevriliyormus. ilgilenenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 oha araba satiyolar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bizde varız amazon da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bu 3. seneleri sanirim..cok ucuza 5 10 araba kapisiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 eregorn said: bizde varız amazon da :D ee guzelmis..hemen alayim 3 5.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 eregorn said: bizde varız amazon da :D Amaan neyse (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 keske o anlam ciksa, bizde varizdan hicbi anlam cikaramiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar