imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 hesap tr hesabıdır, sec hakkı kullanılmamıstır. hesaptaki oyunlar; BATTLEFIELD 1 DIABLO 3 ULTIMATE EVIL EDITION MAD MAX MORTAL KOMBAT XL FALLOUT 4 ASSASINS CREED: BLACK FLAG GOD OF WAR REMASTERED INFAMOUS SECOND SON INFAMOUS FIRST LIGHT METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN METAL GEAR SOLID V: THE GROUD ZEROES DRAGON AGE: INQUSTION NEED FOR SPEED RIVALS COMLETE EDITION SAINTS ROW IV LITTLE BIG PLANET 3 (SATIN ALINMIŞTIR PLUS İLE VERİLEN DEĞİL) PLUS OYUNLARI indirimsiz fiyatları toplam bin liranın üstünde. 200 lira verin alın götürün çocuğunuz sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Ps4 oyunu mu bunlar. 3 ve 4 farkediyor mu bilmiyorum gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 ps4 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 kullanıcı adı falan değişiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 hepsi değişiyor. sıkıntı yok. garantisi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 çok iyi teklif biri kapar bunu hemen daha ps4 yok olsa atlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Kullanıcı adı fln değişmiyor sallamayalım hea ileride gelecek diyor sony o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 gerçek isim, soyisim, adres, mail, gizli soru falan hep değişebiliyor. sadece online id değişmiyor da o da dert değilki. şimdi diyelim bu hesabın online id si hasan. siz diyelim mehmet olarak açtığınız hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz. bunu makinaya eklediğinizde bu hesabın kütüphanesindeki tüm oyunları kullanmya devam eiyorsun. yani aslında oyun kütüphanesi alıyorsun psn hesabı alarak. istersen hali hazırda kullandığın psn hesabıyla bu hesaptaki oyunları oynayıp progress, trophy falan kasabilirsin, online oynarken istediğin isimle hangi hesabı açtıysan o görünür yani. bu hesapla login bile olmana gerek yok. makinaya hesabı ekle, kütüphaneyi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Benim hesap la bu.. daha dogrusu imam'a sattığım hesap. Hepsini oynadın mı ondan mı satıyorsun yoksa ps4'ü de mi elden çıkarıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 işler karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 steam hesabı gibi değil psn hesabı. ps'e eklediğin her hesaptaki tüm oyunları hangi hesapla login olursan ol oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Niye karışsın yav adama sattım zaten ben parasını aldım hesabın tüm bilgilerini verdim istediğini yapar bundan sonra ben sadece hepsini oynadı mı diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Abi hesap senin mi imamin mi? Katekulli yapmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Çok iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 satıldı. @totemic yok. ilgimi çekenleri oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 iyimiş la 3-5 yıl daha 200 liraya satılabilir bu hesap, alan da kârlı, satan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar