Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Kırmızı alarmlık bir talep. Bir yakarış. Salıncaklı 3 lt. Jack Daniels şişelerinden arıyorum. Tam olarak şu: Gören duyan getirebilen yahut barda çalışanı tanıdığı olan varsa yazınız lütfen. Cömertçe kompanse edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 kompanse derken karşılığını vereceğim demek istedin heralde sabiha gökçen duty freede vardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 dış hatlarda vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Bende var. Jameson da var çok güzel şişeler. Ama barda süs olarak kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 duty freeden en az 3 kişi seyahat ederken mi almak gerekir peki bunu? yüksek alkollülerde sınır kişi başı 1 lt değil mi? konu sahibine; GOP uğur mumcu makrocenterda salıncaklı chivas gördüğüme eminim, bi bakayım gittiğimde bu da olabilir belki Edit; ankara bu arada ve evet cidden varmış. 612.5 tl. Telefondan resim koymaya kasamadım şimdi, macrocenterlarda bulabilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Çok iyiymiş abi gerçekten. Şişesi varsa sadece şişesini alabilmeyi tercih ederim tabii ama son şans bu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 şişesi derken? ilk mesajda "tam olarak bu" dediğinin tam olarak aynısı abi fgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 boş şişe diyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 lel. görsel amaçlı ice tea doldurup hava atmalık deseymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 boş şişesini alcaksan 300e satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 dsfdsf başka ne işe yarayacak ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Ben de var aynisi. Zeytinyag doldurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Yok abi ice tea doldurup evde şovlamalık değil, dükkanda cold brew'u servis etmek için ihtiyacım var. İçine yağ konulmuş da olsa satın alırım. Varsa iki tane de alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Cold brew için kullanışlı değil bunlar ben uyarayım. Memnun kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Storlamak ve servis etmek tek görevi. Direkt içine brew olmayacak. Sen neden kullanışlı olmadığını düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Çok dengesiz. Daha önce denemiştim dengesizliğinden dolayı sağlam yerde değilse sallanıyor ve brew dağılıyor. 10 senelik barmenim salıncağı o kadar işe yarar bişi değil. Demirciden daha kullanışlı bir şeyi daha uygun fiyata yaptırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Yeni bir bong girişimi seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Haydaa 2 ay önce yazsa idin tam 3 tane vardı, boş boş öyle benim şişe koşesinde duruyordu, attım hepsini. Bu arada, kişi başı 1 litre filan olayı tam random, ukrayna, rusya ya filan gidip geliyorum, dutty freeden hep 3 şişe alırım, daha soran olmadı ne yapacan bu kadar içkiyi diye. Bizim arkadaş almış, ilk seferinde el koymuşlar. Ayrıca o salıncak o kadar zor bir şey değil ya, işi bilen, açık fikirli bir ustaya yaptırtsana sanayide. Demir kesme biçme işleri ile uğraşan Paramecium u biliyorum paticikte, adam open minded adam. Ne istediğini anlatırsın , adam sana çizimini, demir kesimini yapar , birleştirmesi sana kalır. Bu arada Paramecium u da rahatsız ettik arada, affetsin :D Not: Dur olayları okumadan atlamışım, benimkiler salıncaklı değildi, sadece destekli, şişe öyle telefon teşhir gibin yatıyordu, Sallanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ben ne son atatürkten giriş yaptığımda pasaporta kayıt ettikleri için sıkıntı çıkarmışlardı, hatta atatürk-esenboğa sonrasında yer mi acaba diye esenboğada denedim, alamazsınız dediler orada da. 2 pack chivas vs alacak olursan karışmazlar ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 İyide pasaportun barkodunu okuturken zaten çıkıyor ne kadar alabileceğin istesen dahi sistem aldırmıyor diye biliyorum duty freelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ben Moskovadan Sheremetyevo dan alıyorum, bagajı teslim edip pasaport kontrolu geçince, her yer dutty free. Ordan nerden buldu isem alıyorum, elime saydam poşetle tutuşturuyorlar. Sallana sallana uçağa gidiyorum. Antalya ya inince soran bile yok, bu ne diye. Bizde tip accık sarışın, beyaz tenli olduğundan Rus mu zannederler nedir anlamadım. Da adamlara türkiye pasaportu veriyorum. Gene soran yok. Not: Belirteyim 1 senedir gitmedim, Mayıs ta Ukrayna ya gidecem, ordan alırım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar