BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Nasıl oldu bilmiyorum ama becerdim. 4 gün önce harddiski değiştirdim içini elektrik süpürgesi ile temizledim ve Windows 10 kurdum. 4 gündür de sıkıntısız kullanıyordum. 1 saattir BDO oynuyordum ki ekran karardı kokular ve duman geldi kasadan. Baktım ekran kartı leş gibi kokuyor =(. GTX 780e denk kart bulmak çok zor ve yenileri çok pahalı. Ne yapıcam bilmiyorum. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Firinla bakalim son care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 firinlamak ise yaramaz abi. benim pci-e slotuna ufacik bocek girmisti de oradan sasi yapip yakmisti. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 garbageda eyyorlasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Kesinlikle gg. Çıkardım tekrar taktım, gücü verince kıvılcım çıkarıyor. Ekran kartlarının en pahalı olduğu dönemde yanması da benim kara talihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 970 satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Jeeztro da tam fırsatçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 MANYAK MISIN NE YAKIYOSUN ARKADAŞIM ALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ekran kartini yakan islemcisine neler yapar, diger parcalara gozdagi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Elektrik süpürgesini PC'den uzak tutun, ürettiği statik elektrikle PC'nizi öldürebilir. Ha 4 gün sonra ekran kartının yanması bu yüzdendir demiyorum, yüksek ihtimal thermal paste veya GPU üzerindeki başka bir komponent ömrünü tamamlamış olabilir lakin 780 5 senelik kart falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 sıkma canını sana bişi olmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Fistan said: garbageda eyyorlasaydın senin başka hiçbir yere post atmaman lazım o zaman *-> manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 senin de baska yeri okumaman lazım zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Gold bugun ekstra aktif, her yere yetisiyor sdf Seks mi yaptin yakin zamanda gold? Guzel orta yaptim, anne diyene ban bizden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Anne denmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 kaşıntım var. kartını yakan arkadaşa geçmiş olsun. bir süre başka harcamalarını kısıp, amazondan falan ucuz yollu bir kart kovalamaya çalış. veya parası birikene kadar başka bir hobiye falan zaman ayırıp kendini geliştirebilirsin, belli mi olur belki fırsattır : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Redeagle said: Anne denmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 elektrik süpürgesi tehlikeli. compresor yerine kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 biri cekici digeri itici, nasil yerine kullanilabilir ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 amac tozdan kurtulmaksa cekisi ya da itici olmasinin ne farki var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Geçmiş olsun, en kötü zamanı bulmuş. Normal fiyatın üstüne x3 dolar x2 bitcoin para alıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Elektrik süpürgesiyle tozu adam gibi çekmek nozzle'ını baya yaklaştırmak, hatta içinde gezdirmek gerekiyor kasanın, bu da statik elektrik yüklüyor komponentlere. Kıytırık el kompresörünü yarım metre öteden 30 sn tutsan toz kalmıyor kasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 saç kurutma makinesi bile elektrikli süpürgeden daha efektif oluyor arkasındaki nedeni fizikçilerimiz anlatsın ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ben üflüyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar