Grego Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 şimdi de şunlara bir göz atacağım the awakening sheltered craft the world out of the park baseball 19 rise to ruins big pharma rise of industry pre-dynastic egypt hero of the kingdom bu arada steamdb baya işe yarıyor oyun bulmada https://steamdb.info/tags/?tagid=7332 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Big pharma baslarda iyi de sonra cabuk tekrara bagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 big pharma buildin oynu değil ama soyliyim inşaat temalı puzzle oynu bişi inşa etmiyorsun amaç puzzle cözmek kısıtlı alanlarda bu arad agraveyard keeperde 50 saat playedim var hala egleniyorum ama son duzluge geldim sanırım bi para hedefi koydu baya yuksek onu farmlamaya useniyorum su anda bu zamana kadar baya guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Thea the awakening bence bayağı iyi bir oyun, yapımcılar ellerindeki imkanları çok doğru kullanıp eli yüzü düzgün bir şey çıkarmış ortaya. Tam bir sim değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 battle brothers'ı ben de oynuyorum GREG-O EKLE KANK bannerlord yokluğunda ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 battle brothers mount & blade'in darkest dungeon hesabi delirteni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 allah alsın bu battle brothersı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 oynamadıysan frostpunk oyna. müthiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Yarin two point hospitsl cikiyor. Preorder bastim ama yarin da evde degilim fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 https://store.steampowered.com/app/352720/The_Universim/ universim yeni cıktı daha battle brothers beni cok üzdü ya. Oyun infinite tekrara giriyor bir yerden sonra. O noktaya kadar efsane oyun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 arcane said: battle brothers mount & blade'in darkest dungeon hesabi delirteni :P ya yazdım ama hıncımı alamadım. biraz daha yazacağım. bu daha ilk 15 dakikada oluyor, özene bezene berberde şekillendirip, 6-7 kill e çıkardığım karakterlerle necromancer lı bi gruba denk geldim. lan daha ilk turndeyiz, background ını sevdiğim 2 kasabımın tek vuruşta kelleleri uçtu be. işte o an ekrana kafa atmayıp ALTEFDÖRTLEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Beyler goremedim ama parkasaurus ilginc. https://store.steampowered.com/app/591460/Parkasaurus/ JWE'yi begenmeyenlere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Two point hospital dün itibariylan malum sitelere düşmüş bulunmaktadır. Çok güzel olmuş.. Hmmmpıssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Grego said: arcane said: battle brothers mount & blade'in darkest dungeon hesabi delirteni :P ya yazdım ama hıncımı alamadım. biraz daha yazacağım. bu daha ilk 15 dakikada oluyor, özene bezene berberde şekillendirip, 6-7 kill e çıkardığım karakterlerle necromancer lı bi gruba denk geldim. lan daha ilk turndeyiz, background ını sevdiğim 2 kasabımın tek vuruşta kelleleri uçtu be. işte o an ekrana kafa atmayıp ALTEFDÖRTLEDİM. abi oyunun başında sana verdiği 2 eleman'a en kısa zamanda polearm fln tarzı menzili yüksek bi silah ver ve önlerine meat shield koy sağdan soldan topladıgınız random köylülerin ölmesine hiiiç takmayacaksın. eleme diye düşün, 3-5 level'a gelene kadar hayatta kalamayan eleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 frostpunk bu genre sayılmaz mı ? niye hiç söylenmemiş konulu monulu ,bu tür oyunlara göre nispeten daha az sandbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 frostpunk söylendi bol bol da, bir an lan meat armor diye bir şey var da ben mi kaçırdım dedim. zorluğu indirmek şart olacak galiba, YETEMEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 factorio.. inşa etme, yönetmenin yanı sıra verimliliği arttırmaya yönelik bir oyun. Sürekli bişeyleri optimize etmeye uğraşıyorsun saatler geçiyor gidiyor. Aslında multisi de var ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar