DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 e-sigara içemiyorum 10 gün oldu bugün,sakız tespih çekirdeğe abandım 2. günden beri köpek gibi sigara içmek istiyorum , yanlışlıkla biri ağzıma izmarit değdirse tüm sigarayı yutarım şuan herhal böyle tütün tarlalarını yakıp koklayasım fln var o kadar istiyor canım geçicek mi , azalıcak mı , ne zaman azalıcak bu craving tecrübeli bırakıcılar , nası becerdiniz ? siz neler yaşadınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=0mhZBLUyybo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 ne zaman geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 abi ben time is a flat circle için koymuştum videoyu ama özendirici tarafını düşünmemiştim içmediğimden :) sen kır döngüyü tekrar tekrar başlayanlardan olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 aga vidyoyu açtım baktım adam gümbür gümbür körüklüyo sigarayı kapadım aynen sana ince bi sövüp ama canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Esigara iç, içemiyorum diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 zor kısmı atlatmışsın. rahatlamak istiyorsan eskiden de sigara içmediğin ortamlarda bulunmaya çalış. mesela ailenin evi olabilir. gidersen özellikle sigara içilmeyen kafelere git otur falan. sigarayla o mekanları bağdaştırmadığın için yardımı olur, aklına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bright said: Esigara iç, içemiyorum diye birşey yok sağlık sorunlarım sebebiyle içemiyorum cigerime hiç bişi çekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 videoyu izleyip bakkaldan 2 paket kisa 2001 aldim. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Ne sağlık sorunun var ki ciğerine birşey çekemiyorsun? O kadar ciddi birşeyse zaten sigara içesinin kalmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bright said: Ne sağlık sorunun var ki ciğerine birşey çekemiyorsun? kronik bronşit Bright said: O kadar ciddi birşeyse zaten sigara içesinin kalmaması lazım. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Geçer. Acele etme. Kendine hakim ol. Madem 10 gün olmuş. 100 günde yaparsın. İçilen ortamlardan uzak dur. Bir süre içmeyen arkadaşlarınla takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 başlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Direk bırakmada başarı oranı %5 falan. Champix'e falan başla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 babam 45 50 senedir içiyor, çocukluğundan beri. Parliament bağımlısıydı, sonra düşük nikotinli ne kadar marka varsa toplattırdı bana. Pek keyif almadan onları içmeye başladı. 2 sene önce grip oldu 2-3 gün yatakta yattı, fırsat o fırsat bıraktı o arada sigarayı. 2 senedir içmiyor. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 hiç başlamayarak. zaaaaa. plebler sizi. motivasyonel girmek istemiştim ama içimden gelmedi. senelerce cektiğim eziyet geldi aklıma sigara içenler yüzünden. neyse zararın neresnden dönsen kar. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 naptı sigara içenlerin inşaatına mı kaçtı topun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Benim bi kimya hocam vardı lisede, ben hep sigara içtim sadece 15 sene ara verdim derdi (15 yaşında başlamış). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 ot için daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 olum sigara içenler yüzünden indoors mekanların zevkin çıkaramadık gitti. önceden içeriyi dumanaltı ediyorlardı. şimdi de oturtmuyorlar. kar kış dışardayız ahshs. anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 kankim o konuda katılıyorum bence de sigara içilmemeli kapalı mekanlarda , sigarayı seven bi insan olduğum halde iç rahatlıgıyla söylerim bunu ama dayanamıyorum söylücem,övücem, keşke yıllar boyu hergün 20-30'ar tane iççeceğime 2-3'er tane içseydim belki o şekilde dedeliğime kadar içerdim valla çok keyifli ya gece karanlığında sigara içe içe düşüncelere dalmak sabah serinliği daha dağılmamışken tüttüre tüttüre kaldırım aşındırmak barda mekanda vs beğendiğin kadının sigara içmeye çıkmasını beklemek, o bahaneyle gidip yanına ateş isteme ayaklarına yazılmak , allahım neredeyse ,herkese heryerde hediye verebileceğin yada alabileceğin bi olgu sigara , düşünsene ,cebinde hediye pakedi taşıyorsun bir nevi,yahut bir yabancıdan utanmadan gidip isteyebiliyorsun sende olmadığınında,çünkü biliyorsun tiryaki tiryakinin halinden anlar yemin ederim daha ne tiratlar döşerim , gereksiz romantiğe bağlamak , saçma kombolar yaratmak istemiom yok orgazmla çayla birayla kahveyle iyi gidio diye , bence gitmiyo çünkü ama sinirle , stresle , gerginlike yahut dinginlikte o kadar iyi gidiyorki bu meret, bunu yaşamamış olmak pleblik , ama ah pleb olsaydım keşke ama sakatlamsaydım ciğerleri belkide bilemiyorum kafam karısık sigara içemiyorum diye canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye sigara içesim geliyor evde parende atcam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 sigara icen insanlarla gorusmeyi birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Adam icmeyenlere laf söyledi ya la sdf icmeyenler olarak içenleri hayırla amma beyle baya hayırla yâd ediyoruz bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 sigara sevmeyen 2 isim verecem sizi 1) hitler 2)tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar