Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Merhaba, desktopun ekran kartı yandı, baya bir süre yatacak kendileri, elimde şuan https://www.amazon.com/Lenovo-20F6006LUS-ThinkPad-X260-Laptop/dp/B01DAS1PXY bu arkadaşımız mevcut, çok tesadüfi bir şekilde geçti elime bütün işlerimi halledebiliyorum minnak ekranında ama oyun falan hak getire zaten, böyle küçük progressi kaydedebileceğimiz web-based bile olur bir oyun arıyorum boş zamanlarda meşgul edecek, ultimaya flm baktım tekrarda meh. bütün önerilere açığım ayrıca bu aletinde alıcısı ihtiyacı olan varsa satabilirim uygun bir fiyata, şarj aletini ben sonradan aldım kutusu mevcut değil w10 var güncel birde ekranın yanında 1.5cmlik küçük bir çizik var beni rahatsız etmeyen, ama dediğim gibi oyun lazım pazaralanına üşendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Abi, o makinanin ekran karti HD 520, i7 6600U ile geldiginden de en hizlisi HD 520'lerin. Performans olarak buna denk gibi: https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-820M.108477.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 telltale oyunlarini oyna iste, point&click neredeyse her oyunu oynarsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Factorio. web based de şu var :) http://www.decisionproblem.com/paperclips/index2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 @gerge bilmem rocket league yükledim mesela açıyor ama 20 fps flm bakıyorum diğerlerine hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 platformer falan oynarsın rogue legacy, hollow knight, dead cells vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Yahu oyle oyun calistirmaz bir alet degil o. En son cikan AAA oyunlari oynayamazsin belki ama epey oyun da oynarsin yani. 2015 gibi cikmis cogu oyunu calistirir low/med gibi 720p'de. Onlara bak. Iconoclasts oyna ya da. Bir gamepad alip PS2 oyunlarini da oynayabilirsin, rahat calistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Oddworld: Abe's Exoddus ve Oddworld: Abe's oddysee oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 GERGE said: Yahu oyle oyun calistirmaz bir alet degil o. En son cikan AAA oyunlari oynayamazsin belki ama epey oyun da oynarsin yani. 2015 gibi cikmis cogu oyunu calistirir low/med gibi 720p'de. Onlara bak. Iconoclasts oyna ya da. Bir gamepad alip PS2 oyunlarini da oynayabilirsin, rahat calistirir. gamepad var bakayım dur, çok full performanceta rl oynayabiliyorum zaten ama beynim yandı ekran boyutundan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Seninkinin performansi bunun ustunde. https://www.youtube.com/watch?v=grqsXBXwQe0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Ben i5 2500k nin ekran kartiyla 1 ay hots oynadiydim. O aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 ya desktopta i5 4790k var yanlış hatırlamıyorsam sorun şu ki pc ne ekran kartından ne o/bdan sinyal veriyor, anakartta vsde olabilir sorun ekran çizik çizik oldu kilitlendi şuan görüntü yok birşey yok işin garibi seste yok kıllanmıyor değilim, neyse şu yukarıdakilerden ya da ps2den seçip şeyapayım iyi oldu bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Tropica 5, Darkest Dungeon, Original Sin, Elite: Dangerous, RimWorld. Bunlara bark. Iconoclasts ayrica son zamanlarin en iyi oyunlarindan biri bence. Ya da oyle cok oyuncuysan onu sat Switch al bilgisayarin duzelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Tropica 5, Darkest Dungeon, Original Sin, Elite: Dangerous, RimWorld. Bunlara bak. Iconoclasts ayrica son zamanlarin en iyi oyunlarindan biri bence. Persona 4 oyna PCSX2 ile. En iyi oyunu bence PS2'nin, hatta oyun tarihin en iyi oyunlarindan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 pcsx2 kuruyorum şimdi abi sonra dl beklemece /adsl, hayatımda hiç ps2 vs oynamadım valla bunlar sararsa gamepad ile ps4 alayım desktop yerine, ekranım çok küçük işte :/ hdmidan tvye vereyim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 tropico 4'u tavsiye ederim tropico oynanıcaksa daha keyiifli bölümleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 tropicoya baktım pek hoşlaşamadım abiler hazır şu emulatörü kurduk, ps2 oyunu var mı tavsiye edeceğiniz personadan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Saeros said: http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2 eyv dükkan açmaya karar verdim sayende abi çok ciddiyim ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Ps2 emulatoru ile niye ugrasiyon ki? Konsol=Cop Grafik kasmayan onlarca pc oyunu var. Ac darkist dancin oyna. Sinirden monitore kafa atarsin sorun kokten cozulur:) Ah dismas ah... 77. Haftada olunur mu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 persona4 şeyettim, bu genrede oynadığım ilk oyun allahım böyle oyun mu olur diyorum bir yandan anime gibi akıyor vs 4 saatimi yidin gerge, yarın işten sonra yine giricem tvlere ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 oha persona 4 ps2'de var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 surviv.io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 survive io, persona, potions and midgets mı ne onu oynuyorum şuan negzlmiş oyunlar flm, hayatımız cs rl ow geçti :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 4x oyunlara bakabilirsin belki (Stellaris , endless space vs) Browser oyunu olarak şu fena değil https://starblast.io/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar