zipzip Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Craft, exploration, ev düzenleme, insan ilişkileri ne ararsanız var. Stardew oynamadım ama onun 3 boyutlusu gibi diyolar. Dün 2.5 saat kadar oynadım, inanılmaz tatlı oyun. Craft sistemi güzelimsi, evi dizayn ettikçe statlarınıza etki ediyor. İlişki kısmını daha deneyimleyemedim. Kasabayı çok ayrıntılı ve tatlı yapmışlar. Oyunun olayı babamızdan kalan dükkanı işletiyoruz. Günlük commisionlar alıp rank sıralamasında topa oynamak sanırım. Çok nadiren de olsa fps sorunları olabiliyor. Dünyadaki hayvanlar pokemon tadında sevimli şeyler. Yaratıklar ve robotlarla karşılaşmadım henüz. http://store.steampowered.com/app/666140/My_Time_At_Portia/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 i am a simple man i see jetpack, i press like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 32 lira verilmez. indirim alsın hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 oha 32 lira mi? olm bende 19.99EUR gorunuyor bu 32lira cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 tr steam ftw. 90 lira verdiğiniz oyunu 3'ün 1'i fiyatına alıyoruz. 3 indie alıyoruz yani senin bu oyuna verdiğin parayla. good deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 allahtan aral her oyuna tenezzül etmiyorda evet ucuza oyun alabiliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 early access oyuna 20 euro no thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 oha çok tatlı duruyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Güzel duruyor. Biri bana alsada oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 pubg chestlerden gelen parayı yatırdım direkt asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 abi bunlar 10 yas oyunlari degil mi ya? minecraft falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 bana 20 yas oyunu soylermisin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 diablo var şeytanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Aslinda early access olmasa alinir da, early access ise kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 mm hos oyun..akici cizgileri super..mining isi hos olmus..balik avlamayi beceremedim..early deki butun makineleri -araba haric imal edip sildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Videoyu izledim, renk paletinden diyabet oldum. http://www.color-hex.com/palettes/1482.png Farmville'in grafiklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 aksi gibi benim de hosuma gitti palet..yormadi gozlerimi..ole flashlar vs yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 sen hastenede florasandan baymışsın abi :) eve çuvalla 2700k ampul al (tu) başıma bişey gelmeyecekse renk paleti ve genel olarak estetiği bence de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Esh said: abi bunlar 10 yas oyunlari degil mi ya? minecraft falan abi oyun sektoru oyle oldu zaten. ya 8bit grafikli 30 yasidaki 10yasli adamlara oyunlar ya sevimli grafikli 30 yasindaki 10yasli adamlara oyunlar ya da silahli pewpew li 30 yasindaki 10yasli adamlara oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 led kullaniyoruz artik.. :) arti beyaz isik sart.. evde de heryer indirekt led..ha abajurdur sarkittir vs var da kullanmiyoruz hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 yok led olsun tabi de ışığın rengi için demiştim 2700k'yı. sıcak beyaz diye geçiyor sanırım. evde lounge'larken iyi. beyaz ışık gördüm mü içim sıkılıyor (dicem de boya yaparken rahat göreyim diye düz beyaz (5000k) ampul aldım, onla yaşıyorum 2-3 aydır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Evde beyaz isik cok kotu oluyor abi, sari sart eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 optimizasyon leş. iade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 denedim ben bu oyunu dün, baya tatlı fakat camera (mouse) sensitivity öldürdü bitirdi beni. gugılladım zaten herkes şikayet ediyor o konudan. düzeltirler bi an önce inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 stardew zaten neden 3d değil anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar