bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Bayılacaaam yardım edin :( Bitcoin de kazmıyorum 150 lira geldi. 26 lira faturayı unuttum hadi o cezası Abi, yalnız yaşıyorum evde ışık bile açmam. Akşam gelince tv,ps4 pc bozuk o bile Yok. Çamaşır bulaşık 2 haftada 1 Buzdolabı ve kombi sürekli çalışıyor. Faturaya itiraz ettim ama nasıl çözeceğim bu durumu, Tüketim : 272,530 Birim fiyatı da 0,22 imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 TV'nin panel türü ne ve kaç saat açık kalıyor. Plazmaysa 500W falan yakabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 aralik, ocak 2 aylik gelmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Kaç günlük kesmişler? Genelde aralık-ocak geçişinde zam olduğundan, aralıktaki kullanımına zam kitlemek için ocak ayının ortasında okuyolar sayacını. Yani normalde 28-31 günlük fatura öderken; yıl sonu geçişinde +40 gün üstü mızraklayabiliyolar (aralık kullanımı da zamlı yansıtarak). Durum buysa direk şikayet et, EPDK öttürüyor tedarikçini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 1 aylık fatura Tv lg ya lcd 42 ekran Buzdolabı var büyük 10 yıllık bir şey çok ses yapıyor bir de o etkiliyor gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bazen 50 günlük gelebliyo öyle bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Yılbaşında ayaküstü düttüydü elektrik tedarikçileri, Phoenixlin doğru söylüyor, vardı haberlerde. O da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Abi dütsün tamam da başkalarıyla kıyaslıyorum onlara 50-60 lira gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Sayacta okudugunu yanlis girdi belki. Endekslere baktin mi tutuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 geçen sene de aynı taktik yapmışlardı, bir ay saatleri okumayıp atladılar çoğu kişiye 2 ay geldi zamlı tarifeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bLackcha0s said: yalnız yaşıyorum evde ışık bile açmam. Akşam gelince tv,ps4 pc bozuk o bile Yok. Napıyorsun abi o zaman evde, esas o darladı beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bu arada elektrinklere % bilmem kac belediye kesintisi gecirdiler diyorlardi ama..uu beybi birde onun kdv sini oduyoruz ustune.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar