Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 lan olm ne manyak adamlarsiniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 kaç paraya patladı tüm operasyon ? bi kerede bitiyor mu işlem ? epilasyoncular gibi 2345265 seans palavrası yoktur umarım ögrenmek lazım bunları da ama umarım ilerde lazım olmaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 2 seansta yapildi benim islem. Oda hem benim vaktim tutmadigi icin, hemde 2 seansta 5000 tane kök cikarip ekmek meziyetli is. Kökler disarda nekadar beklerse tutma ihtimali dusuyo. Dolayisiyla 2500-2600 ekim seans basi ideal ve basariyi artiriyo dedi doktor. Yani o kadar cok ticarethane gibi calisan yer varki adam bi seansta 7000 greft ekerim diyo lel, su operasyondan sonra göruyorumki riskli is buyuk ekimler. Jale hanimin yaklasimi benim hosuma gitti yani, doktor baya esnaf degil. 8500 lira tuttu butun ekim hastane virt zirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 çok paraymış ya. umarım ihtiyac olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Ben yari fiyata ektirirdim ya jalenin tatliginin yerini tutardi bizim 3 kadin ekimci (:P) Iki gunde ekme isinde de farkli fikirler var, benim tanidigim kimse oyle yapmiyor donor alana iki gün ust uste girismek hos degil diye. Hayirli olsun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Donör alanin 3/2 sini alip kalan 3/1 i ikinci seansta aldilar. Ekim/alim icin ayni noktalara girmiyolar abi tabiki 2 ayri seansta. 8500 tl cok para degil buarada. Diger merkezlerde genelde greft basina 1.5/3 euro arasi degisiyo fiyatlar. 5000 greftten hesaplayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 3$ olani duydum da yaptigim ise hayata sovdum bi an sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 iste orada puf noktasi verecek guzel insani bulabilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 lan ahahahahaha konuşamadım Esh said: Abi kil her yerden alinabiliyosa gotumden komple bi mahalleye sac ekerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 bi an bi sessizlik oldu zaten dedim ben de noluyor allala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 4. gun Dun sargilari aldilar ve kafayi yikadilar. Durum iyi, donör bölge iyi görunuyo, herhangi bi sorun yok. Netekim kafamdaki garip his sargilardan saniyodum, degilmis. Halen baya bi uyusukluk hissediyorum kafamin her yerinde, ödem hala var anesteziden dolayi ve hafif bi tam adini veremedigim bi agri var. Bas agrisi + orda burda hafif sizlama gibi. Bu hafta böyle gecicek sanirim. Hergun simdi losyon surup yikamalara devam kabuklar dökulene kadar. Biriki resim aticam yine kisa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 odem anesteziden degil..girisimsel travmadan..iyilesme sureci .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Bilemedim abi neyse iste, de su uyusukluk cok sktiriboktan bisimis ya. Enaz 15 gun daha uyku sureci böle, en zor kismi olayin bu olsa gerek. Saci biyere degdirmeden uyumaca, bu nasil quest aluminyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Abi onu yapmak imkansiz ya benim icin. En falza 1 gun falan saniyodum ben onu, 15 gun boyuncamiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Yuzustu uyuyan adamim ben yastiga sarilip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Olm ben uyurken jackie chan'e dönusuyorum direk sdghs, 20 gun diyolar enaz garanti olmasi ve köklerin oturmasi icin. Yani boyun yastigi falan hallettim iste, 8 tane falan yastik var sagimda solumda sdgsd yinede uyandigimda ortalik savas alani gibi oluyo ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 kask tak uyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Şubat ayında Tayfun Oğuzoğlu'na 2000 graft ektirdim. Memnum kaldım. Çok hızlı iyileşme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 fotoğraf var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 biyik ektirmek isteyen varsa iletisime gecebilir >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Trias said: Şubat ayında Tayfun Oğuzoğlu'na 2000 graft ektirdim. Memnum kaldım. Çok hızlı iyileşme oldu. pics before after seklinde lutfen ozelden de yollayabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 (düzenlendi) On 19.01.2018 at 18:27, senko dedi ki: Benim bile seyreldi Tatar ırkına mensup ilk kel olarak tarihe gecicem sanirsam Buldugum her boku suruom kafama dökülme engelliyici En son alpecin aldım bi umit olm tatarlarda kellik yok mu zaten ya? Ben dün ektirdim. Pişman değilim. 9 aya 25 yaşına geri dönücem inş asdas 4500 gref ektiler. iyi bi sayıymıs dedi eken uzman. Bakalım Temmuz 29, 2020 ShadowFax tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Şu forumda ilk UO konuşuyoduk, sonra bilgisayar oyunu konuşmaya başladık, sonra kız arkadaş sorunları, lise dertleri öss lgs falan, üniversite ve bölüm tercihleri, ders notları, yurtdışı ihtimalleri, mastır kariyer planları, bedelli askerlik, kıdem tazminatları, evlilikler, boşanmalar, babalık... Emekli primi bile konuştuk. Eskiden jöleleri kıyaslarken şimdi simdi saç ektirme de açıldı. Bayağı bayağı koca bir neslin tüm yaşam akışı dokümante oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 bi ustteku postu atan arkadasla age of 2 atmisligimiz vardir IP den. age of 2 daha yeni oyunken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar